Reklama

Reklama

Dvě znepřátelené smečky vlkodlaků zápasí o malého chlapce, jehož život je osudově spjat s jejich budoucností. Jedni jej chtějí zabít, druzí zachránit. Bitva na život a na smrt začíná v akčním hororu, plném napětí a dokonalých triků! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Filmy o vlkodlakoch sú zrejme ten úpne najhorší hororový subžáner. Jedna dementná chujovina za druhou, v lepšom prípade len nudná, v horšom nevýslovne stupídna. Toto je dokonalý príklad. Dobrý vlkodlaci vs. zlí vlkodlaci čo chcú zabiť nejakého chlapca, lebo ON je ten vyvolený čo môže vyliečiť vlkodlakov a spraviť z nich ľudí. Zlí vlkodlaci zavýjajú, ksichtia sa, ceria zuby a sú oblečený ako motorkári. Tí dobrí sú proste len uplakaní debili. Ďalšia kokotská mytológia vyhonená z rukávu ( ako ja len neznášam a nenávidím drísty o vyvolených, všetkých ich tak nahádzať do nehaseného vápna... ) a ďalší klinec do rakvy vlkodlačích filmov. A tých klincov je už toľko, že samotnú rakvu ani nevidieť. Ani babička tasiaca brokovnicu uprostred ulice to nespasí, snáď keby tasila metlu a odletela na nej aj so zbytkom vlkodlačej famílie do... do preč!!! ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Béčko jako Brno, musím snížit původní hodnocení a jednu hvězdičku bohužel ubrat. Film má velkou chybu v tom, že hned vyšumí z paměti. A přitom to tak nadějně začalo. Film jsem viděl před dvěma dny a už teď si z něho moc nepamatuju! Myslím si, že se autoři filmu zaměřili spíše na velmi pěkný DVD obal :-) ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Taká hovadina ako WAY OF THE VAMPIRE to síce nebola, ale od dobrého filmu to malo dosť ďaleko. To už radšej pretrpím oba UNDERWORLDY ako si znova pozrieť toto. Masky Stana Winstona sú tu ešte biednejšie ako v PACHU KRVI, akcia je mdlá, scenár sa dá zhrnúť do jednej vety, logika dostáva kopance od začiatku (aby motorkárom ušiel z pred nosa kamión a oni ho celý film naháňali je samo o sebe infantilné). Samozrejme je tu krásna Rhona Mitra, ale až na pár štylizovaných záberov, je väčšinu filmu v úzadí. Pred uvedením filmu sa rozprávalo o tvrdej R-kovej záležitosti, napokon je to však slabota. Aj vďaka hláške, ktorá tu zaznie pri zhasnutí svetla "Asi poistky, hneď som späť", je jasné, o čo tu ide. Carpenterovi béčkoví UPÍRI ostávajú na poli lacnej zábavy neprekonaní... Po neuveriteľne zábavnom JASON X kopanec do vajec pre všetkých fandov brakových hororov... ()

Sobis87 odpad!

všechny recenze uživatele

Skinwalkers vizuálně připomínají televizního Herkulese, akorát ten byl jistým způsobem i celkem zábavný, což se o téhle vlkodlačí blbosti nedá říct. A vypadá to, že si Kevin Sorbo založil vlastní školu herectví, protože všichni herci ve Skinwalkers hrají stejně otřesně jako on. Skinwalkers mají být akčním filmem s příměsí hororu, ale akce je zde nehorázně statická a nudná, že by za to režiséra zkopal i Chuck Norris. A pokud jde o hororovou složku, film je asi tak strašidelný a napínavý jako mexická telenovela. Tenhle film je hnus a nedokážu pochopit, jak se dostal do kinodistribuce, když například takový Crash jsme měli možnost shlédnout až na DVD. ()

LordBeeDoO 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný nudně akční snímek s rádoby vlkodlačí tématikou. Už samotný úvod a zápletka na začátku naznačí, že žádný kvalitní záčitek očekávat nemáme. Ale následující nudnost a fádnost každé minuty snímku až do samotného konce mě opravdu překvapila. Člověk se opravdu nemá jak pobavit (a to ani nad blbostí filmu, jako u některých opravdových odpadů). ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Ontariu. (Terva)
  • Jedná se o první snímek, který vznikl ve spolupráci společností Lions Gate Entertainment a Constantin Films. (Terva)

Související novinky

Underworld of the Dead?

Underworld of the Dead?

12.04.2007

Dopřejte neschopnému, ale zato nadšenému tvůrci ždibec úspěchu a zavalí vás tunami dalších pozlacených výkalů. Určitě je znáte velí jim Paul W.S. Anderson. Dalším do party je Courtney Solomon, který… (více)

Reklama

Reklama