Reklama

Reklama

Hrdina americké komedie Roderick Blank (Simon Baker) je úspěšný mladý muž, který si užívá života plnými doušky. Pak však dostane podivný e-mail se jmény minulých i budoucích milenek, a je mezi nimi i kráska zvaná Smrtící Nell (Winona Ryderová).
Hrdina americké komedie Roderick Blank (Simon Baker) je úspěšný mladý muž, který má krátce před svatbou s atraktivní a bohatou Fionou. Má všechno, co si jen v životě může přát, ničím se příliš netrápí, a když mu snoubenka nestačí, vždy je připravena nějaká ta náhradnice. Roderick si prostě užívá života plnými doušky. Jednoho dne však dostane podivný e-mail se seznamem 101 jmen. Po přečtení pochopí, že se týká nejen dívek, se kterými kdy něco měl, ale i těch, s nimiž ho milostné hrátky teprve čekají. A když zjistí, že se nachází teprve ve třetině seznamu a zanedlouho narazí na sexuální příležitost, která je další v pořadí, vůbec se nebrání lákavému osudu. Ovšem jen do chvíle, než zjistí, že by se měl zaplést i s velmi obávanou kráskou (Winona Ryderová), přezdívanou Smrtící Nell… (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Sidder

Sidder (hodnocení, recenze)

Mám dotaz na Mistra Enšpígla. To že máš volného času zřejmě tolik, že jím můžeš plýtvat na filmy, které tě nezajímají a zbytek si vyplňuješ četbou návštěvních řádů je tvoje věc. Nicméně bych rád věděl, co se ti na filmu nelíbilo...

Chemik

Chemik (hodnocení, recenze)

Film se mi opravdu velice líbil, hlavní postava Simon Baker hrál perfektně. Opravdu zajímavé pojetí komedie.

Icidur

Icidur (hodnocení, recenze)

Oh my God, autobus plnej nadrženych katolickych školaček. Jak já jsem mu záviděl :)

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Neviete nahodou niekto kedy to mas vyjst aj cz dabingom? Lebo na nete som o tom nenasiel ani zmienku.

potas

potas (hodnocení, recenze)

No nápad skvělý, ale postupem času mě to bohužel přestalo bavit:(

Golemaster

Golemaster (hodnocení, recenze)

Velice originální a příjemný nápad. Herci jsou trochu zvláštní,ale celkově se hodí. Není to tak úplně komedie, ale pěkné to je. Velice příjemné překvapení.

Reklama

Reklama