Reklama

Reklama

Zbav nás všeho zlého

  • USA Deliver Us from Evil
Trailer

Obsahy(1)

Katolický farář Oliver O´Grady znásilnil stovku dětí. Jeho zpověď umožňuje nahlédnout do korupční hierarchie církve, jejíž představitelé mu poskytovali ochranu, ačkoliv o jeho jednání věděli. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

larelay 

všechny recenze uživatele

Rovnako ako pri Jesus Camp, zastavam nazor, ze cela otazka katolickej cirkvi by sa mala rieist v Haagu. Kedze to co oni robia, je horsie nez vojnove zlociny. Pri tomto dokumente som plakala ako male decko, zimomriavky mi behali po chrbte a bolo mi zaroven na vracanie. nechcem sa ani len na sekundu vzit do role rodicov a deti, ktori verili knazom. A doplatili na to tym najhorsim sposobom. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Kdy už lidi konečně přestanou být debilové a přestanou poslouchat a přiživovat ty nelogické,pokrytecké žvásty?Obzvlášt když jim je předkládají zkorumpovaní,bezpáteřní,darmožroutští a ještě k tomu úchylní (!!!!) hajzlové v čele s tím šaškem ve Vatikánu.Mě prostě pod pojmem církev vyskočí pojem zlo.Jenom at je žalujou a dřou z peněz (nakradených do poslední mince).Téma je za 5,zpracování na 3.PS:Kdyby toho ten hajzl litoval tak by spáchal sebevraždu.Že má vůbec tu drzost lézt před kameru.Hovado!! ()

Reklama

Romario 

všechny recenze uživatele

Pokrytectví katolických pohlavářů, které sahá od kněžích, přes biskupy až po papeže. Celibát, který byl zaveden z ekonomických důvodů, aby církev nepřicházela o majetek, protože ten by po smrti kněze zůstal jeho ženě a dětem, zapříčiňuje to, že sexuální pud si vybíjejí tím nejméně vhodným způsobem, na dětech. Že je to až v tak masovém měřítku, je obludné. Že se vše ututlává a nikdo nic neřeší, je trestuhodné. Překvapilo mě, že ten pedofil měl odvahu jít před kameru a otevřeně o tom vyprávět, přemýšlet o tom. Chyba je v církvi, jakožto v instituci, jistě ne ve víře samotné. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Príbeh katolíckeho pedofila, ktorý si o zneužívaní detí rozpráva, ako keby šlo o nedeľnú chvíľku poézie. Tento chorý človek, ktorému by mali varlata rozmliaždiť kladivom, však nie je najtragickejšou postavou dokumentu. Tou je samotná cirkev, ktorá nie len všetko zatlkáva, ale keď príde niečo na svetlo, ešte takéhoto zvrátenca chráni. Asi sú tam už asi všetci jednej pedofilnej orientácie. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Odjakživa zastávám názor, že víra v Boha nemá s církevním mocenským konglomerátem, založeném na vyvolávání strachu a pocitů viny v lidech, nic společného. Je mi líto všech, co potřebují, tuhle berličku. Protože to není berlička, ale nenasytná a krvelačná chobotnice, schopná ve jménu vlastní moci a vlivu, čehokoliv. ()

Galerie (4)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama