Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Právnička Sofie (Amanda Peet) vždy zajišťovala přísun peněz do domácnosti, zatímco Tom (Zach Braff) ji hýčkal a staral se o dům. Teď je po narození miminka čekají velké změny. Sofie se rozhodne užít si mateřskou dovolenou… Tom nastupuje jako asistent marketingu v reklamní agentuře. Jeho šéfem je Chip (Jason Bateman), který od střední školy Sofii miluje. Příchod Toma je pro Chipa jedinečná šance, jak se znovu o Sofii pokusit. Špinavé triky, podrazy v práci, vyvolávání hádek mezi manželi. Tom začíná ztrácet půdu pod nohama a vyděšeně sleduje, že Chip mu přebírá nejen manželku, ale také rodinu. Musí zapojit veškeré schopnosti, aby zákeřného šéfa zastavil… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

pepo701 

všechny recenze uživatele

nakolko je Zac Braff jeden z mojich najoblubenejsich hercov, toto sa mi hodnoti dost tazko. mozno som cakal prilis vela a to je dovod mierneho sklamania. Fast Track je taka typicka americka komedia, ktora mozno zaplni hodinu a pol vasho casu ale hned na to upadne do zabudnutia. skoda toho ( BTW: ten slovensky dabing ZB sa po 8 seriach Scrubs, Last Kiss a Garden State jednoducho nedal vydrzat) - 60% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Niekto sa snažil vyťažiť z úspechu Zacha Braffa v seriáli Scrubs, podľa mňa to nevyšlo. V niektorých gagoch doslova vidíte Johna Doriana namiesto Toma Reillyho. Obaja sa správajú ako idioti, ale pokým na "Džejdým" sa zasmejem, pri Tomovi som sa iba chytala za hlavu. Je možné, že ma ovplyvnila tretia sezóna Zúfalých manželiek, ktorú som deň predtým s úľavou dopozerala, lebo z excesov "drama queen" Susan Mayerovej som už liezla po stene. A tak som v Tomovi Reillym videla Susan v mužskej podobe a chcelo sa mi kričať. Navyše, scény z rodinného života s dieťaťom sú naivné, postavy čiernobiele, scenár jednoduchučký, happyend absolútne očakávaný... všetko je tu maximálne neprekvapivé. Jediná zábavná vec v tomto filme bol hrubozrnný humor - a to je v takejto romantickej komédii zlé znamenie - je ho málo na bláznivú komédiu a priveľa na romantický "flick". ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Americký pokus o crazy komedii. Charismatický Zach Braff (v jiných filmech taky scénárista, režisér, hudební skladatel i produkční) popsal tento film na svých webovských stránkách docela přiléhavě. Cituji...I promise you will laugh. It is silly and goofy (like me.) It is by no means anything deep...,dodává realisticky a nakonec svým divákům vzkazuje: ...You're the best fans a fellow could ask for... No jo, co dodat... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná romantická komédia, ktorá je skvele spracovaná a určite stojí za pozretie určite vás nesklame je to veľmi podarené. A preto tento film určite stojí za zhliadnutie, zaujímavá skúsenosť, ako sa človek môže trápiť v zamestnaní. Nečakajte ale nič prevratné. Námet sa veľmi nelíši od väčšiny amerických komédií. Herecké obsadenie nie je nejako hviezdne. Je to rodinný film, ktorý si pozriete a pár týždňov ho budete mať stále v hlave. Film sa nesie v príjemne odľahčenom tempe a aj keď neobsahuje jeden vtip za druhým, raz za čas to bohato stačí, navyše keď herci hrajú natoľko dobre, že utvoria takú atmosféru, že si na ďalší vtip pokojne počkáte. Ja som sa príjemne bavil. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Názvy některých filmů mě udivují. Jak může někdo z Fast Track vytvořit Prodám šéfa zn. Spěchá…. Buď se někomu posral google překladač nebo je vážně ten někdo kapku dementní… Co se týká filmu, tak ani to žádná hitpadáda není. Děj dosti pokulhává, protože je o ničem a hlavní hrdina mě nudí. Jediný, kdo alespoň trochu čeří vodu a drží ruku nad hladinou je Jason Bateman. Jeho role všemi obdivovaného vozíčkáře Charlieho (hlavní padouch) je vážně vtipná. I díky němu dávám dvě hvězdy.... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • První filmová role Charlese Grodina (Bob Kowalski) po 13ti letech. (HappySmile)

Reklama

Reklama