Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní bígl, vycvičený na vyhledávání bomb, svým štěkotem vyhlásí poplach během jedné konference. V domnělé bombě se ale najde pouze maso. Zažívá jen výsměch a odchází s ostudou. Na ulici je unesen a odvezen do laboratoře šíleného vědce Simona Barsinistera. Ten má v plánu otestovat na bíglovi své nové sérum. Bígl ale uteče a v nastalém zmatku a požáru na sebe vyleje chemikálie, které pozmění jeho DNA. Pes brzy zjistí, že získal nadpřirozené schopnosti, a že dokáže dokonce mluvit. Když se nekalé úmysly doktora Barsinistera promění v ďábelské spiknutí s cílem zaútočit a zničit město, pouze superhrdina může tento ničivý plán odvrátit. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (58)

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Ultimátum debilit! Představte si svět, ve kterém filmaři hulí trávu. To ještě není tak neobvyklé, a je to dokonce možné, ale představte si, že jí hulí asi stejné množství jako X Doležal. Peter Dinklage tak neskutečné přehrává, až je to vtipný, podobně jako Uma Thurman v Percy Jackson. Děj nestojí za řeč, ale nedá se tomu filmu vytknout humor. Alespoň v anglické verzi, protože v češtině, humor jistě ztrácí na vtipnosti. Pro děti to je ale úžasný výplach mozku. ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem Supermana, viděl jsem Superdívku a teď jsem viděl i Superpsa. Už se nemůžu dočkat na snímky jako Superpapež, Superkoala nebo Superkondom. Musím ale říct, že Superpes je pořád několikanásobně lepší superhrdina než Superdívka, takže svoje klady to má, i když nejlepší na tomhle filmu stejně zůstává ten starej vypelichanej policejní pes Belushi. Na druhou stranu to "vypelichanej" jen v úvozovkách. Zdá se mi to, nebo má víc vlasů než v osmdesátkách... ()

Reklama

koval45 

všechny recenze uživatele

Dobrá dobrá, nejspíš už mi trochu hrabe, ale nedá se nic dělat. Přiznávám bez mučení, že Superpes mě prostě bavil. Sice jsem o dost starší, než cílová skupina, ale proč ne? Když nám může Marvel servírovat hláškující stromy a mývaly a tvářit se u toho děsně cool. Tahle neškodná limonáda pro děti si aspoň na nic nehraje. A ústřední hafan je nakonec i sympatičtější, než slavnější a uslintanější kolega Beethoven. ()

BlackAngels 

všechny recenze uživatele

Uplně ho vidím. Můj psí miláček pirát vzdušných drah :-D Vidím jak příjdu dom a on na mě spustí, že jdu pozdě, jak mě drbe, že se roztahuju v posteli :-D Jak mi nese nákupní tašky :-D Moc by mě zajímalo co se mu honí hlavou. Pro mě krásný psí snímek :-* A provedení Leštidla je opravdu superhrdinské :-) I když má jen na 90 vypranej svetr po taťkovi. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jak může bejt komediální čokl, co pobíhá a mele o nehorázných nesmyslech? Nazývá se superpsem...Pes jako pes a tohle je škaredý bígl.Žádná velká senzace taky není to,že je tu natočený svět lidí i s tím psím, ale jelikož psy jako takové moc nemusím tak mi to přijde přehnaně nevtipné.Rodinná komedie je to asi tak jako já jsem superpes... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • V domě, kde bydlí Superpes, jsou k vidění cereální výrobky od firmy General Mills. Původní seriál Underdog byl vytvořen reklamní agenturou společnosti General Mills k propagaci jejich výrobků. (HappySmile)
  • Hlavní psí hrdina je rasy bígl, jeho kamarádka Polly je Kavalír king Charles španěl (BlackHood)
  • V čase 45:22 si Jack (Alex Neuberger) sundá batoh a opře ho o stěnu schodiště. Batoh se ale jasně převáží a spadne na zem. V čase 45:51 při opětovném pohledu na schodiště je batoh vzorně opřený o schodištní stěnu, a to aniž by se ho mezitím ve filmu kdokoli dotknul. (Mangano)

Reklama

Reklama