Reklama

Reklama

Já jsem ty a ty jsi já

  • Kanada It's a Boy Girl Thing (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nell a Woody jsou už odmalička sousedi, kteří se nesnáší. Každý z nich patří do jiného světa. Nell vyrůstá ve slušné rodině a ve škole má dobré výsledky, ale je spíše jen takovou tichou šedou myškou, kdežto ve Woodyho rodině vládne trošku nepořádek a ve škole jeho výsledky nejsou nejlepší, ale přesto je hvězdou školy, jelikož vyniká ve fotbale. Chodí s krásnou a sexy blondýnkou Breannou, která řídí roztleskávačky. Každý si žije svým životem a ani ve snu by je nenapadlo, že se jejich role jednoho dne prohodí. Jejich duše se nějakou náhodou vymění. A tak se stane, že Woody se ráno probudí v těle Nell a obráceně. Oba dva jsou z toho vystrašení a neví, co se děje. Je to pro ně velice těžká situace a jejich nevraživost vůči sobě se ještě prohloubí, když ten jeden dělá věci, které by ten druhý nikdy neudělal. Takto se ze zakřiknuté Nell stane potrhlá a sebevědomá holka a z tvrďáka Woodyho jen uplakaná holčička... (Ssimca)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

freddy 

všechny recenze uživatele

Bohové někdy mají opravdu zvláštní smysl pro humor, a to se zřejmě týká i aztéckých Bohů. Když se totiž v muzeu před sochou aztéckého Boha proměn pohádají dva sousedé a zároveň spolužáci (chlapec a dívka), kteří se vzájemně nesnášejí, vezme to tento aztécký Bůh do svých rukou, a tak se druhý den ráno chlapec probouzí v dívčině těle u ní doma a naopak. Film sám o sobě není ani originální, ani nikterak objevný, ale rozhodně je zajímavý a zábavný. Hlavní hrdinové jsou nesmírně sympatičtí, obzvlášť Kevin Zegers se natolik vcítil do ženské citlivé role, že jsem mu to všechno opravdu věřil a skutečně jsem měl pocit, jakoby si s nějakou holkou prohodil tělo. Ač tohle není první film na téma záměny těl, který jsem viděl, přesto mě dokázal zaujmout a užil jsem si ho od začátku do konce, za což mají tvůrci můj obdiv, protože přijít s něčím, co už tu bylo, a natočit to záživnou a zábavnou formou, to je zajisté umění. Ve výsledku jsem tedy spokojeným divákem, který si film užil, a který ho hodnotí jako mírně nadprůměrný, což obnáší udělení lepších třech hvězdiček. ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Komedie, kdy si dva lidé nedopatřením prohodí svá těla, nabízí docela dobrý potenciál pro vtipné zápletky a scény. Dobře se to povedlo zpracovat v Mezi námi děvčaty, úplně špatná nebyla ani Žába k zulíbání, film Já jsem ty a ty jsi já tohle téma ale moc dobře nevyužil. Předem je jasné, jak to asi bude probíhat a jak to dopadne a člověk jen čeká, kolik do toho tvůrci dokážou nacpat gagů. No, moc ne. Až na pár dobrých hlášek to byla nezajímavá a spíše podprůměrná teenage komedie. ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Už jsem pár filmů s podobnou zápletkou viděl a od tohohle jsem nečekal nic světobornýho. Doufal jsem aspoň v solidní oddechovku... a tu jsem taky dostal. Film celkem uteče, pobaví a rozhodně neurazí. Ústřední herecká dvojice je symaptická, což je hodně důležitý. V rámci žánru romantické komedie pro mládež je to solidní dílko. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Zkopírovaný nápad, ohraný děj, neznámí ač sympatičtí herci, možná ta hudba je taková.. vlastně ani ta hudba není nic moc. Jako bych si pustil rádio před deseti lety.. Možná urazím zastánce amerických sraček, ale tohle je jedna z nich. Nevím, ale podle mně to na víc jak na 40% nemá a to jsem se hodně přemáhal. ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

No, na to, že tenhle druh filmů naprosto nemám ráda a vlastně se jim vyhýbám, jak jen to jde, musím teda říct, že to tak strašný nebylo. Docela sem se doma nudila a tak to byla taková znc, ale nakonec jsem ráda, že sem na to jukla. Sice znova to už vidět nemusím, ale nadávat na to taky nebudu a ani sem u toho kupodivu neusnula. ;-) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Přední strana žádosti na univerzitu Yale, kterou má Nell v pokoji, a taky hlavička dopisu, kterou dostane od Yaleu, jsou pravé. (HappySmile)
  • Hřebcovo auto je Buick Roadmaster Estate Wagon ročník 1991 a Woody s Nelly na konci filmu odjíždí v Oldsmobile Cutlass z roku 1971. (Ruuzha)
  • Hudba, kterou Nell (Samaire Armstrong) používá jako budík a taky ji poslouchá v autě jako Woody, je "Candle In The Wind" od Eltona Johna. Elton John je výkonným producentem tohoto filmu a jeho partner David Furnish tento snímek produkoval. (HappySmile)

Reklama

Reklama