Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro univerzitní studenty se svět skládá ze sexu, drog a nadupaných večírků. Svět Bickforda Shmecklera je plný filozofických úvah, hodnotné literatury a intelektuálních myšlenek. Středem vesmíru je pro něj jeho notes vlastních velkolepých nápadů. Ten mu z legrace ukradne jeho spolužačka, sladká blondýnka Sarah. Po přečtení se do něj bezhlavě zamiluje. Bickford nestojí o svůdné sexy krásky, chce jen zpět svou knihu. A tak musí s kámošema vymyslet nejlepší plán svého života... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka,ktorá zahrňuje kopu múdrych kecov po kope!Komunistický manifest hustých myšlienok?aaaaaaaa..!Je to vážne hrozné.Ja osobne som sa na to díval len kvôli Olivii Wild!Neviem pochopiť,kde sa plodia takéto ho...!Jedna múdra rada na koniec-radšej nesledujte tento snímok,ani tá Olivia Wilde za to nestojí..! ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Na vejšce jsou i lidé, kteří nejsou krásní a úspěšní. Jsou tu i šedí nenápaní depresoři, kteří na sebe neupozorňují a proplouvají postranními uličkami. Hledají pevnou půdu pod nohama, pracně budují svůlj vlastní svět v němž se cítí alespoň trochu  v bezpečí. Bickford je taky takový, jelikož se vzpamatovává ze smrti matky při bouračce. Ale narazí na lidi, kteří ho z toho dostanou. No a o tom to vlastně celé je. Všichni jsou divní a je radost se na ně koukat. Já se nenudil a zvláštnost a podivnost tohohle snímku mne bavila a zaujala. Takže v klidu 75% ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Bickford Sheckler není obyčejný student - večírky ho nezajímají, ani sex, ani tráva. Dokonce ho ani nebaví se učit. Sepisuje jakousi Knihu, jak jí říká. Jednoho dne mu ji ale při party v domě Knihu ukradne blondýna nymfomanka a kleptomanka. Omylem se Kniha dostane do ruky partičce hráčů Doupěte a ti v ní spatří nový symbol skoro socialistické éry a začnou ji vydávat jako samizdat. Mezitím se Bickford snaží přesvědčit paranoidního uklízeče odpadků, aby mu vydal originál Knihy. A sem tam zazní různá pseudofilozofická a pseudofyzikální moudra... A navzdory tvrzení, že film je od "tvůrců Prci, prci, prcičky" ani zas tak moc o sexu to nebude... Režisér se zjevně pokusil vytvořit nový kult ve stylu Donnie Darka (čemuž odpovídají i reklamní propriety ve filmu), ale nijak hluboký děj a přílišná povrchnost v tom, co by chtěl říci, snímek hodně shazují. Přitom zase nejde o až tak špatný snímek, je mírně ujetý a při dobré konstelaci i příjemný na pokoukání. Ale zkrátka mu toho dost chybí, aby zaujal a člověk jej zhlédl i napodruhé. ()

feho312 odpad!

všechny recenze uživatele

Krasa.. Vazne KRASA! Skoro by som si myslel ze tento film financoval nejaky vyhuleny dement, ktory nevie kam peniaze. Aby som vysvetlil.. Tento film som si stiahol z torrentov (!) kvoli jedinej veci .. Hladal som nieco, kde hra OLIVIA WILD, pretoze ma zaujala vdr Housovi. PREBOHA. Zatial mam pocit, ze nic normalne nenatocila.. Cize ok .. Som opity a uz sa mi nechce pisat.. Moje hodnotenie j.. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak ujetý a zhulený film. Jeden magor, který si dává za vinu, že při autonehodě zabil vlastním matku, si v psychiatrické léčebně začal psát knihu, která je po odcizení šikovnou blondýnou veřejně rozdávána, což našeho mladíka vede téměř k nervovému zhroucení. Jenže šikovná blondýna naštěstí pro našeho magora umí nejen krást, ale také zná taje lásky a milování. Film, který sice je komedií, ale ne příliš vtipnou, je prošpikován miliony ujetých keců o fyzice, matice, vesmíru a vše je to dáno do různých rovnic. A až na konci začne hrdina mluvit o tom, že je sračka, dojde vám, že se díváte na totální sračku. Jedna hvězda za pár úsměvných scén a totálně vymazaného Matthew Lillarda ve vedlejší roli. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve městě Santa Clarita (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama