Reklama

Reklama

Neodolatelný

  • Austrálie Irresistible (více)

Obsahy(1)

Sophie Hartley (Susan Sarandon) je přesvědčena, že ji někdo sleduje. Největší podezření má na manželovu (Sam Neill) spolupracovnici, krásnou Maru (Emily Blunt). Čím déle to trvá, tím více si myslí, že Mara chce její děti, jejího mažela a to nejvzácnější, její život. Ale Sophii nikdo nevěří. Jsou její stavy paranoické? Nebo je Sophie v síti, ze které není úniku. Sophie se musí sama rozhodnout. Jen ona může odhalit pravdu, ta je však strašnější než její nejhorší sen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

tom88 

všechny recenze uživatele

Ja budem troška kritickejší. Námet na film bol celkom dobrý, no dalo sa z neho vydolovať o veľa viac. Mohol z toho byť letný trhák. Herci neboli zlí, no asi by som volil úplne iních. Charaktery sú slabo vykreslené až na Susan Sarandon, ktorá to ťahala. Deju v hodinke a pol niečo veľmi chýbalo, atmosféra tiež nič moc. Možno keby to malo lepšieho režiséra, dopadlo by to lepšie. Reklamnú kampaň film asi tiež nemal najväčšiu. Nebolo to ani nejak nudné, no film niečo dosť postrádal, nejaký náboj chýbal. Koniec bol dobrý, nečakaný (možno pre niekoho predvídatelný). Je to medzi 2* a 3*. 50% ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Největší hrůza je distributorské faux pas ohledně českého názvu - opravdu zhovadilost, kterou mohl vymyslet jen někdo s anglickým slovníkem na stole, ale bez zhlédnutí jediné scény tohoto filmu. Jinak překvapující a výborná záležitost, vše stojí na vynikajících hercích a je opravdu na co se dívat. Nikdy jsem nemusel Emily Blunt, v tomto filmu však při její přítomnosti na scéně neodtrhnete zrak. Finish televizně vyumělkovaný, ale jinak skvělý zážitek s nezvyklou atmosférou, snad díky australské domovině. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dobre obsadený thriller s ostrieľanou dvojicou S. Sarandon a S. Neil, ale aj s vtedy ešte nie veľmi známou, no dnes už iste hviezdou Emily Blunt. Naťahovanie diváka o to, kto je tá zlá, funguje dobre a v polovici filmu divák naozaj nemá tušenie kam sa film bude uberať a to je asi najsilnejšou stránkou filmu. Pravda a tajomstvo nakoniec ostane niekde uprostred a aj keď filmu nakoniec dávam tri hviezdy, čas pri ňom strávený nepokladám za premárnený. V istých momentoch som uvažoval o vyššom hodnotení. 60%. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Podobně jako MI-380 jsem celý film přemýšlela o tom, kdo je zde neodolatelný. Ani omylem manžel Suzan Sarandon. Možná měl název znamenat Neodolatelný instinkt, pud. Jediné, co mě na tomto filmu potěšilo byla Emily Blunt (tahle ženská je skvělá a rozhodně je neodolatelná) a snad i mizivá předvídatelnost filmu s překvapivým koncem. ()

Tomyfrok 

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad, jak se dá špatným zpracováním spackat celkem zajímavý námět. Je absolutně neodpustitelné, že divák musí nějakých sedmdesát minut trpět, aby film nabral konečně nějaký spád a začal dávat alespoň trochu smysl. Když tohle zvládnete, vše vám začne do sebe zapadat a i si uznale pokýváte hlavou, jakože dobrý. Jenže ono to dobrý nebylo, protože byť je pointa fajnová, nedá se k ní dokráčet takhle trnitou cestou. Naprosto bych pochopil, kdyby film polovina lidí po pár minutách vypla a označili Irresistible za odpad. Ostatně Susan Sarandon výborná, ale od ní se ani nic jiného nečeká. Sam Neill působí po většinu příběhu jako naprostý idiot a vyšinutá Emily Blunt je sice nádherná, ale v tomhle případě ji to moc nezachránilo. Nenechám se uchlácholit a bohužel budu nekompromisní. Točte podobné filmy, ale točte je lépe, mnohem lépe. (35 %) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Susan Sarandon presvedčila Emily Blunt, aby sa zúčastnila na konkurze k filmu po tom, čo ju videla hrať v snímke Moje leto lásky (2004). (Fabrinka)

Reklama

Reklama