Reklama

Reklama

Shrekovy Vánoce

(TV film)
  • Česko Shrekoleda (více)

Vánoční stromek není to jediné, co je v téhle sváteční komedii zelené. Oblíbený hrdina se vrací, aby se pokusil objevit kouzlo Vánoc. Shrek Fioně a dětem slíbí, že prožijí svátky, na které do smrti nezapomenou. Sám ovšem musí nejdříve absolvovat "vánoční rychlokurz". Když už má pocit, že všechno je, jak má být, a že Vánoce mohou začít, objeví se ve dveřích Oslík, Kocour v botách a Perníček s bandou přátel a rodinná pohoda je ta tam. Shrekovy Vánoce, to je úžasná pohádka, jaká tu ještě nebyla! (Magic Box)

(více)

Recenze (264)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Od chvíle, kdy Shrek dostal rodinku včetně dětí tahle pohádka dostala hrozně povrchní a nudný rozměr. Vánoce to potvrzují a kromě dvou tří pěkných scén (klasický theme z Carminy Burany O Fortune hned na začátku a zvracející perníček:-))) jde o hloupý vánoční díl. Autoři jako by zapomněli na nějaký pěkný nápad a celé to vypadá opravdu trapně a ohraně. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Animace 8/10/// +dračice a kocour v botách, animace, občas zazní dobrej song -ale vždy jen velice krátce, takže hudbna není plně využitá, příběh, tedy mohlo to být klidně o něčem jiném, Shrek a otravný Oslík/// On Oslík solidně vopruzoval už ve druhém dílu, naštěstí to zachraňoval kocou v botách. Jenže jestli je údajne Shrek 3tí ještě slabší než tohle, tak to opravdu potěš koště. Shrekoleda byla velice krátká, vůbec nevyužila svůj potenciál. Dobře pár frků se tady našlo, ale morální poselství to dost kazilo a Shrekův postoj rovněž. Takže v tomto případě není moc vo co stát a radost to uděla snad jen těm nejmenším./// Celkem 55%/// ()

Reklama

pravo 

všechny recenze uživatele

V dnešnej dobe už kultové postavičky si našli čas nás pobaviť i vo vianočný čas a väčšina z nás tak- trocha znudená klasickým vianočným televíznym programom je určite rada za každý trocha nevšedný pohľad na Vianoce. Shrekove prvé Vianoce nepostrádajú vtipnosť Shreka a neodbytnosť až vtieravosť Oslíka ako aj zábavnosť Kocura v čižmách či iných postavičiek. Veľkou devízou tohto diela je aj relatívne krátka minutáž, takže to človeka ani nezačne nudiť a je koniec. ()

Elis009 

všechny recenze uživatele

Bez tohoto filmu si prostě nedovedu představit Vánoce... Pokaždé, když ho vysílají, voní vzduchem kapr, cukroví a vánoční filmy... Ikdyž je to americký animák, je prostě kouzelný... Když ho letos nedávali, Vánoce byly prostě jiné... A všechny vánoční pohádky, jak od oslíka nebo koucoura, jsou stejně vtipné a super... Prostě atmosféra jak má být :) ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Spin offy animáků bývají zbytečné, až na šavlozubou veverku. Ta má ale už tolik epizod, že ty poslední jsou naprosto vyčpělé. Shrekoleda potěší. „Sláva napad sníh, nacpeme si břich“, je typická oslíkovina a Perníčkovo „Neublížila sis, když si spadla z oblakov“ je bonus pro fajnšmekry, kvůli které samotné tento kraťas stojí za to vidět. I kocoura to zaujalo, a to se dívá jen na dokumenty o přírodě – lišky a medvědy - ale tančící pečený krocan vyvolal chutě skočit na obrazovku. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když chce Shrek políbit Fionu a vyruší je Pinocchio, zní píseň „Don't Stop Believin'“ od Journey. (griph)

Reklama

Reklama