Reklama

Reklama

Neodolatelný

  • Austrálie Irresistible (více)

Obsahy(1)

Sophie Hartley (Susan Sarandon) je přesvědčena, že ji někdo sleduje. Největší podezření má na manželovu (Sam Neill) spolupracovnici, krásnou Maru (Emily Blunt). Čím déle to trvá, tím více si myslí, že Mara chce její děti, jejího mažela a to nejvzácnější, její život. Ale Sophii nikdo nevěří. Jsou její stavy paranoické? Nebo je Sophie v síti, ze které není úniku. Sophie se musí sama rozhodnout. Jen ona může odhalit pravdu, ta je však strašnější než její nejhorší sen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Neodolatelný není romantická třenice o chlapa, jemuž nelze odolat, ale třenice to je - dvou žen: jedna sbírá sovy a právě kvaltuje s ilustracemi, přičemž jí tlačí termín a je tudíž pěkně nervózní. Druhá se podezřele motá kolem jejího manžela a jádro pudla spočívá v tom, jestli i kolem ní. Sovy nejsou tím, čím se zdají být, což zní hrdě, ale bez obličejů vystříhaných z fotek se to zase neobešlo. Nakonec k přijatelnému vyvrcholení dojde, ale netěšte se, nebesa se neotevřou. Nám, věrným obdivovatelům Susan Sarandon, to ale zásadně vadit nemusí. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Priemerny thriller, ktory na mna posobil prilis televizne. Susan Sarandon je vynikajuca herecka a taktiez aj Sam Neill, ktori film zachranili aspon na priemer, ale mohol byt lepsi, keby si reziserka dala trochu viac zalezat na scenari a pridala trosku viac na pilu. Pocas celeho filmu som premyslal, odkial mi je znama Emily Blunt v podani Mary. Potom som si spomenul, ze prave ona hrala kolegynu, ktora zaucala Anne Hathaway vo filme DIABOL NOSI PRADU (2006)... 31.08.2008 _______ Susan Sarandon - (Sophie) +++ Sam Neill - (Craig) +++ Emily Blunt - (Mara) +++ Charles ´Bud´ Tingwell - (Sam) +++ Hudba: David Hirschfelder +++ Producenti: Tatiana Kennedy, David Parker +++ ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Film je průměrný, hodím čtyři (!) hvězdy.“ Uvažování některých uživatelů téhle databáze je stejně sofistikované a promyšlené jako český překlad, který mi pořád nejde do hlavy. Žánr psychologický thriller holt dostává pořádně na frak. Zaujal mě obal, respektive Emily Blunt na něm. O tomhle kousku jsem předtím snad ani neslyšel, ale pětikorunová cenovka mě přesvědčila (kde jsou ty časy, kdy jsme vyčkávali, co za dvd v papírových (ač jsem je nenáviděl) obalech v trafikách vyjde?). Chyba lávky. Emily je proklatě sexy, Sam Neill nehraje zle, ale Susan Sarandon? Nevěřil jsem jí, že je uznávanou ilustrátorkou dětských knih, nevěřil jsem jí, že se na party dobře baví, nevěřil jsem jí ani třeba to, jak dumá nad chybějícími fotografiemi z rodinného alba. Australská režisérka velmi ráda ujíždí na filmové zkratce, i coby scénáristka očividně neměla pokaždé svůj den, vlažně přistupuje i ke scénám, které měly potenciál. Měly. Po jejím zásahu nemají. Půl druhá hodina je tak pryč a divák už jen vyčkává, jak tohle může skončit. Zvrat v úplném závěru nakonec z lehkého podřimování nevytáhne. Pravda je svině – pokud má ale aspoň trochu logické základy!! ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dobre obsadený thriller s ostrieľanou dvojicou S. Sarandon a S. Neil, ale aj s vtedy ešte nie veľmi známou, no dnes už iste hviezdou Emily Blunt. Naťahovanie diváka o to, kto je tá zlá, funguje dobre a v polovici filmu divák naozaj nemá tušenie kam sa film bude uberať a to je asi najsilnejšou stránkou filmu. Pravda a tajomstvo nakoniec ostane niekde uprostred a aj keď filmu nakoniec dávam tri hviezdy, čas pri ňom strávený nepokladám za premárnený. V istých momentoch som uvažoval o vyššom hodnotení. 60%. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film okrem nepremysleného scenára, ktorému sa nedarí udržiavať napätie až do samotného konca, ponúka predovšetkým odpudivý výkon Susan Sarandonovej v hlavnej úlohe, ale zaujímavú hereckú príležitosť poskytuje Emily Blunt, v úlohe krásnej Mary. Austrálska režisérka a scenáristka Ann Turnerová na seba upozornila už svojím prvým celovečerným filmom Celia (1988), temným príbehom deväťročného dievčatka, prenasledovaného hrôzostrašnými predstavami. Už po tej snímke nám malo byť jasné, že sa režisérkou nemala nikdy stať. Psychologické thrillery, tie ja rád, vyžívajú si v tom, keď nevieme, či sa hrdinom príbehu veci naozaj dejú, alebo sú len výplodom ich paranoidných myslí. Toto je ale na míle vzdialené kvalitnému trilleru. Aj dej a príbeh sú dosť okukané. Na snímku som sa pozrel len kvôli obľúbenej Emily Blunt. