Reklama

Reklama

Zázrak v New Yorku

  • USA Miracle on 34th Street (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V moderní verzi oblíbeného klasického příběhu z roku 1947 se šestiletá Susan trápí pochybnostmi nad existencí nejtradičnější nadpřirozené postavy — Santa Clause. Jednoho předvánočního dne však nečekaně uvidí v obchodním domě Santa Clause, který ji přesvědčí, že je skutečný. Malá Susan tak dostává ten nejhodnotnější dáreček ze všech dárků - opětovnou víru ve splnění svých snů. V hlavních rolích povznášejícího a radostného filmu, který o existenci Santy přesvědčí celou rodinu, se představují Richard Attenborough, Elizabeth Perkins, Dylan McDermott a Mara Wilson v roli Susan! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

nash. 

všechny recenze uživatele

Americká klasika v "novém" kabátě. O kouzlu vánoc, o snech, a tom jak důležitá je v našem životě víra v zázraky a tradice. Perkins a McDermott mi sice příliš nesedli, ale Mara Wilson je v roli šestileté dívenky v níž svádí souboj touha po zázraku s matčinou pragmatickou výchovou výborná. A Attenborough jako muž, který je nebo alespoň mohl být Santou kolem šíří takové kouzlo, že mu věří nejen malá Susan, ale i my u obrazovky. Koncentrované kouzlo Vánoc, které na rozdíl od řady jiných filmů, funguje i po téměř dvaceti letech. A některé scény mě rozesmávají i při reprízách, jako třeba výpoveď prokurátorovy manželky, a některé mě i při reprízách dojímají, jako třeba scéna s hluchoněmou holčičkou. Mám rád kouzlo Vánoc a věřím v zázraky. Nemohu tedy než se přidat: nash VĚŘÍ! ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Když chcete vidět plně americkou vánoční taškařici se Santou. Santa je zde v podobě hodného dědy co rozdává dětem radost a po sléze si myslí že i dárky. Je to celé pohádkové. Když se jakoby Santa dostane k soudu, tak to docela ztratí kouzlo a bylo to i trochu trapné. Prostě taková infantilní dětská pohádka pro převážě americké publikum.Dodatek 14.1. 2016. Viděn oreginál, kdy pro bližší srovnání musím zkouknout znova, ale i tak myslím, že se oreginálu nic nevyrovná. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu že som nevidel original ale remake tak sa mi film páčil, aspoň ho nemusím porovnávať. Podľa mna taká vianočná klasika ktorá zahreje pri srdci a hlavne herec santa clausa bol perfektný , asi takto by si ho malo dieťa v amerike predstavovať. Atmosféra na súde by sa dala krájať, ale obvinit starého dedka ktorý si myslí že je santa? Ako vážne? Trochu mrzel aj koniec kde sa santa vôbec neukázal ale aspoň splnil želania malej Susan. 4* ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Americký rodinný film, se všemi potřebnými ingrediencemi, roztažený na příliš velkou plochu na to, aby nezačal nudit. Všechno je tu košer, Santa je dostatečně "coca-cola", ti zlí vlastně nejsou úplně zkažení a všechno se po dojemné soudní závěrečné řeči a fíglu s bankovkou v dobré obrátí. Ok, vánoční patos, proč ne, beru, ale takhle nudně? Stálo mě dost úsilí neusnout a dodívat se do konce. Dost velkým plusem tohoto filmu je v podstatě jen sympatická Mara Wilson. V takto laděném filmu je totiž dost jednoduché sklouznout k protivně spratkovitému podání a to se tu naštěstí neděje. 40% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsia Vianocna pecka od Hughesa? Tak napol. Jeden aspekt je spracovanie. Prva polovica, ktora sa venuje slobodnej matke, ktora je sklamana zivotnymi skusenostami a na zazraky neveri, co sa snazi naucit aj svoju malu dceru ma prilis nenadchla. Pôsobi to dost nudne. Druha polovica, ktora sa venuje procesu, ktory ma dokazat, ci je roztomily dedko Santa alebo blazon je ovela zabavnejsia. A nakoniec aj ta linia s matkou sa skonci celkom pekne. Ale dojaty som nebol ani raz aj ked ma film tradicnu Hughovsku pohodovu atmosferu. Druhy hlavny aspekt filmu je samotna myslienka ohladom toho, ci este chceme a dokazeme verit na Santu. Detom sa film bude urcite pacit. Takisto dospelakom v ktorych film vyvola male dieta, ktore na Santu verit chce. Bohuzial viera v Santu uz velmi dlho ide mimo mna. Nic proti nej nemam, ale v takomto serioznom prevedeni ma ta myslienka neocarila. V komedialnom duchu by som to skôr akceptoval. 6/10. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Susanino stredné meno je Elizabeth. Zhodou okolností stredné meno herečky Mary Wilson, ktorá postavu Susan stvárnila je rovnaké. (m.a.t.o.)
  • Spoločnosť Macy's nedala tvorcom povolenie, aby sa jej obchodná značka objavila vo filme. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama