Moje bláznivá polynéská svatba

Samoan Wedding

Romantický / Komedie

Nový Zéland, 2006, 97 min

Chris Graham

Rozpočet $2miliónyTržby USA $72,244Tržby Celosvetovo $2,993,332(24.2.2010)

• BUD-SFIS

Ftipu tam bylo opravdu pomalu. Jen co dodavalo postavam jejich vaznost a ze jsem je hned neposlal se smetim bylo, ze jsem je jeste nevidel.(1.7.2007)

Docela zajímavá komedie z Nového Zelandu. Rád jsem se zase po nějaké době podíval na maorské ksichty. Docela slušně zahrané, ale velice předvidatelné. Žádná pecka, ale ani propadák.(9.5.2008)

bola to sranda :D nech žije polynézia :DD(17.11.2007)

• Darkslayer

Dosť nepodarená romantická komédia, na ktorej som sa smial len ojedinele a ani to nie dobre. Je prešpikovaná klišé od vrchu po spodok a väčšina z nich vyznieva trápnejšie ako v kdejakých romantických produktoch amerického priemyslu. Už len základná idea filmu je dosť mimo. Skoro som to ani nedopozeral.(16.2.2007)

• Rasle

Tak toto je fakt nudná komédia a nebolo tam nič na čom by sa dalo zasmiať. Pozerať sa celý čas na bandu štyroch magorov mi dalo dosť zabrať, ale nakoniec som to dopozeral a bol som rád, že je už koniec.(5.3.2007)

Opět po delší době zajímavá leč otřepaná poenta komedie, která tu chyběla. Velmi slušné herecké výkony pro nás střadoevropany nezmámích hereckých hvězd Nového Zélandu Oscara Kightleye, Shimpala Lelisi a v neposlední řadě Robbie Magasivy. Pěkná příroda, pohoda čišící z každé minuty této komedie.Prostě dobrá věc!!(8.2.2007)

• Olík

Poznávacím znamením čtveřice nejlepších přátel je nedůstojné chování na jakékoliv oslavě. Aby se vyhnuly trestu, který jim uložila jejich komunita a mohli se zúčastnit svatby jejich společného známého, musí na veselku dorazit s přítelkyní. Začíná lov na opačné pohlaví – mějte se na pozoru, bereme kolegyně, sestřenice i call girl. Příroda Nového Zélandu má zajisté větší kouzlo než jeho kinematografie, ale úplný průšvih to není!!(3.1.2011)

• pwc

Půjčil jsem si DVD na základě hodnocení tady na ČSFD ("díky", marivete a Lewi!), ale po 20 minutách jsem to musel vypnout, na to se prostě nedá koukat, jak je to pitomý.(11.2.2007)

zábavné.... ale prostě oddychovka(17.1.2009)

Celkom dobre som sa nasmiala :)(1.12.2008)

Ako fanusik NZ filmov davam ****(25.2.2009)