Chemical Brothers: Singles 93-03 (video film)
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2003
Michel Gondry, Spike JonzeHrají:
Sofia Coppola- komentáře
Malarkey
Co na tohle napsat no, prostě Chemical Brothers svojí muziku rozhodně umějí zpestřit parádními klipy. Jako jedna z mála kapel vůbec. Mezi ty vůbec nejlepší patří Star Guitar. To je prostě nápad minimálně na Nobelovku :)(26.5.2008)
formelin
CD&DVD , které obsahuje klipy z let 1993-03.. (název & režie) "Life Is Sweet" (Walter Stern) .. "Setting Sun" (Dom & Nic) .. "Block Rockin' Beats" (Dom & Nic) .. "Electrobank" (Spike Jonze) tady tancuje Sofia Coppola.. ;) .. "Hey Boy Hey Girl" (Dom & Nic) .. "Let Forever Be" (Michel Gondry) .. "Out of Control" (W.I.Z.) .. "Star Guitar" (Michel & Olivier Gondry) .. "The Test" (Dom & Nic) .. "The Golden Path"(Chris Milk) .. .. .. .. prostě Chemici, jejich videa dosahují stejných kvalit jako třeba u Björk nebo Massive Attack.. mně osobně se nejvíc líbí jednoduchý, ale geniálně natočený "Star Guitar" , making of můžete juknout i online na yt .. ;)(12.6.2008)
tomeek
Star Guitar nemá chybu. Jak hudebně, tak klipově a v druhém případě se řadí mezi nejlepší a nejoriginálnější klipy vůbec.(13.7.2010)
grerar
Mě osobně přijde nejlepší Gondryho Let forever be. Ale ani ta Sofiina volba není špatná :). Ten vlak bych zas tolik nepřeceňoval, i přes určitou dávku originality. Všechny ale stojej za to stejný - za 5*(23.2.2011)
mamatyna
Bylo by možno dát 10 hvězdiček?? :))(29.10.2008)