Reklama

Reklama

Rozvedená pětačtyřicetiletá Rosie je scénáristkou televizního seriálu pro -náctileté You Go Girl, pracně chytá výrazivo od své třináctileté dcery Izzie, a vůbec se snaží ze všech sil udržet krok s mladšími ve světě, který mládí tak nezřízeně a nekriticky preferuje. Její pořad ztrácí na ratingu, ale v pravou chvíli se objeví přitažlivý a šikovný mladý komik Adam, který by jej mohl zachránit. Navíc věnuje dosud velmi atraktivní Rosie  romantickou pozornost - což ji sice velmi lichotí a těší,  zároveň se však cítí být  vůči značně mladšímu (Adamovi je 29) muži v pozici nevýhodné a velmi zranitelné.  Kromě toho musí Rosie ještě bojovat s intrikami sekretářky Jeannie a řešit milostné problémy Izzie, který se právě poprvé zamilovala. Romantické komedie ale končívají šťastně, a tak se Rosie přesvědčí, že Adamův zájem o ni je opravdový, a dokonce díky němu získá novou práci poté, co její seriál jde definitivně do kopru. A když i Izzie dokáže získat pozornost svého vyvoleného, je všechno - aspoň pro tuto chvíli - v nejlepším pořádku... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (124)

Lopic 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně mnohem lepší než Prime, který pojednával o stejném tématu. A to hlavně kvůli ústřední herecké trojici. Bylo to tu řečeno už několikrát, ale Michelle Pfeiffer je prostě kočka nehledě na to kolik jí je. Saoirse Ronan se ukázala jako talentovaná mladá herečka a byla mi tady mnohem milejší než v Pokání, kde byla celkem na ranu :). Byla prostě cute a její imitace písničky Britney Spearse mě dostala :D. No a nakonec Paul Rudd. Ja mám tohodle chlapíka rád už dlouho, škoda že nedostává moc příležitostí. Ale tady předvedl jakej je sympaťák k čmuž mu pomohla skvěle napsaná postava. No prostě můžu tuhle oddychovku všem doporučit. ()

elle 

všechny recenze uživatele

Lehounká komedie plná příjemných nebo uhozených postav a nevážného zvažování vztahových stereotypů. Michelle Pfeiffer hraje takovu trochu cáklou sympaťačku, kterou by asi chtěl mít každý druhý puberťák za mámu, prostě americký sen. Na druhou stranu, kterou ženu v Čechách by dorůstající dcera povzbuzovala, aby randila se zajíčkem? ()

Reklama

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Tahle romanická komedie zrovna vtipem neoplývá, jestli jsem se pousmál dvakrát, tak to bylo hodně. Paul Rudd je na úkor Michelle Pfeiffer zatlačen dost do pozadí a ve filmu má daleko méně prostoru než ona (ač se jedná o hlavní roli). Dabing Paula mi také vůbec neseděl, jsem zvyklý na Martina Sobotku. Místy jsem se trochu nudil. Celkový dojem to ve mě zanechalo spíše průměrný. 55% ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Heh, nedělal tohle náhodou Disney? Moc slaďoučkej příběh, opírající se o dvě sympaticky vykreslený postavy, který ale zaboha nejdou dohromady. Romantika se tu vaří za užití přísad, kterých jsem se už dávno přejedl, a tak nakonec stoprocentně vyznívá leda skvělá linka matka-dcera. Předělávky Britney s Alanis (ta na schodech) a rozhovor o sexu - to jsou pro mě highlighty tohohle snímku. Plus teda tanečník Rudd, ten mě doslova šokoval. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie nejen pro ty, co milují ženy nebo muže rozdílného věku... :-) nebo taky menší příklad toho, že láska kvete bez rozdílu věků...hlavně, když dobře vypadáte, že jo?! :-) A že to Michelle seklo! Paul Rudd byl hooodně vtipný a mlaďunká Yasmin Paige chytřejší, než všechny ty "modelky" na jevišti. :-) 70% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Postava Michelle Pfeifferové má mít podle scénáře 40 let, zatímco Pfeifferové v době natáčení bylo již 47. Stejně tak její herecký partner Paul Rudd, kterému bylo tehdy 36, hrál devětadvacetiletou postavu, která navíc vystupuje v Rosiině show jako středoškolák. Pravděpodobně největším překvapením je ale Stacey Dashová, která jako čtyřicetiletá ztvárnila roli teenagerky. (Aknah)
  • Role Rosiina (Michelle Pfeiffer) ex-manžela byla původně svěřena Normu MacDonaldovi, který si proto dokonce nechal narůst velký knír. Když mu pak režisérka Amy Heckerlingová přikázala, aby si jej oholil, rozhodl se od projektu odstoupit. (Aknah)
  • Film měl původně zamířit do kin, nakonec byl ale distribuován přímo na DVD. (Pompaj)

Související novinky

Michelle loví mladší chlapy

Michelle loví mladší chlapy

13.02.2008

Po delší odmlce se loni vrátila na plátna kin, aby ukázala, že ještě dokáže hnout mužskými poklopci. Jo, a taky je pořád dobrá herečka ;-). V nadcházející romantické komedii I Could Never Be Your… (více)

A „půvabné kosti“ získává...

A „půvabné kosti“ získává...

18.07.2007

Zapomeňte na Dakotu Fanning stejně to pro spoustu z vás bude úleva ;-). Nejzářivější dětskou (nebo spíš teen, je jí 13 a roste jako z vody) hvězdou budoucnosti bude irská dívenka jménem Saoirse… (více)

Reklama

Reklama