Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nanovo prerozprávaná známa pirátska legenda... Miniséria Kevin Connora je vzrušujúcim a dramatickým prerozprávaním slávnej pirátskej legendy, no nejde o typické prerozprávanie. Ak však máte radi naháňačky, hľadanie pokladov, boj o ženy, osudové lásky, vzrušenie, napätie, bojovanie so šabľami, tak tento film je práve pre vás. Film sa zameriava predovšetkým na postavu námorného dôstojníka Roberta Maynarda, ktorý v roku 1718 piráta BlackBearda zabil. Dôstojník piráta považoval za bezcharakterného človeka, ktorý sa zaujímal iba o poklady, peniaze a ženy, bol príliš egoistický a neľudský. Dôstojník má možno aj pravdu, keďže BlackBeard sa po celý čas snaží predovšetkým vypátrať poklad, ktorý za sebou zanechal kapitán Kidd a netají sa tým, že mu je úplne jedno, či túto výpravu jeho posádka prežije... Na filme pracovalo množstvo ľudí, ktorí pripravovali hodnovernú techniku scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Asi dobrý nedělo-sváteční odpočinkový film s minimem výdajů a nákladů. Vcelku dobré téma, pojaté lacině. Ačkoliv to nikdo neregistroval, černovous působil poměrně charizmaticky a přiznám se, že jsem mu přál v tomto dojemném, zamilovaném a akčním příběhu více štěstí. Bohužel dobro a spravedlnost zvítězila nad pirátsvím a došlo tak vyrovnání pomyslného skore mezi korunou, Aztéky, piráty a slavným kpt.Kiddem. Prostě....něco příhodného...! ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tento film mohol zmestiť do obsahu asi tak 2 hodinového filmu. Príbeh bol zaujímavý no predvídateľný. Herci harli menej zaujímavo. Potešilo ma však, že hlavná ženská postava a to jemná Charlotta nebola žiadnou odbojnou ženou a nepôsobila buznovo. Inak, to neviem nazvať. Na konci sa jej postava objavila síce so zbraňou v ruke ale nebolo to také zlé. Takže približne 35% ()

Reklama

Pulper 

všechny recenze uživatele

Budu čůrat proti větru, ale já to risknu :-) Černovous je béčko jak vyšité, o tom není sporu. Nicméně, narozdíl od uznávanějších a velkolepějších děl, je tu větší snaha o autentičnost včetně mluvy a myšlení lidí uvedeného období. Dál se mi líbí, že to není o jen o hlavních hrdinech. Naopak, vedlejší postavy tu nefigurují pouze jako komparz, ale samostatně uvažující a určitým způsobem vyvíjející se bytosti, opět ve srovnání s jinými filmy. Vytknul bych jen zdlouhavou a lehce nereálnou smrt samotného Černovouse. Ale po přečtení jeho životopisu musím uznat, že ji tvůrci pojali realističtěji, než jak se traduje. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

No, nebylo to sice nic moc ale na druhou stranu, nic jsem od toho neočekával takže jsem byl spíše příjemně překvapený. Hlavně jsem zase po dlouhé době viděl hrát Richarda Chamberlaina a připomněl si tak jeho slavnější herecké výstupy. Angus Macfayden v roli Blackbearda měl něco do sebe a vedle Chamberlainova guvernéra to byla jediná postava, které jsem fandil. Prostě televizní snímek jak má být a zaslouží 3*. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Musím na začátku přiznat, že jsem Černovousovi ubral jednu*. A to za otřesný dabing našich neumětelů, jenž u dobrodružného dramatu udělali svým "uměním" frašku. Jinak se jedna o zcela podprůměrný snímek z produkce Hallmarku (což mluví samo za sebe). Výprava je na tv poměry odvedená solidně (jen výběr lodí se moc nezdařil). Herci jsou opravdu hrozní (ale dabing i to málo podařené co odvedli totálně potopil) a Angus v roli Černovouse je vystřizený jak z nepovedené parodie. Zbytek je věcí názoru, režie i scénář se topí v zadání produkce (lidi mají v oblibě piráty, tak o nich udělejte film, ale ať to nestojí moc!!!)Sumasumárum, rozhodně nedoporučovat lidem lačnících po dalších dobrodružstvích z Karibiku a když už, tak v originálním znění. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Mesto New Providence bolo postavené v južnom Thajsku. (Mihail123)

Reklama

Reklama