Reklama

Reklama

Léta se skrýval za školní katedrou, kde se snažil zapomenout na svůj poslední případ. Mediálně přitažlivá série vražd ho vyčerpala fyzicky a hlavně psychicky. Teď se však detektiv Stan Aubray musí vrátit před světla reflektorů. Po nálezu oběšeného muže totiž Stanovi nadřízení trvají na tom, aby případ převzal právě on. Stan zhodnocuje všechny stopy a uvědomuje si, že se ocitl na stopě vraha, jehož vraždící metody jsou nečekaně podobné těm, se kterými se setkal při řešení děsivého případu před pěti lety. Domnělého vraha ale tehdy zastřelil. V zrcadle dnešních skutečností se však objevuje otázka: Byl to ten pravý muž? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Sybrakos

Sybrakos (hodnocení, recenze)

Mě se to moc líbilo, temná noir atmosféra, děsivé vraždy (u kterých bych se, vidět to jako detektiv, min. stokrát zeblil), Dafoeův Stan Aubray je správná introvertní postava, takové filmy mám rád. Konec je ve své podstatě logické završení příběhu. Hrdina nalézá klid.

giziela

giziela (hodnocení, recenze)

Dafoe mi místy připomíná detektiva Monka, jak si všechno rovná , ještěže si nemyje pořád ruce, ale jinak zpracování a námět v pohodě, jen opět moc potemnělá atmosféra.

hrona

hrona (hodnocení, recenze)

Do ''Se7en'' má tento film sice daleko, ale určitě neuráží, ba naopak, celkem vkusná napínavá podívaná s působivou hudbou a výborným hereckým obsazením

Mirikina

Mirikina (hodnocení, recenze)

Byla to děsná nuda. Vážně jsem měla co dělat, abych u toho neusla. Tenhle film rozhodně nedoporučuji

Rockwood

Rockwood (hodnocení, recenze)

No, to bych neřekl... Nicméně sem na to zvědav. Vypadá to zajímavě, tak snad nezklame...

Reklama

Reklama