Reklama

Reklama

Já jsem ty a ty jsi já

  • Kanada It's a Boy Girl Thing (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nell a Woody jsou už odmalička sousedi, kteří se nesnáší. Každý z nich patří do jiného světa. Nell vyrůstá ve slušné rodině a ve škole má dobré výsledky, ale je spíše jen takovou tichou šedou myškou, kdežto ve Woodyho rodině vládne trošku nepořádek a ve škole jeho výsledky nejsou nejlepší, ale přesto je hvězdou školy, jelikož vyniká ve fotbale. Chodí s krásnou a sexy blondýnkou Breannou, která řídí roztleskávačky. Každý si žije svým životem a ani ve snu by je nenapadlo, že se jejich role jednoho dne prohodí. Jejich duše se nějakou náhodou vymění. A tak se stane, že Woody se ráno probudí v těle Nell a obráceně. Oba dva jsou z toho vystrašení a neví, co se děje. Je to pro ně velice těžká situace a jejich nevraživost vůči sobě se ještě prohloubí, když ten jeden dělá věci, které by ten druhý nikdy neudělal. Takto se ze zakřiknuté Nell stane potrhlá a sebevědomá holka a z tvrďáka Woodyho jen uplakaná holčička... (Ssimca)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

chrustie 

všechny recenze uživatele

Nejsem moc na romantické filmy, a když mi tenhle film byl zavlečen domů, říkal sem si po prvních 10 minutách, že to je jen další "Žába k zulíbání", nebo "Mezi námi děvčaty" . Nevim proč, ale tenle romanťák mi vyloženě sedl. Kdyby mi to tak nepřipomínalo ty dva filmy a konec nebyl tak moc předvídatelný (ten je ale skoro u každého romantického filmu), tak by bylo snad i 5*. Takhle je to 3 a za ty překrásné kukadla Samaire Armstrong jedna navíc. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Bohové někdy mají opravdu zvláštní smysl pro humor, a to se zřejmě týká i aztéckých Bohů. Když se totiž v muzeu před sochou aztéckého Boha proměn pohádají dva sousedé a zároveň spolužáci (chlapec a dívka), kteří se vzájemně nesnášejí, vezme to tento aztécký Bůh do svých rukou, a tak se druhý den ráno chlapec probouzí v dívčině těle u ní doma a naopak. Film sám o sobě není ani originální, ani nikterak objevný, ale rozhodně je zajímavý a zábavný. Hlavní hrdinové jsou nesmírně sympatičtí, obzvlášť Kevin Zegers se natolik vcítil do ženské citlivé role, že jsem mu to všechno opravdu věřil a skutečně jsem měl pocit, jakoby si s nějakou holkou prohodil tělo. Ač tohle není první film na téma záměny těl, který jsem viděl, přesto mě dokázal zaujmout a užil jsem si ho od začátku do konce, za což mají tvůrci můj obdiv, protože přijít s něčím, co už tu bylo, a natočit to záživnou a zábavnou formou, to je zajisté umění. Ve výsledku jsem tedy spokojeným divákem, který si film užil, a který ho hodnotí jako mírně nadprůměrný, což obnáší udělení lepších třech hvězdiček. ()

Reklama

Petrus1 

všechny recenze uživatele

No, na to, že tenhle druh filmů naprosto nemám ráda a vlastně se jim vyhýbám, jak jen to jde, musím teda říct, že to tak strašný nebylo. Docela sem se doma nudila a tak to byla taková znc, ale nakonec jsem ráda, že sem na to jukla. Sice znova to už vidět nemusím, ale nadávat na to taky nebudu a ani sem u toho kupodivu neusnula. ;-) ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// "Nemůžeme prostě hrát fotbal ? Jo, ale nestrkej do mě mýho ptáka !" Ehh, jedna z těch lepších hlášek. Stejně to ale nespraví 100x viděný příběh o vnitřní záměně a vzájemné nenávisti dvou teenagerů, kteří se do sebe nakonec zamilují a všechno skončí klasickým happy-endem. Začínám si na tyhle direct-to-dvd komedie ze střední celkem zvykat. Tentokrát dám tři hvězdy za krásnou Samaire a sympatičtějšího klona Zaca Effrona v né zas tak nudném filmu. It's a Boy Girl Thing - 50% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Takže. Kde začít... asi nejdřív bych vytknul tuctovost. Kolikrát už jsme viděli záměnu těl... matka s dcerou, buran s pěknou žábou (a tím nemyslím zvíře) a to jsou jen ty známější, určitě by se našly další kousky. Tentokrát to je šprtka z lepší rodiny a takový ten typický fotbalista z rodiny horší. Takže celkem tuctová kostra příběhu s předvídatelným dějem a celkem očekávatelným happyendem. To je asi tak vše co se týče proč v téhle kategorii romantických komedií "Já jsem ty a ty jsi já" (mimochodem opravdu "úžasný a originální" český název, ať se mi pak lidi nediví že používám výhradně názvy originální...) nedostane pět hvězdiček. Vlastně ani čtyři. I když jen o kousíček, protože jinak je to opravdu zábavná a příjemná romantická komedie. A pokud jste zrovna v náladě na tenhle žánr, klidně si tu jednu hvězdičku přihoďte ;-). ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • V tomto filmu si zahrála Sharon Osbourne. Během plesu je slyšet písnička jejího manžela Ozzyho Osbournea "Goodbye To Romance" a ve škole jeden student nosí tričko s nápisem Ozzy. (HappySmile)
  • Přední strana žádosti na univerzitu Yale, kterou má Nell v pokoji, a taky hlavička dopisu, kterou dostane od Yaleu, jsou pravé. (HappySmile)
  • Hřebcovo auto je Buick Roadmaster Estate Wagon ročník 1991 a Woody s Nelly na konci filmu odjíždí v Oldsmobile Cutlass z roku 1971. (Ruuzha)

Reklama

Reklama