Reklama

Reklama

Street Kings

  • Česko Králové ulice (festivalový název) (více)
Trailer 1

Tom Ludlow, detektiv mravnostního oddělení, dopadne korejské pedofily a osvobodí unesené nezletilé dívky. Díky tomu je jeho šéf Wander povýšen, což kapitán pro vnitřní záležitosti policie James Biggs nenese dobře. Okamžitě se pouští do vyšetřování Tomova zásahu. Vypadá to, že Biggse na Toma poslal jeho bývalý parťák Washington, s kterým se Tom rozešel ve zlém. Šéf Wander však za Tomem stojí, je rozhodnutý ho z maléru dostat. Tom ale nejedná pokaždé jen tak, jak nařizují předpisy, umí své pozice zneužít a v tom je problém. Tom si to chce s Washingtonem vyříkat, proto ho sleduje. Muž vstoupí do obchodu, jenže ten zrovna v tu chvíli přepadnou dva ozbrojení muži. Tom se snaží Washingtona přesvědčit, že hrozí nebezpečí, ale ten si myslí, že ho chce Tom zabít. Nastane pravá řež a Washington je při nastalé přestřelce zabit. Na první pohled to na všechny působí jako vyřizování osobních účtů a bohužel to tak vypadá i podle záběrů z bezpečnostních kamer. Šéf chce celou záležitost zamést pod stůl a poradí Tomovi, aby záznam ukradl. Problém se díky tomu sice podaří vyžehlit, nicméně Tom je pro jistotu uklizen na administrativní oddělení stížností... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Uživatel Mukade smazal svůj příspěvek.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Ked som Street Kings videl prvy krat, bol som nadseny, ale nieco mi k absolutnej spokojnosti chybalo. Pred nedavnom som si film pozrel znova a musim povedat, ze som nadseny este viac, nez prvy krat. Ako pise Pretenderi nie je to ziadna zlatanina, k tomu vyborna akcia, hudba, atmosfera nocneho L.A., primerane drsne, skvelo vybrani herci, plus pacilo sa mi ze Keanu tu nie je vyslovene kladny hrdina. Na druhy krat uz naozaj nemam co vytknut, a tak zvysujem na 5*

Příspěvek byl smazán administrátorem.

jensenka

jensenka (hodnocení, recenze)

výborný napínavý film so skvelým K.R., až ľutujem, že som to videla len nedávno...

real_fidli

real_fidli (hodnocení, recenze)

Byl sem napjat od začátku do konce, ale přišlo mi, že tomu něco chybí, ale sám nevím co, prostě to není úplně ono. 4/5

Pretenderi

Pretenderi (hodnocení, recenze)

... no pekne, taký mustang je ozaj špica a raz za čas aj tento druh filmu dobre padne. Rýchlo mi ubehol, nebolo to žiadna zlátanina, odporúčam.

benny159

benny159 (hodnocení, recenze)

Film sa pekne rozbiehal a nenechal ma nudiť sa ani na minútu. Forest Whitaker sa vytiahol, a ukázal, že stále vie hrať. a Keanu Reeves....to snáď ani nepotrebuje komentár :-)

fyluta

fyluta (hodnocení, recenze)

Keanu Reeves válí jako za starých časů v Matrixu. Myslím,že je veliká škoda tento film házet do průměru. Nemyslím si !!! Výborná akce v Mustangu, jako v Batmanovi, skvělá kamera a hudba podthuje výborný herecký výkon hlavních aktérů.

giziela

giziela (hodnocení, recenze)

Ano, ano, ano...obsazení je super, námět také, občas bych tomu něco malinko vytkla, ale jinak už je takových filmů málo, na které vydržíte koukat bez přestávky...alespoň u mě.

vladi3

vladi3 (hodnocení, recenze)

takze som si to auto nakoniec vyzistila sama a na imdb.com tvrdia, ze je to dodge charger SRT...

