Reklama

Reklama

Zbav nás všeho zlého

  • USA Deliver Us from Evil
Trailer

Obsahy(1)

Katolický farář Oliver O´Grady znásilnil stovku dětí. Jeho zpověď umožňuje nahlédnout do korupční hierarchie církve, jejíž představitelé mu poskytovali ochranu, ačkoliv o jeho jednání věděli. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

genetique 

všechny recenze uživatele

Znepokojivý dokument, ktorý otvára oči. Pôsobivo natočené, autentická spoveď a rozhovor so smilníckym farárom pridávajú na hneve a poburujú ešte viac. Ideály cirkvi sa rúcajú ako domček z karát. Paradoxne práve takéto filmy mohli byť prostriedkom ako si očistiť meno, no podobné spoločenstvá majú toho za ušami zjavne oveľa viac. 80%. ()

Avathar 

všechny recenze uživatele

Z celej cirkvi a jej predstaviteľov, ktorí sa cítia povolaní komentovať a morálne nálepkovať ľudí tak ako im hovorí ich obmedzený mozog, sa mi dvíha žalúdok už dlhšie. Toto však bolo niečo neuveriteľné. Po všetkých stránkach. Silné a smutné. A vidieť tie úlisné, prasačie ksichty kňazov, ktorí o celom zneužívaní vedeli a priamo na kameru klamali až sa im z huby prášilo, bola už len poriadne trpká bodka za všetkým tým hnusom. ()

Reklama

lillien 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument pro všechny pitomce, co se o vánocích ženou na půlnoční do "svatostánku" firmy, která by si klidně mohla na pokladničku u vchodu, kam jí důvěřivé tety bez špetky zdravého rozumu nahážou dvacetikoruny, nechat vyrýt velkým písmem.: Přispějte na právníky největšího homo a pedofilního klubu na světě. Tak pokud si ještě nejste úplně jisti, jak to v takové Vatikánské cosa nostře skutečně chodí, přijměte místo a sledujte. Desetitisíce obětí a svědků sexuálního obtěžování a násilí páchaného těmito "božími služebníky“ vám ve finále jistě budou vděčni, když si jako my o štědrý večer místo pomateného blábolení v kostele při svíčkách raději doma luxusně heterosexuálně zašukáte. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

V celku zaujimavy dokument, ktory mi priniesol dokonca aj niekolko informacii, o ktorych som ani netusil...Nad samotnou temou sa rozpisovat nema zmysel, pretoze kazdy mame vlastny nazor na zneuzivanie deti hocikym, nie len cirkevnymi predstavitelmi, ktori by mali byt utociskom a nie dierou, ktorou sa naplnaju mnozstva pribehov, ktore zrejme aj tak nikdy vypovedane nebudu. 3,5/5* ()

krabatt76 

všechny recenze uživatele

Zpracování tohoto dokumentu není úpně nejlepší (dabing) ,ale to o čem dokument pojednává je vystiženo velmi dobře.Nedokážu si představit jaké to je, být v kůži rodičů zneužívaných dětí (zneužívaná 5ti letá holka,proboha !!!!) nebo dokonce obětí samotných.Nejvíc mě,ale dostal konec, kdy se dozvíme že ( vrchní válečný štváč a masový vrah -moje pozn.) G.W.Bush na žádost Vatikánu zaručil papeži Benediktu XVI. imunitu před stíháním v USA ,které bylo vedeno z důvodu obvinění " ze spiknutí za účelem utajení pohlavního zneužívání."Hnus,hnus,hnus..Na to člověk ani nemusí být konspirační teoretik.... ()

Galerie (4)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama