Reklama

Reklama

Kocour v botách

Trailer 2

Zamilovali jste se do něj ve Shrekovi... Teď máte v šíleně zábavném animovaném filmu možnost zjistit, kde si tenhle jedinečný kočičí frajer získal svou slávu a pár ohromných bot! Milovník, bojovník a psanec Kocour v botách (Antonio Banderas) se vydává na dobrodružství svých devíti životů, když spojuje své síly s Čiči tlapičkou (Salma Hayek) a Valdou Cvaldou (Zach Galifianakis) před závěrečným soubojem s nechvalně proslulými Jackem a Jillem (Billy Bob Thornton, Amy Sedaris). Tohle je skutečný příběh nejslavnější kočky, mýtu a legendy – Kocoura v botách! (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (639)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Od svých známých jsem slyšel jen slova chvály a tak jsem se vydal zjistit pravdu. Žel, zklamání bylo velké. Trochu strohý děj a krkolomné zpracování. Někdy jsem si říkal, že dialogy jsou mnohdy o ničem snad jen proto, aby to nebyl zpola němý film a scénáristé vyplnili mezery hnojem. Je pravda, že Shrek 3 a 4 stál totálně za prd, ale já tohle nepovažuji za pokračování, nýbrž úplně nový film bez poskvrny a spojitostí. Předvídatelné scény a trapné vtípky mne často uváděly do rozpaků. Naštěstí měl film i světlé momenty a prvky dobrodružnosti se mi líbily. Cesta za pokladem je vždy lákavé téma. Zkrátka, kdybych byl dítě, asi bych tenhle animák ocenil více, jelikož animáky zbožňuji. Bohužel, tohle není můj šálek kávy. Zřejmě zaujatost vůči maskovaným hrdinům typu Zorro apod. 65% ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Pozor všetci chovatelia domácich mačičiek, pretože nikdy neviete kedy môže prísť vaša mačička o panenstvo, keďže svetom sa voľne premáva energický, nezastaviteľný a šarmantný kocúr v čižmách. Je ako plná debnička červených šúľkov dynamitu, v ktorej exploduje jeden šúľok za druhým, až sa vám zdá, že tento ohňostroj zábavy a dobrodružstva nikdy neskončí. Režisér Chris Miller u mňa už stál na najvyššom stupni víťazov s animovaným projektom Madagaskar, no a dnes tam stojí zase, ale o pár stupienkov nižšie. Nepochybne jeho animáky, sú veľmi dobrým prevedením ľudských vlastností a spôsobov do ríše zvierat, ktoré zábavne a dobrodružne stvárnia spomenuté skutočnosti a v ktorých stále nájdete pointu. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento film se v mém hledáčku ocitnul zcela náhodou. Jen díky extrémně dobře hodnocenému druhému dílu jsem si řekl, že tento díl nějak snad přetrpím. Náhodný los tomu tak chtěl a ukázal právě na tento snímek. Měl jsem zcela nulová očekávání. Nemyslel jsem si, že by právě tato postavička ze Shreka dokázala utáhnout celý film. Jak šeredně jsem se zmýlil. Již v úvodních minutách se mi extrémně dobře trefil do noty takový "dospělácký" humor, kde nebyla nouze o spoustu sexuálních kočičích narážek. Potěšila hromada parodizujících odkazů na jiná díla. Anglický dabing jednotlivých postaviček byl parádní. Jediná výtka směřuje k hlavní záporačce, ke které se její hlas absolutně nehodil. Záporácká dvojice loupežníků byla hodně slabá, ale nějak mi to tady nevadilo. Extrémně mě bavilo především to hajzlovské vajco, které má proradnost vepsané ve tváři. Dlouho jsem v animáku neviděl takhle vtipně napsanou postavičku s permanentně zmrdovským výrazem ve tváři. V závěru filmu trošku docházel dech a šlo na mě usínání. Jinak to však bylo nesmírně příjemné překvapení. [78 %] ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Nebyť detskej predprípravky pre sledovanie blocbusterových akčniakov v podobe scén so sériu ultrarýchlych strihov a chýbajúceho vysvetlenia niektorých záležitostí deja, išiel by som s hodnotením i vyššie. Film totiž poskytol zaujímavý westernový dej prijateľný detskému vnímaniu sveta o honbe za zlatým teľaťom (tu húsaťom) a čo z toho vzišlo. Akceptujúca bola i snová logika rozprávky, no ignorácia vysvetlenia zopár scénok - akokoľvek fantazijného - mi jednoducho vadila. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Rozprávková všehochuť, kde je namixovaných mnoho postáv z rôznych známych aj menej známych rozprávok, je smutným príkladom, že je stále ťažšie vymyslieť originálny príbeh a najjednoduchší spôsob je remix všetkého a ničoho. Pre mňa je Kocúr v čižmách veľkým sklamaním, príbeh je nudný, utápa sa v ničnehovoriacich rečiach a akcie je tiež pomenej. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (14)

  • Když Čiči (Salma Hayek) dostane Kocoura (Antonio Banderas) z vězení, háže mu jeho kord, klobouk a boty, ale ne opasek. Kam si tedy Kocour zasouvá svůj kord v následujícím záběru, když společně opouštějí vězení? (Conspi)
  • Kromě trailerů bylo v rámci propagace filmu na internet vypuštěno také video „The Cat Haz Schwagger“, parodie reklamy na Old Spice. (blackarwen)
  • V rámci propagační kampaně se Antonio Banderas (Kocour v botách) objevoval na několika plakátech v obležení různorodé sorty koček. (Conspi)

Související novinky

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Dvojka Kocoura v botách odhalila obsazení

Dvojka Kocoura v botách odhalila obsazení

15.03.2022

Krátce před zveřejněním prvního traileru oznámili tvůrci pokračování animáku Kocour v botách kompletní hlasové obsazení nového filmu. Snímek Puss in Boots: The Last Wish tak představí kromě… (více)

Shreka čeká restart

Shreka čeká restart

07.11.2018

Je to sedm let od celovečerního filmu Kocour v botách, poslední snímku ze shrečí série, který v kinech vydělal celosvětově 555 milionů dolarů. Místo klasického pokračování se teď ale studio… (více)

Chystá se pátý Shrek

Chystá se pátý Shrek

16.06.2016

Když se v roce 2001 objevil zelený zlobr Shrek, byla z toho malá kreslená revoluce. V DreamWorks Animation do něj totiž nacpali popkulturní odkazy a vtipy, u kterých se místo dětí bavili hlavně… (více)

Reklama

Reklama