Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Víkend...pivo...pohoda...kamarádi Larry, Bill a Everett měli jasný plán. Místo toho se nechali naverbovat do armády a nakonec se ocitli kdesi v Mexiku...Místní vesničané mají právě problém s loupeživou bandou a smolařské trio jim má pomoci se ubránit! Taková akce se ovšem nemůže obejít bez spousty ztřeštěných situací... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že tohle není film, který si pustí někdo, kdo očekává seriózní zábavu, ale někdo, kdo chce vypnout, nevadí mu pitomosti, jednoduchost a parodie. A v rámci těchto předpokladů jde o průměrný film, který takového člověka ani moc neurazí. Musím uznat, že se našlo i pár okamžiků, kdy jsem, se dobře zasmál. Navíc, kdo zná Jeffa Dunhama, uvidí ho v krátké scéně s Jose Jalapeno On a Steek :). 50% ()

Rapollo odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem témeř 15 min! Kdo víc?! Kdo víc?! Tohle je ta nejhrůzostrašnější buranská rádobykomedie, kterou jsem kdy zahlédl. Chlapi jdou spát, jeden se uprdne, druhý se zeptá: "Kdo se uprd?" - střih. Hahaha. A tak to jde dál... a dál... a dál. Herce zřejmě vyhrabali z nějakých hodně zastrčených texasských amatérských divadel, poněvadž neumí nic, leda tak po texassku šišlat. Prostě hnus a sedma, jak říkávala moje matka. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Tři rádoby vtipní komici Larry The Cable Guy, Bill Engvall, DJ Qualls a jejich víkendová army mise, snažící se spíše než na humoru stavět na vidláctví, které je již zmíněným pánům tak vlastní. Nutno však podotknout, že v daném žánru nejde o vyložený trapas, jen o další tupou komedii, která si své fanoušky určitě najde. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

No já teda nevím.. tohle mělo bezpochyby jasný cíl, a to pobavit. Já jsem se pobavila skvěle, jako už dlouho ne, nemusela jsem nad ničím moc přemýšlet a mohla jsem si klidně užívat děj téhle praštěné komedie. Tak proč je tady tak nízké hodnocení? Nebudu nad tím dumat, každý má právo na svůj názor, každopádně já tenhle film vřele doporučuji těm, kteří se chtějí pořádně zasmát a na chvíli přestat myslet :-) ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bol ozaj silný kaliber. Tak predvídateľný film s takou dávkou klišé, trápnych dialógov vytrhnutých z tých najhorších filmov som nevidel ani nepamätám a tiež neviem kedy naposledy som nejaký film tak pretrpel. Mal som ho dosť už po 5 minutách, ale nejak som sa premohol, kedže zvyknem aj odpady dopozereť do konca, lebo trápno je umelecká kategória podľa mňa, ale bolo to od minúty k minúte horšie. Jediné vtipné mi tam prišlo, keď si robili srandu zo šírenia slobody a demokracie armádou USA. Otrasné herecké výkony, režiséra, scenáristu a celý štáb by som za to poslal na rok do armády na výcvik. Naozaj otrasné, trápne, nechutné, nereálne, veď každý prežije zakopaný pod zemou hodiny, že? Hnus a zdesenie z tejto akoby komédie, ktorých Američania natočili na mraky. Naozaj totálne Béčkový film s hroznými dialógmi pre primitívov a ovce. Tento film je ako stvorený pre manipulovateľných ľudí. Keby aspoň tie fekálie a moč nechali na pokoji, ale nie, tu vybrakovali všetky nevtipné a zlé gagy, hefty a hlášky. Nepozerať! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Vo filme si mal zahrať aj Jeff Foxworthy, ale kvôli nabitému programu musel svoju účasť odrieknuť. (m.a.t.o.)
  • Režisér C.B. Harding si zahral malú úlohu poštára. (m.a.t.o.)
  • Keith David (Sgt. Kilgore) počas natáčania nešťastnou náhodou spadol a zlomil si dve rebrá a dva stavce chrbtice. Scénu v kasárňach, ktorá sa práve vtedy točila, napriek tomu s bolesťami dokončil, a až potom odišiel do nemocnice. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama