Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem vždycky říkala, že reality show jsou šílené. Teď se mi to jen potvrdilo. Násilí plodí jenom nasilí. Pro sledovanost uděláme všechno. Na opuštěném ostrově vysadíme pár vrahounů a budeme sledovat, jak se budou likvidovat na vzájem. Vyhrát může jen jeden. Jenže tahle show se vymkne kontrole. Chvílemi jsem film sledovala s otevřenou pusou. Doufám, že reality show nikdy tuhle hranici nepřekročí. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Další drsná WWE záležitost, v které je hromada velmi silných, mohutných a neustále se mlátících chlapů promíchaných s minimem žen, které povinně musí mít prsa trojky a větší a pořádné tělo. Tahle kombinace by se mohla zamlouvat mnoha mužům ne? Taky to tak je. Film čistě pro pánskou zábavu, v kterém se potí krev v bitkách na ostrově a slintá při pohledu na některé dámy(mohlo jich tu být více...) a celé zabalené v podobě variace na Survivor a jiná reality show. Upřímně, kdo by si tohle na netu v realu nepustil? Trochu mě na filmu mrzí, že není tak nadupaný jak mohl a i přes výbuchy a bitky jsou zde prázdnější místa, při kterýchsi divák může v klidu odejít na záchod nebo pro popcorn a o nic nepřijde. Jednorázová akční show, na kterou díky nápadu možná nezapomenete během týdne, ale za měsíc o ní nevíte. Potenciál tu byl, příště lepší tempo a více polonahých žen:). PS: poučení z filmu? Nevěřte ženským:) ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Bezduchá akcia,ktorá sa snaží presvedčiť o svojej originálnosti..!Skutočnosť je niekde úplne inde,avšak nenudil som sa!Akcie dostatok,tak ako nabušenej hudby,zvrateného Vinnieho Jonesa a dobrosrdečného"USA hrdinu"Steva Austina.Oddychovka štýlu reality show(pomerne drsná).Silné 2*...niečo na tom snímku je! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi slušná podívaná. Ani takový ten formát reality-show vůbec nevadí a chvílema moralizování postav přechází i na diváka, který si v tu chvíli uvědomuje, že by se na takovou show raději nedíval. Jinak výběr soupeřů byl velmi dobrý, jen je jakoby dopředu prozrazován děj a to hlavně díky přiblížení k jedné postavě, která hned od začátku dostává dost prostoru, ale jinak film baví a tak to má být. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

,,Zabij, nebo budeš zabit!" Přírodní zákon, který nabral platnost již na počátku celého lidstva, když stál pračlověk tváří v tvář divoké šelmě nebo příslušníkovi jiné tlupy. Toto pravidlo se táhlo s člověkem po celou jeho historii. Těžko ve vesmíru naleznete agresivnějšího tvora. A v určitou dobu člověk zjistil, že násilí může být zábavné. Colosseum budiž bráno jako památka této myšlence. Od gladiátorů po secvičené wrestlingové zápasy utekla dlouhá doba. A také se objevil fenomén reality show. Musím se přiznat, že základní myšlenka filmu mi nepřijde tolik nereálná, protože věřím tomu, že někdo kouká na Vyvolené a čeká jen na to až si ti opilí burani začnou lámat židle o hlavy a že by lidé tudíž za podobnou zábavu ochotně platili. The Condemned se snaží celkem okatě ukázat na nebezpečí reality show, manipulování s pravdou a otravně při tom moralizovat. První úkol- tedy znechutit mírou násilí se celkem povedl (kope se tu žen a všelijaké jiné mňamky) ,ale moralitní část se vůbec nepovedla, protože kromě obyčejných frází nenachází film opravdové argumenty a dobrý nápad je tak celkem rychle zabit. Po technické stránce také není co nabídnout. Kameraman by si za tu svojí klepavku a otravné zoomování zasloužil vysadit na podobný ostrov v doprovodu taťků z toho nejtvrdšího lágru. Sice se snažil podat nasnímání soubojů televizní formou jako z reality show, ale dělá to tak nešťastně, že jsem často ani nevěděl, kdo se s kým pere. Snímek tak může zaujmout jen herecky. Hlavní roli si střihl neokoukaný wrestler Steve Austin, kterému role opravdu slušela a za pochvalu také stojí Vinnie Jones, který si svého psychopata zřejmě užil. The Condemned se dá na jedno skouknutí přežít a to je asi tak všechno, co může nabídnout. Podobné filmy: Běžící muž (1987), Battle Royale (2000), Battle Royale: Requiem (2003) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně brzy po začátku filmu, kdy strážce otočí klíčkem v zámku, je možné poznat, že zámek byl odemknut již předem. (slatkac)
  • Jack Conrad (Steve Austin) použije ve filmu zbraně Jericho 941 F ráže 9x19 mm a Heckler & Koch MP5A3 ráže 9 mm. (dc125)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama