Reklama

Reklama

Já jsem ty a ty jsi já

  • Kanada It's a Boy Girl Thing (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nell a Woody jsou už odmalička sousedi, kteří se nesnáší. Každý z nich patří do jiného světa. Nell vyrůstá ve slušné rodině a ve škole má dobré výsledky, ale je spíše jen takovou tichou šedou myškou, kdežto ve Woodyho rodině vládne trošku nepořádek a ve škole jeho výsledky nejsou nejlepší, ale přesto je hvězdou školy, jelikož vyniká ve fotbale. Chodí s krásnou a sexy blondýnkou Breannou, která řídí roztleskávačky. Každý si žije svým životem a ani ve snu by je nenapadlo, že se jejich role jednoho dne prohodí. Jejich duše se nějakou náhodou vymění. A tak se stane, že Woody se ráno probudí v těle Nell a obráceně. Oba dva jsou z toho vystrašení a neví, co se děje. Je to pro ně velice těžká situace a jejich nevraživost vůči sobě se ještě prohloubí, když ten jeden dělá věci, které by ten druhý nikdy neudělal. Takto se ze zakřiknuté Nell stane potrhlá a sebevědomá holka a z tvrďáka Woodyho jen uplakaná holčička... (Ssimca)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

BluT 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, u který jsem se moc nezasmál a odevšad na mě křičelo: "klišé! klišé!". Ale vyhledal jsem ji právě proto, že jsem si chtěl u něčeho odpočinout a nezabejvat se moc tím, co postavy prožívají, jak se cítí a hledat nějakou hloubku. A to jsem circa dostal. Ale toho vtipu mohlo bejt víc a zápletka taky mohla bejt originálnější. No, řek sem si, že nebudu svině a aspoň ty tři tomu dám, páč ta hérečka je pěkná. ()

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Celkom obyčajná americká romantická komédia, nič extra, aj keď ma dosť zaujali niektoré romantické scény čo sa u mňa často nestáva skôr by som povedal že vôbec,pretože ja nie som žiadny fanušik romantiky, ale jednoznačne tento film ma niečo do seba to sa nezaprie priam si pýta o pozornosť, vôbec som sa pri tom nenudil vždy ma dokázalo niečo zaujať, aj keď je to ako vravím "nič extra"... ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Nestrkej do mě mýho ptáka ! Ale hovno lidi, vynechám-li skutečnost, že to je týnejdžrovskej film pro nevím koho... Tak po chvilce přemáhání jsem se v tom našel, a na závěr jsem tleskal naplněn štěstím, radostí a láskou. Samara je k sežrání a ten příběh je .. ou, jak křehké je dnes mé srdíčko... ten příběh je tak dojemný... tak už mi kurwa dáte někdo bod do píči ?! ()

Krchy 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem další z řady nebetyčných ptákovin, ale vyklubal se z toho velice pěkný film. Dost tomu pomohl i fakt, že hlavní hrdinové vypadají a chovají se (relativně) normálně, což je vzhledem ke stereotypu posledních let (kde jsou to buď totální loseři, nebo nějaký ten strašlivě temný a veskrze hustohustý týpek, kterého změní Láska; na dívčí straně buď puťka, nebo píča) velkým plusem. Za čtyři a ani oko mhouřit nemusím. ()

Pajčus 

všechny recenze uživatele

Je to celkem pěkně zahrané, ale něco k tomu chybí aby to bylo ještě více zábavné. Byl jsem rád za zkratku v okolních vztazích (otec a otec, Horse a Channel), kdyby to v nich zacházelo do detailů, asi by ten fil dostatečně nenabudil mou zvědavost tím, že by byla předčasně ukojena, a buď bych ten film nedokoukal a nepsal tyto řádky a nebo bych se možná ani nedozvěděl, odkud mi byl otec Nell tak povědomý... :) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Hřebcovo auto je Buick Roadmaster Estate Wagon ročník 1991 a Woody s Nelly na konci filmu odjíždí v Oldsmobile Cutlass z roku 1971. (Ruuzha)
  • Hudba, kterou Nell (Samaire Armstrong) používá jako budík a taky ji poslouchá v autě jako Woody, je "Candle In The Wind" od Eltona Johna. Elton John je výkonným producentem tohoto filmu a jeho partner David Furnish tento snímek produkoval. (HappySmile)
  • Přední strana žádosti na univerzitu Yale, kterou má Nell v pokoji, a taky hlavička dopisu, kterou dostane od Yaleu, jsou pravé. (HappySmile)

Reklama

Reklama