Reklama

Reklama

Hrdina americké komedie Roderick Blank (Simon Baker) je úspěšný mladý muž, který si užívá života plnými doušky. Pak však dostane podivný e-mail se jmény minulých i budoucích milenek, a je mezi nimi i kráska zvaná Smrtící Nell (Winona Ryderová).
Hrdina americké komedie Roderick Blank (Simon Baker) je úspěšný mladý muž, který má krátce před svatbou s atraktivní a bohatou Fionou. Má všechno, co si jen v životě může přát, ničím se příliš netrápí, a když mu snoubenka nestačí, vždy je připravena nějaká ta náhradnice. Roderick si prostě užívá života plnými doušky. Jednoho dne však dostane podivný e-mail se seznamem 101 jmen. Po přečtení pochopí, že se týká nejen dívek, se kterými kdy něco měl, ale i těch, s nimiž ho milostné hrátky teprve čekají. A když zjistí, že se nachází teprve ve třetině seznamu a zanedlouho narazí na sexuální příležitost, která je další v pořadí, vůbec se nebrání lákavému osudu. Ovšem jen do chvíle, než zjistí, že by se měl zaplést i s velmi obávanou kráskou (Winona Ryderová), přezdívanou Smrtící Nell… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Začnu pochvalou bezvadného nápadu, protože kdo by nechtěl dostat seznam s útržkem budoucnosti. Dále mi připadalo i dobré zvolení hlavního hrdiny - sympatického a podle dam pohledného Simona Bakera - který dokázal, že dokáže hrát i v celovečerních filmech. Nakonec musím ohodnotit trochu slabší zpracování. Ale když se to vezme kolem a kolem, tak je to komedie a já se po celou dobu bavil. 70% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Více než na okouzlujícího Simona Bakera jsem se těšila na Winonu Ryder, kterou prohlašuji za někoho kdo si může říkat herečka s velkým H! Mám moc ráda její způsob hraní a vlastně takovou tu přirozenost s kterou působí na plátně..ostatně dělá dobře, že si chrání soukromí před ostatními lidmi, jelikož už toho ztratila v životě hodně. Hraní je v podstatě prokletí - a jde ruku v ruce se slávou. Abych uvedla na pravou míru své hodnocení tak musím říct, že námět byl perfektně poutavý. Dokázala jsem film sledovat klidně i napotřetí a pokaždé mě něčím překvapil. Takové hodnocení si ode mě zaslouží nejen díky tomu, že obdivuji Winonu, ale díky dobrému pojetí příběhu, poutavosti a celkovému působení. Winona přesně řekla: "Stala jsem se svým vlastním princem Krasoněm." a to tento film hezky vystihuje..možná i trochu ji samotnou. ()

Reklama

Josefin 

všechny recenze uživatele

Zaujal mě hlavně název, ale že by to byla nějaká pecka, to ne. Simon Baker okouzlujíci a ten jeho seznam, no chlapi:-).Hlavně se mi líbila ta scénka z jeho snu se sekáčkem v ruce................!Čekala jsem víc vtipu, takže zklamání. Ale světe div se ovlivnilo to můj vztah k seriálu Mentalista, teď si ho spojuji v 2 osobnosti a už to pro mě není ono, tak snad jen dočasně. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že nápad byl docela zajímavý. Mladý muž, který má spokojený život a těsně před svatbou dostane záhadný seznam žen, se kterými spal a které jsou teprve na řadě. Ze začátku to byla docela sranda i když nebylo moc věrohodné, že se na ženu jen podíval a už s ní měl sex ale v pozdějších fázích se film začne tvářit nebezpečně vážně, nastoupí nuda a závěr byl hodně podivný. Nakonec to byla jen ztráta času. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Hehe, dost dobrá zábava. Několik fórků je tam dost vychytanejch, že jsem se musel smát nahlas, což se mi často nestává, když se na film dívám sám. Něco tam zas bylo přehnaný, ale vesměs mě to bavilo. Simon Baker působil přesně, jak působit měl - namyšleně, že je takovej hezoun - ale sympaticky. Škoda, že Winona Ryder si tam moc nezahrála. No prostě - není to obyčejná trapná americká komedie, je to dobrá a origoš komedie. Prst hrochovi do prdele bych za to nestrčil, ale spokojenost je na mojí straně. PS: znalce Scrubs potěší, že tam hraje janitor (údržbář) - Neil Flynn ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Skutečné jméno Smrtící Nell (Winona Ryder) ve filmu zní Gillian de Raisxová. Jméno je parafrází na středověkého francouzského šlechtice jménem Gilles de Rais, který bojoval ve vojsku Johanky z Arku, avšak poté se vrátil na své sídlo, kde měl údajně provozovat nezřízené sexuální orgie končící vraždami žen a dívek, které předtím znásilnil. Při církevním vyšetřování byl z těchto zločinů usvědčen a roku 1 440 popraven, ačkoli se dodnes vedou spory, zda se nejednalo o pouhý komplot, aby se církev mohla zmocnit jeho rozsáhlého majetku. (Morttuus)

Reklama

Reklama