Reklama

Reklama

Obsahy(1)

I smolař může mít svůj šťastný den. "Lucky" (Wesley Snipes) už pobyt ve vězení zažil a teď by se chtěl konečně polepšit. Nebude to mít ale vůbec snadné. Nedal totiž na svůj zdravý rozum a nechal se pozvat na gangsterskou oslavu narozenin. Vše byla ale jen past, která měla Luckyho znovu zatáhnout do nekonečné a šílené hry kočky s myší mezi ním a policajty. A tak se Lucky během chvíle zaplétá do krádeže milionů dolarů, únosu horkokrevné barové tanečnice a ve spoustě vypjatých a bláznivých soubojů se utkává s policií, zabijáky a dvojicí sadistických sériových vrahů! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

haWranka 

všechny recenze uživatele

To byla fakt desná hovadina! Co se to stalo s Wesleym??? Kde jsou jeho kvalitní filmy? Ne, tohle fakt neberu. Laciný a naprosto zbytečný "erotický" scény z hotýlku a to, že hlavní hrdinka je nepříjemná nána, který se dá maximálně koukat na zadek, protože to je to jediný, čeho je u ní dost...A dva masoví vrazi, no pardón, ale nechutný a drsný scény nemusí vždycky vypadat "dobře", tohle bylo strašný. Lituju ztracenýho času, kdy jsem mohla koukat na nějakej mnohem kvalitnější snímek...Moment? Za co je ta *? Asi za to, že jsem viděla i horší filmy... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Prostředí 6/10/// +zazní dobrá hudba, občas se pousmějete -dějově špatně poskládané/// Tenhle film neví čím chce být, možná proto že chce být vším. Ze začátku zjišťujete že Snipes byl kdysi velký mafián (že by gangsterka?), my ale nesledujeme jeho gangsterský vzestup, ale jeho útěk před gangsterama i poldama (že by krimi?). Do toho trocha černého humoru (že by komedie) a další dějová linka s masovými vrahy (že by thriller?) a je v tom ohromený guláš. Opravdu stačí jednou, navíc Wesley nemá pořádně co hrát, nebo spíš hraje mizerně./// Celkem 53%/// ()

Reklama

mess 

všechny recenze uživatele

Priemerný film pri ktorom viete po 20tich minútach ako skončí, prestrihy medzi jednotlivými "príbehmi" ak sa to tak dá nazvať boli dosť chaotické a dopomohli k celkovej predvídateľnosti filmu. Jediné čo naozaj zdvyhlo moje hodnotenie bol dokonalý zadoček hlavnej hrdinky, ktorá ho rada ukáže na kameru v celej svojej kráse, aj preto 3* . ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerný akčný thriller s Wesley Snipesom, ktorý patrí medzi jeho horšie filmy. Má celkom dobrý príbeh o bývalom gangsterovi, ktorý si už odsedel svoj trest a chce žiť už len pokojným životom, no ešte súhlasí s malou výpomocou priateľovi iba tým, že sa zúčastní jeho obchodu, no ten nevyjde a skončí sa prestrelkou. A tak bývalý gangster spolu s dvomi kufríkmi peňazí a tanečnicou, ktorá sa do toho nedobrovoľne zapojí musí unikať nielen pred gangstermi, ale aj skorumpovanou políciou. A to ešte netuší, že v okolí vyčíňa dvojica sériových vrahov. Spracovanie nie je úplne zlé, ale je rozhodne sklamaním. Snáď z každého záberu cítiť, že sa tvorcovia snažili o štýlový žánrový mix, ale to im ani zďaleka nevyšlo. Hlavným probémom je, že sa tu väčšinu času prakticky nič nedeje, film sa snaží byť všetkým a zároveň nie je ničím, pretože tie všetky zaujímavé prvky sú využité len minimálne a ten jediný, ktorý má trochu viac priestoru, dvojica vrahov, zase pôsobí dosť hlúpo. Aj takto sa na to dá bez problémov pozerať, na moje prekvapenie ma dej ani na okamih nenudil, ale častí, v ktorých aj zaujme je len úplné minimum. Akcie je tu veľmi málo, ale aspoň tá nie je zlá. Samotný Snipes tu má len jeden krátky súboj a jednu krátku prestrelku a to je prakticky všetko a celková akčnosť filmu je len asi dvojnásobná, takže skutočne len minimum, ale pobaví. Herecké obsadenie je dosť slušné, Wesley Snipes aj napriek nižšej úrovni filmov nestratil vôbec nič, akčne aj herecky je na tom stále veľmi dobre, nesklame ani jeho nedobrovoľná partnerka a v menších úlohách potešia aj Cybill Shepherd, Luis Guzmán a Mario Van Peebles. Réžia je na tom prekvapivo celkom dobre, ponúkne aj viacero zaujímavých nápadov, až na pár detailov nesklame ani technická stránka a pochvalu si zaslúži aj vydarená hudba. Škoda toho slabšieho scenára a minima akcie, čo film zhadzuje len do priemeru, ale aspoň raz sa na film určite pozrieť dá. Objektívna kvalita filmu- 52%, film sa páči mne na 55%. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes si vybírá čím dál potrhlejší projekty. Po několika hodně ubohých akčních filmech se nechal překecat a zahrál si v žánrově zcela neukotveném snímku, který se snaží kombinovat akci, thriller, erotiku, komedii a snad i drama. Náš hrdina býval gangsterem, nyní ale seká dobrotu. Nechtěně se však zaplete do kšeftu se zbraněmi a zůstanou mu dva kufry pojištěných bankovek. Policie je chce zpět, chtějí je i jiní zkorumpovaní policisté a do toho sérioví vrazi zabíjejí nevinné občany. Zní to divně a je to i divné. Ale na konci se vše samozřejmě proplete a vyjasní. Tuto slátaninu zachraňuje Snipes, který má výtečné hlášky a se svou filmovou partnerkou tvoří velice slušivý pár. A některé scény jsou i docela zajímavé. Ve své podstatě ale jde o úplnou blbost, na kterou se dá dodívat jen díky hlavnímu představiteli, který by si měl uvědomit, že si s takovými projekty kope filmový hrob. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama