Reklama

Reklama

Svět hledá superhrdinu!

(pořad)
  • USA Who Wants to Be a Superhero?

Obsahy(1)

V této reality show společnosti NBC se skupina kandidátů ve vlastních superhrdinských kostýmech utkává o místo ve vlastním komixu z pera legendárního autora Stana Leeho. Jejich úkolem je pomáhat a chránit a poradí si i s takovými úkoly, jako je náprava vězňů. (masw)

Recenze (74)

Bingos 

všechny recenze uživatele

Vole Amerika no... "Topmodelky zpívají hymny zemí třetího světa na ledě" a "Kdo sežer víc prasečích výkalů za minutu dostane banán", při konkurzu na novou reality-show NBC jen o fous překonala tahle taškařice se Stanem Lee. Na druhou stranu se člověk u toho musí smát... A, hehe, tak mě napadá, že je to vlastně takové volné pokračování Kick-Ass! ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nápad je to zaujímavý, ale spracovanie ala komédia a fantasy to dupe dole. 40-kilové ženské superhrdinky sú na smiech, teda až na tú jednu krásavicu, ale to nemá so nič spoločne so superhrdinstvom. Videná časť so psíkmi, v ktorej dievčatká vzdávajú súboj už po pár sekundách - fakt ''superhrdinky''. Naviac sa v tejto TV reality vyskytujú aj zinscenované scénky, tak to už je teda auenticita. 35% ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

He? A toto čo ako...? Zas jednou jsem se probudila u zapnuté televize, kde zrovna začínal tenhle pořad... a chvíli jsem zcela fascinovaně koukala, jak se tlustá černá škatule nasoukala do černo-růžového kostýmu s nápisem "Fat mama" a soutěžila s podobně vymóděným vykuleným debílkem (přezdívku jsem zapomněla), kdo je lepší superhrdina. Pozná se to asi podle toho, kdo zvládne líp hopsat na trampolíně a před zeleným pozadím napodobit supermaní let. "Fat mama" možná soutěž vnímala s nadhledem, ale vytlemený imbecílek to žral smrtelně vážně, pohled k popukání. A co na to US diváci, pročůrali si smíchy trencle nebo s napětím sledovali, který nový hrdina je bude oblažovat komiksovými příběhy a chránit je v ulicích? Lidská blbost nezná mezí, ale vcelku pobaví (zvláště to vědomí, že nejsem nejhloupější na světě:-)). 20% ()

666teen

všechny recenze uživatele

Nejblbější lidi! Nejtrapnější kostýmy (polystyrenová pazoura a banány místo kvérů)! Zapařenej latex! Slzy! Zapařenější neoprén! Nejblbější jména! America! Fuck, yes! Zarputilé výrazy! Emo patky! Největší kozy! Napětí! Slipy oblečený přes kalhoty! Maškarní! Celej rok! Stres! Senilní Stan Lee! Poslední volné vstupenky! Haligali, létající labutě a draci! Nebodovatelné! P.S. Kozy tam nejsou. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten nápad samotný mě skutečně dostal. To přece nemůžou myslet vážně, nebo asi jo. Sice nedokážu fandit ani jednomu z nich, protože mi příjde, že ti lidi jsou hrozně ujetý, když už do něčeho takového jdou, ale zase se jim upřímně a s radostí hodně zasměju, a to tak že hodně. Nejlepší na tom všem ale je kamenej ksicht Stana Leeho, který tomu dodává ještě vážnější tvář. Víc vážnější kravinu jsem fakt dlouho neviděl a dlouho jsem se člověkovi od srdce tolik nezasmál jako v tomhle seriálu. Divím se, že výherce v posledním díle z toho balkónu na kterém stál neskočil k davu v zápalu a faktu, že on je ten superhrdina. Pár metrů to dolů bylo...:-)) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama