Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou amerického dramatického příběhu v režii Craiga Clydea je patnáctiletý Patrick McCardie (Zac Efron), který si neví rady se svým životem a hledá vlastní identitu. Otec, bývalý profesionální fotbalista, chce, aby se syn vydal v jeho stopách, ale Patrick nemá o tento sport valný zájem. Nerozumí si s ním ani se spolužáky a teprve přátelství s postarším muzikantem Houstonem Jonesem (Bill Cobbs) mu otevře jiný svět. Jones totiž býval žokej a dostihový trenér a poté, co zachránil a vyléčil zraněného hřebce, by ho rád připravil na prestižní derby. A Patrick spolu s dalšími dvěma teenagery Jill (Crystal Huntová) a Chuckem (Rob Pinkston) mu v tom chtějí pomoci. Ale stačí pouhých šest týdnů na to, aby se z outsiderů stali vítězové? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha filmů o koních co jsem viděla a musím říct, že to je jeden z těch horších. Není tam žádné gradování, které by každý správný příběh a film měl mít, prostě to pluje v jedné lince s nudnými dialogy o ničem. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý oddychový snímek. Trochu mě chvílema vadila ta jakoby amatérská kamera. Ale jinak se na to koukat dalo, i když teda žádnej zázrak nečekejte. Herci byli sympatický. A takovej konec si teda mohli odpustit a ta hudba byla taky hodně slabá. Dávám 50%. ()

Reklama

doginko 

všechny recenze uživatele

Kukala to priateľka(25) s malou pubertiačkou ktorá miluje Troya z HSM a vraj to bolo úúúúúúžasné...heh a keďže som týraný a nemôžem dať odpad...tak dávam priemer a volám linku na pomoc utláčaným jedincom :D:D:D ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama