Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Víkend...pivo...pohoda...kamarádi Larry, Bill a Everett měli jasný plán. Místo toho se nechali naverbovat do armády a nakonec se ocitli kdesi v Mexiku...Místní vesničané mají právě problém s loupeživou bandou a smolařské trio jim má pomoci se ubránit! Taková akce se ovšem nemůže obejít bez spousty ztřeštěných situací... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

teseth odpad!

všechny recenze uživatele

Debilní příběh o třech idiotech, kteří si jednou za měsíc vyrazí na vojenskou základnu si zablnout. WTF kdo je tam pouští? Čistě náhodou se v té době někdo rozhodne, že je pošle do iráku a oni skončí v mexiku. Zajímala by mě trasa toho Letadla = proč letělo přes mexiko??? A tam jsem skončil, protože dál to byla jedna blbost vedle druhé. Rádoby vtipné scénky nakonec vyzněle neskutečně trapně a hlavní hrdinové hráli tak blbě, že mi fakt připadali jak mentálové na útěku. A to ještě urážím mentálně postižený. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Béčková komédia, ktorá sa snaží parodovať rôzne scény, ktoré sú prebraté z iných filmov. Humor lacný. Je tam zopár scén, ktoré pobavia, ale je celkovo je ich málo a väčšinou prevládajú tie stupídne. Herecké obsadenie je tiež hrozné a ústredná trojka vyznie trápne. Tak maximálne na jedno pozrieť a dosť. ()

Reklama

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

3 "víkendoví" vojáci se dostanou do zahraníční mise, která má skončit v Iráku. Během letu však dojde k potížím a oni skončí v Mexiku, což se dozvědí až tak v polovině filmu… Taková je zápletka, film je přesně takový, jaký se dá čekat - občas se zasmějete, sem tam je to smutnější, prostě klasická parodie na toto téma. ()

plsek45 

všechny recenze uživatele

Spousta klišé a zparodovaných scén přebraných z jiných filmů . Zápletka jako ze starého westernu , jen s tím rozdílem že si dlouho myslí že jsou v Iráku . Což ukazuje na absolutní hloupost postav kteří jsou jako záložáci povolání do Iráku a naprostým omylem se probudí v Mexiku a ještě větším nedopatřením zachrání vesnici. Hereckém obsazení není nic zázračného . Ale co čekat od béčkového filmu s béčkovým scénářem . Nic originálního , nic co by jste museli nutně vidět ale účel pobavit při nudném večeru to splnilo ;) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ja sa teda čudujem, že sa táto amry-somarina nepáčila aspoň Amíkom. Paródie na vojenské misie tu určite boli aj v lešpom prevedení, ale keď som po recenziách čakal totálny filmový vákal, nemôžem sa zbaviť nadšenia z tejto humornej a vkusnej haluze. Narážky a odkazy nielen na vojenské filmy a ich termológiu, ale mnoho iných a hlavne neprešvihnutých gagov, ktoré sa statočne držia aspoň v priemere a hlavne v inteligencii, keď to porovnáme s nietorými splaškami. A k tomu Danny Trejo. 65%. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Režisér C.B. Harding si zahral malú úlohu poštára. (m.a.t.o.)
  • Keith David (Sgt. Kilgore) počas natáčania nešťastnou náhodou spadol a zlomil si dve rebrá a dva stavce chrbtice. Scénu v kasárňach, ktorá sa práve vtedy točila, napriek tomu s bolesťami dokončil, a až potom odišiel do nemocnice. (m.a.t.o.)
  • Vo filme si mal zahrať aj Jeff Foxworthy, ale kvôli nabitému programu musel svoju účasť odrieknuť. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama