Reklama

Reklama

Moje bláznivá polynéská svatba

  • Nový Zéland Sione's Wedding (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Na začátku 90. let si říkali Duckrockers. Teď je jim třicet a s break dancem je konec! Ale určité věci se nikdy nemění! Stále se chovají jako puberťáci. Opíjí se, běhají za špatnými ženami a dělají zmatky všude, kam přijdou. Nyní se však musí zůčastnit svatby svého nejlepšího kamaráda a přivést si sebou opravdové přítelkyně! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

Dosť nepodarená romantická komédia, na ktorej som sa smial len ojedinele a ani to nie dobre. Je prešpikovaná klišé od vrchu po spodok a väčšina z nich vyznieva trápnejšie ako v kdejakých romantických produktoch amerického priemyslu. Už len základná idea filmu je dosť mimo. Skoro som to ani nedopozeral. ()

marivet 

všechny recenze uživatele

Opět po delší době zajímavá leč otřepaná poenta komedie, která tu chyběla. Velmi slušné herecké výkony pro nás střadoevropany nezmámích hereckých hvězd Nového Zélandu Oscara Kightleye, Shimpala Lelisi a v neposlední řadě Robbie Magasivy. Pěkná příroda, pohoda čišící z každé minuty této komedie.Prostě dobrá věc!! ()

Reklama

nirvana91

všechny recenze uživatele

Lepšie hodnotenie ako odpad si tento film ani nezaslúži. Bolo to maximálne trápne! Pozerala som sa na to len preto, že na návšteve u tety to nejaký mudrlant prepol a ovládač bol príliš ďaleko aby som bola schopný prepnúť na iný kanál. Úplne mi to mozog vymylo.. Presladené, nereálne.. a tí chlapi v sukniach. Bŕŕŕŕŕ. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Ano, je to ten druh filmu, který je zaměřen na určitou věkovou kategorii. Ano, je to ten druh filmu, které nám televizní stanice předkládají ve velkém množství. Ano, je to ten druh filmu, který najde své fanoušky i zaryté odpůrce. Všechno není špatně, je to udělané profesionálně, na náklady to vydělalo a dobrou polovinu diváků to bude i bavit. To, že společnost konzumní popkultury řeší především pseudoproblémy, není chybou filmařského průmyslu. Ale co jiného se má divákům předkládat? Pouze to, čeho si spotřební popový divák žádá a zaslouží. Samojci na Novém Zélandu patrně slaví pouze svatby. A jak jinak zkrotit neustále veselé mladíky, než přes ženy? A přes svatební veselí, které je evidentně jediným rozptýlením v životě Samojce. Albert (Oscar Kightley) je stydlivý úředník, který nedokáže oslovit žádnou ženu. Stanley (Iaheto Ah Hi) dává přednost fantazii hlasu a neznáma. Sefa (Shimpal Lelisi) se zmítá mezi svou přítelkyní a nesvázaným pařením. A Michael (Robbie Magasiva) dává přednost milostnému aktu s běloškou. Jsou zde ženy: Sefova rozčarovaná přítelkyně Leilani (Teuila Blakely), Albertova trpělivá kolegyně z práce Tania (Madeleine Sami), Albertova žádaná i přelétavá sestřenice Princess (Maryjane McKibbin-Schwenke), odhalený tajemný hlas Latifah - Jane (Karena Lyons), a Michaelovi známosti (Sara Wiseman, Gina Varela, či Rachel Wallis). Z dalších rolí: Sefův ochotný kamarád Bolo alias Paul (Dave Fane), autorita samojské komunity (Nathaniel Lees), Albertova starostlivá matka (Ana Tuigamala), Michaelův mladší bratr Sione (Pua Magasiva) a Albertův pozérský kolega z práce Derek (David Van Horn). A tak někdo nalezne novou lásku, jiný si ji upevní a další si uvědomí svoji přelétavou podstatu. Některé to bude bavit, ostatní na to mohou zapomenout. A Samojci? Nechť si užívají svá svatební veselí! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Poznávacím znamením čtveřice nejlepších přátel je nedůstojné chování na jakékoliv oslavě. Aby se vyhnuly trestu, který jim uložila jejich komunita a mohli se zúčastnit svatby jejich společného známého, musí na veselku dorazit s přítelkyní. Začíná lov na opačné pohlaví – mějte se na pozoru, bereme kolegyně, sestřenice i call girl. Příroda Nového Zélandu má zajisté větší kouzlo než jeho kinematografie, ale úplný průšvih to není!! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama