Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Koncem minulého roku vydal Tony Bennett skvělé album An American Classic, na kterém se objevila celá řada špičkových hostů. Počátkem února tak přichází na trh i DVD verze – koncertní DVD obsahující stejné skladby jako audio CD, ale ne vždy se po boku Tonyho objeví i stejní hosté. Nicméně je nahradí neméně hvězdní hosté jako Catherine Zeta-Jones, Billy Crystal, Robert de Niro, John Travolta nebo Bruce Willis. Z původních hostů se ale můžete těšit například na Christinu Aguileru, K.D. Lang, Stevieho Wondera, Chrise Bottiho, Eltona Johna, Juanese, Johna Legenda, Barbru Streisand nebo Diana Krall a další. Režie tohoto jedinečného kousku se ujal Rob Marshall, který režíroval např. legendární hudební velkofilm Chicago. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

Tony Bennett stál skoro celý svůj život možná až příliš nespravedlivě ve stínu Franka Sinatry. Když pěvecký král popového swingu roku 1998 zemřel, vše nasvědčovalo tomu, že jeho žezlo převezme o více než půlstoletí mladší Harry Connick Jr. Ale veterán Bennett se na stará kolena nevzdal a když v roce svých osmdesátin vydal album Duets: An American Classic, ze kterého pochází repertoár tohoto koncertního DVD, definitivně potvrdil, že s tím nástupnictvím to zdaleka nebylo (a ještě nebude, protože mistr je i nadále vzhledem k věku v neuvěřitelné formě) tak jednoznačné. Prvotřídní hosté jsou oslavenci velmi důstojnými partnery, snad jen ve svých oborech jinak špičkoví Stevie Wonder a především Elton John nezapřou, že swing není jejich nejsilnější parketou; Elton je sice zábavný, ale když jsem si na jeho místě představil - když už ne přímo Connicka Jr. - třeba takového našeho Karla Hálu, kterému v té době zbývaly ještě dva roky života, nepochyboval jsem, že by byl přišel s mnohem kvalitnější gratulací. -------- V titulcích pořadu uvedeno: český název Tony Bennett, americký klasik. ()

Riverin 

všechny recenze uživatele

Zo životopisnej stránky tento dokument nie je dokonalý, ale Tony Bennett a tá úžasná hudba by si sama o sebe zaslúžila 5*. A ak k tomu pridáme skvelé vystúpenia (čo iné čakať od muzikálového mága Roba Marshalla) a hosťujúce hviezdy, či už spievajúce alebo len "hovoriace", vyjde mi veľmi príjemná show. Fanušíkom skvelej hudby rozhodne odporúčam! ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama