Reklama

Reklama

Troy Bolton a Gabriella Montezová se potkali o zimních prázdninách na soutěži v karaoke. Uvědomují si, že se asi znovu neuvidí, protože každý žije v jiné části USA, přesto si vymění telefonní čísla. Krátce poté je Gabriellina matka vedením své firmy přeložena do Nového Mexika a Gabriela tam nastupuje do školy. Jaké je její překvapení, když zjistí, že do stejné třídy chodí Troy. Ten je její přítomností mile překvapen, a když na škole ohlásí konkurz na připravovaný muzikál, oba dva uvažují o tom, že se přihlásí. Jejich konkurenty jsou sourozenci Ryan a Sharpay Evansovi, populární muzikálová dvojice, která již od svých dětských let pravidelně obsazuje hlavní role ve všech hudebních školních projektech. Ryan a Sharpay ale nesnesou pomyšlení, že by mohli být někým překonáni, a plánují, jak se soků zbavit. (TV Nova)

(více)

Recenze (359)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem zkouknul, ještě jako daleko menší, celou trilogii a už tehdy mi bylo jasné, že větších nesmyslných sraček už moc neuvidím. Dnes bych to dokoukat do konce asi už nezvládl. Skutečně se jedná o naprostou sračku, která se potenciálně může líbit asi pouze děvčatům od 6 do 11 let a teploušům od 8 do 12. Naprosto teplý příběh, který je ostatně popsán v obsahu. Jak vše dopadne se dá odhadnout a věřte, že není těžké se trefit. Kdo tomuhle filmu dal něco jiného než odpad, tak toho od srdce lituji. Totální sračkoidní odpad. ()

Trainspotter odpad!

všechny recenze uživatele

Tento tzv. film obsahuje snad všechny nešvary, které dílo přibližuje k označení kýč a ještě snad s velkým K. Tisickrát provařený námět, teen herci s minimem jakéhokoliv talentu, několikanásobný happy-end, přiblblé písničky... Co více dodat??? Zbytečné plýtvání časem, na druhou stranu, alespoň mají slepice s bravíčkem v ruce o čem žvanit. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Vanessu som platonicky miloval takže, keby som hodnotil len ju, tak určite najvyšším hodnotením, taktiež to ich zimné zoznámenie bolo romantické a také, aké by si snáď každý predstavoval, pekné pesničky pre teenagerov, možno aj pre nás dospelých, tance tiež ušli, ale celkové spracovanie, ten americký trápny hollywoodsky štýl, presladená rozprávka pre deti, to mi zdvíhalo žalúdok, dávam 50%. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Kupodivu to není tak strašný. Písničky by sice potřebovaly trochu chytlavosti, žádný z "hitů" tohoto muzikálu bych si do eMPéTrojky skutečně nedala. Nejsem ani tak vysazená proti popu (i když můj nejoblíbenější styl to taky zrovna není), jenže když by se měl Muzikál ze střední srovnávat třeba s takovou Pomádou, hudebně na ni fakt nemá. Choreografie nejsou dostatečně zajímavé, písničky natolik silné, abyste si je prozpěvovali cestou do práce. Ale v podstatě jsem dostala to, co jsem chtěla; přímočarý lehkovážný příběh, který rychle uteče a na chvíli dokáže odnést člověka dál od reality běžného dne. (Malá poznámka: Jsem jediná, komu otec hlavního hrdiny připadá moc mladý na to, aby mohl mít dospívajícího syna na střední?) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jop, tohle jsem v 16 viděla v telce a byla jsem z toho úplně paf. Zaca jsem tehdy žrala, bylo mi prostě 16 že? S odstupem času a po dalším zhlédnutí konstatuji, že ty tři hvězdy jsou adekvátní. Jakože dabing otřesný, jak jsem psala už u třetího dílu, zápletka pražádná, ale krásné písničky, z nichž ještě dnes, si některé pamatuju zpaměti, dobré taneční čísla a barvičky, kam se člověk podívá, holt je to Disneyovka no. Písně jako Gotta go my own way nebo Get'cha head in the game byly boží. Vůbec tady v jedničce byly všechny písničky naprosto skvělé:) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (29)

  • Původně Troye měl hrát Matthew Underwood známý ze seriálu Zoey 101, ale byl přeplacen kontraktem z Nickelodeonu, proto musel roli odmítnout. (Halloween9)
  • Zac Efron "zpíval" hlasem Andrewa Seeleyho. (Halloween9)

Související novinky

Disney představil svoji streamovací službu

Disney představil svoji streamovací službu

12.04.2019

Studio Disney konečně odhalilo detaily o své chystané streamovací službě Disney+. Ta se oficiálně spustí 12. listopadu a bude dostupná zatím pouze v Americe s tím, že se brzy rozšíří i do zbytku… (více)

Lekce života podle Orsona Wellese

Lekce života podle Orsona Wellese

26.01.2008

Jeden z nejoriginálnějších současných filmařů Richard Linklater vzdá poctu jednomu z nejlepších režisérů všech dob. Ne však prostřednictvím suchopárného životopisného filmu. Snímek Me and Orson… (více)

Reklama

Reklama