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nepovedal by som, že scenár je zlý, na vine je podľa mňa rutinná réžia bez citu pre atmosféru. Sledujeme celý čas iba scény typu niečo neobvyklé sa práve stalo v mojom dome a buď to znamená, že ma niekto sleduje, alebo som blázon. Ja som pri tomto rutinnom prístupe rozmýšľal, ako by to natočil Hitch a to sa týka aj rozuzlenia a pointy. Čo presvedčilo Sarandon a Blunt sa trpať ku klokanom nechápem, Neill má ospravedlnenie, ten je doma. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Zase raz výborné mená a aj tak môj pocit z filmu za dve hviezdy. Ja ani neviem vysvetliť, čo mi na tomto filme vadilo. Jednoducho mi pripadal nemastný - neslaný. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Průměrný snímek se skvělým hereckým obsazením - Sarandon, Blunt, Neill; příjemným soundtrackem a celkem relativně "klišoidním" námětem jistého druhu paranoidnosti, který zde má však skvělé a (pro mě) nečekané vyvrcholení. Délkově přijatelné s "elegantním vsunutím sov", které nemusejí vždy znamenat moudrost a celkově to působí dobře - 60%. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Podobně jako MI-380 jsem celý film přemýšlela o tom, kdo je zde neodolatelný. Ani omylem manžel Suzan Sarandon. Možná měl název znamenat Neodolatelný instinkt, pud. Jediné, co mě na tomto filmu potěšilo byla Emily Blunt (tahle ženská je skvělá a rozhodně je neodolatelná) a snad i mizivá předvídatelnost filmu s překvapivým koncem. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Škoda toho zbytečné překombinovaného konce, jelikož tenhle film měl náběh na to, aby se stál lépe zapamatovatelným a výjimečnějším než je teď. Hlavně díky příjemnému hereckému obsazení z něhož ale nad všemi vyčnívá Susan Sarandon a její perfektně zahraná Sophie Hartley. 65% ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Jednoduše film, který se tváří být něčím, čím zkrátka není. Susan Sarandon výtečná, ale to je asi tak vše. Jinak nepřestanu kupovat mojí mamá sovičky do sbírky. A nemusí se bát. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Tento film ma upútal a ani neviem povedať čím, možno za to môže atmosféra toho filmu, alebo dobré herecké výkony alebo to bude očarujúcou Emily Blunt ? ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Úžasná Susan Sarandon. Sama jsem z tohoto filmu byla trochu blázen. Jedná se o takový průměr, nic extra, ale Susan exceluje v každé roli a z jakéhokoliv filmu udělá něco víc. Stejně je tomu i zde. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Waw, neuveriteľne skvelý film, až mi zostáva rozum stáť pri pohľade na tie priemerné hodnotenia! Už od začiatku to malo poriadne zaujímavú zápletku a Sophie sa veruže oddala poriadnej posadnutosti. Čím ďalej, tým viac sa zdalo, že Sophine paranoje ju zničia - až do chvíle, keď sa to ešte viac začalo zamotávať a celý príbeh sa dostával do akéhosi bludiska neobjasnených situácií. Všetko to postupne vyvrcholilo a pravda vyšla na povrch - a veruže nie len tak hocijaká. Veľmi ma tento film zaujal - nielen skvelé herecké role, ale aj samotný príbeh, zápletka a hlavne to skvelé vyvrcholenie. Posledné minúty so záverečnými scénami mi vzali všetky slová - napokon nič nieje tak ako sa mohlo zdať. PERFEKTNÉ!!! Pre mňa obrovské prekvapenie a vysoký nadpriemer. ()

MA.KI 

všechny recenze uživatele

Nudný, ničím inovativní televizní thriller. Blbost, kde se pořád něco hledá, pak se to najde nebo nenajde, do toho nějaká laciná lekačka a další a další podivná záhada v životě čím dál tím víc paranoidní ženy. A pak pointa. ~ Kdo si nechce nechat ujít vosí hnízdo v keramické sově, nechť se koukne. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento film skúma tmu, ktorá existuje v rodinách kvôli tajomstvám. Není to zle, len je tam až moc predvídateľných zvratov. 6/10 ()

Reklama

Reklama