Reklama

Reklama

Léta se skrýval za školní katedrou, kde se snažil zapomenout na svůj poslední případ. Mediálně přitažlivá série vražd ho vyčerpala fyzicky a hlavně psychicky. Teď se však detektiv Stan Aubray musí vrátit před světla reflektorů. Po nálezu oběšeného muže totiž Stanovi nadřízení trvají na tom, aby případ převzal právě on. Stan zhodnocuje všechny stopy a uvědomuje si, že se ocitl na stopě vraha, jehož vraždící metody jsou nečekaně podobné těm, se kterými se setkal při řešení děsivého případu před pěti lety. Domnělého vraha ale tehdy zastřelil. V zrcadle dnešních skutečností se však objevuje otázka: Byl to ten pravý muž? (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Anamorfóza je malířská technika manipulující se zákony perspektivy, kdy se vytvářejí dvě malby na jedno plátno. (Terva)
  • Willem Dafoe nejdříve roli Stana odmítl. Později se však po setkání s producentkou Marissou McMahonovou nechal se přemluvit. (Terva)
  • Film měl premiéru 18. dubna 2008, při které byl nasazen pouze do jednoho kinosálu. V USA se promítal 33 dnů a utržil 6873 dolarů. (Lateef)

Reklama

Reklama