Reklama

Reklama

Vlci

  • Kanada Skinwalkers (více)
Trailer

Dvě znepřátelené smečky vlkodlaků zápasí o malého chlapce, jehož život je osudově spjat s jejich budoucností. Jedni jej chtějí zabít, druzí zachránit. Bitva na život a na smrt začíná v akčním hororu, plném napětí a dokonalých triků! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

No to byl zase skvost.Nevím jestli si v tom filmu všichni dělali srandu nebo jsem to nějak špatně pochopil,ale tady se někdo musel zbláznit.Přenesl sem přes srdce babičku,která by hravě do kapsy strčila i Johna McLanea,přežil sem vlkodlaky,kteří byli tak neskutečně tupí(vykosí celou hospodu a pak je zabije každá kravina),přežil sem i toho malého haranta,který jak už to u malých harantů bývá na co sáhne,to posere(i když nechápu proč zrovna 13-letý spratek musí být ten,který spasí svět),ale ten naprosto stupidní konec to už na mě bylo moc.Je to prostě sračka!!! Celá vesnice chrání malého chlapce,aby se pak při první přestřelce všichni jakoby někde vypařili. Pak se zbytek obětuje aby se nakonec zjistilo,že je všechno vlastně k hovnu a jenom se tak otevřela cesta k pokračování,které upřímně doufám nikdy nikdo nenatočí.20% ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Dvě bandy vlkodlaků bojují o život kluka který je může od jejich prokletí osvobodit, jedna ho chrání, druhá jej chce zabít, většinu času vypadají jako lidi, zlí jezdí na motorkách a působí rádoby drsně, hodní působí… hodně :o) Střílej po sobě z klasických zbraní a na konci se poškádlí i ve vlkodlačích podobách. Nejzábavnější mi přišla poslední scéna s falešnou kostrou, když pominu to, že z té ženské je najednou drsňačka. Vyhněte se tomu, logika se tohoto natáčení nezúčastnila a ani zábavný to není, vlkodlaci chodí jako lidi a vlkodlačice má podprsenku… stačí? ()

Reklama

Sobis87 odpad!

všechny recenze uživatele

Skinwalkers vizuálně připomínají televizního Herkulese, akorát ten byl jistým způsobem i celkem zábavný, což se o téhle vlkodlačí blbosti nedá říct. A vypadá to, že si Kevin Sorbo založil vlastní školu herectví, protože všichni herci ve Skinwalkers hrají stejně otřesně jako on. Skinwalkers mají být akčním filmem s příměsí hororu, ale akce je zde nehorázně statická a nudná, že by za to režiséra zkopal i Chuck Norris. A pokud jde o hororovou složku, film je asi tak strašidelný a napínavý jako mexická telenovela. Tenhle film je hnus a nedokážu pochopit, jak se dostal do kinodistribuce, když například takový Crash jsme měli možnost shlédnout až na DVD. ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy s upírskou, vlkodlačí a podobnou tematikou, tento film je však opět pouhá slátanina, která podobně jako Rise: Blood Hunter či Blood like Chocolate vypadala z prvopočátku slibně, ale dopadlo to jak to dopadlo. Vlkodlaci na mě působí dá se říci až směšným dojmem, dějová linie je hodně mizerná, občas se něco stane a pak jen nuda a nuda, chybí tomu cosi co francouzi nazývají.... a libido, the right stuff, nádobíčko, esence života....prostě šťáva! ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Spolu s romantickou zrůdností Blood and Chocolate představují Skinwalkers naprostou skázu kdysi skvělého subžánru. Debilní příběh o tom jak hodní vlkodlaci chrání malého chlapce před zlými vlkodlaky umocňují představitelé VŠECH rolí, už dlouho se mi nestalo, že bych ve filmu nevyděl jedinou sympatickou postavu. Hvězdička je za celkem retro masky, ktere místy upomínají Howling 2. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Ontariu. (Terva)
  • Jedná se o první snímek, který vznikl ve spolupráci společností Lions Gate Entertainment a Constantin Films. (Terva)

Související novinky

Underworld of the Dead?

Underworld of the Dead?

12.04.2007

Dopřejte neschopnému, ale zato nadšenému tvůrci ždibec úspěchu a zavalí vás tunami dalších pozlacených výkalů. Určitě je znáte velí jim Paul W.S. Anderson. Dalším do party je Courtney Solomon, který… (více)

Reklama

Reklama