H_A_W_K

H_A_W_K (hodnocení, recenze)

No viděl jsem včera v češtině a mé hodnocení je dvě hvězdičky. Ten dabing mi připadal strašný a dle mého názoru mi zkazil celý film. Takže snad se někdy k tomu filmu vrátím a poslechnu si jej v originálu. Možná že se pak zvedne i mé hodnocení.

vladi3

vladi3 (hodnocení, recenze)

Pražák: perfektna otazka, akurat som sem prisla, aby som sa to spytala...

Pražák

Pražák (hodnocení, recenze)

Prosím, v jakém přesně typu a značce vozu se prohání Keanu? Díky!

wsulda

wsulda (hodnocení, recenze)

Film přesně splnil moje očekávání. Mohl jsem si vychutnat surovou krásu ghett v L.A. v kombinaci s působivou hudbou, Foresta Whitakera podávajícího svůj standartní výkon a konečně Keanu Reevese, který nám z nesmělého pana Andersona zestárnul do podoby ožraly s policejním odznakem, který fuckuje kam se podívá. Tato role mu evidentě sedí. Ayer s Ellroyem by si však už konečně mohli vybrat jiné téma, těch zkorumpovaných poldů bylo až až. Pro mě 80%

TheMaker

TheMaker (hodnocení, recenze)

Svine...moc do kina nechodim, ale prave na tohle jsem chtel jit !!! :-(((

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

jo to je mozny, ale nakonec to do kin podle poslednich zprav nepujde.. i kdyz oni to treba nasadi, pokud to bude uspesny, ale neverim tomu.. to pujde o prazdninach rovnou na dvd.. ;)

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Ale trailery v kinech jsou (např. včera před projekci Karamazových) to je divný, že by se rozhodl takhle na poslední chvíli

Příspěvek byl smazán administrátorem.

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

jéjej.. i Sucre z PB (Amaury Nolasco) tu hraje.. ;) jo to by mohlo bejt fakt gut tenhle snímek.. papi ..

Isherwood

Isherwood (hodnocení, recenze)

Ach jo, to chcete po Lauriem, aby od teď ve všem, v čem bude hrát, musel cedit sarkastické poznámky? Nebude lepší, když si zahraje i něco jiného než suchého hláškaře? Já například doufám, že si zahraje pořádného záporáka...

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

nemálo se těšim :) sem hodně zvědavej hlavně na hugha laurieho, jestli v tom taky bude házet ty sarkastický hlášky

uglug

uglug (hodnocení, recenze)

No trailer vypadá hodně slibně, už se moc těšim! Nevíte kdy to má dorazit do kin?!

jurama525

jurama525 (hodnocení, recenze)

Nevite prosim někdo jak se jmenuje ta pisnička co hraje na začatku tohoto traileru?

Curlyman

Curlyman (hodnocení, recenze)

Nooo toto vyzera naozaj slubne a este ak ma v tom prsty clovek, co robil na Trainingu aj Harsh Times... Chcem videt :-D

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Po zhlédnutí Harsh Times se na tohle těším fakt hodně. David Ayer má kurva talent.

petero

petero (hodnocení, recenze)

Po Training Day a Harsh Times opäť super herec v hlavnej úlohe scenáristu Davida Ayera. Ak to bude tak dobré ako tieto jeho dva filmy má to u mňa za 5*.

Související novinky

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (více)

Bennett opět vypustí trochu páry

Bennett opět vypustí trochu páry

18.06.2011

Než se na plátna vrátí sám velký Arnold (pokud k tomu vůbec někdy dojde), zřejmě se dočkáme několika remaků jeho slavných kousků. Předělaný Barbar Conan je za rohem, natáčení nového Total Recallu… (více)

Sandra a Forest – posily pro Slye

Sandra a Forest – posily pro Slye

30.12.2008

Jméno Sandra Bullock nám chlapům většinou oživí bolestivé vzpomínky na ten večer, kdy jsme s našimi holkami museli zajít do kina na nějaký ten Sandřin slaďák (konec konců, zvěčnil to Kevin Williamson… (více)

Reklama

Reklama