Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Taylor a její mladší sestra Courtney jsou rozmazlené holčičky z bohaté rodiny, které otec poslal na brigádu do rodinného podniku. Sestry musí najednou vstávat před svítáním a drahé střevíčky vyměnit za praktické křusky. A navíc tátu kdosi okrade… (oficiální text distributora)

Recenze (26)

Colour 

všechny recenze uživatele

Nechápem, ako si mohli tvorcovia tohto filmu myslieť, že bude mať úspech. 1000-krát obohratý námet na tému bohatých rozmaznancov, ktorí sa zmenili. Táto brečka mala byť zrejme natočená pre vekovú skupinu 10 - 13 rokov, lebo ostatní ľudia majú toľko súdnosti, aby im po prvých scénach muselo byť jasné, že je to brak. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha filmů s vycházejícími hudebními hvězdami z dílny Disney Channelu, ale kdo už viděl cokoli z této produkce, nemůže říct, že by byl i tady něčím překvapen. Cow Belles nejsou ničím výjimečné, ale je to krátký, naivní, občas úsměvný a jsou tam dvě krásný slečny, známé v hudebním světě jako Aly & AJ. ()

Reklama

mackobubu odpad!

všechny recenze uživatele

film, ktory som pozerala len preto, lebo som nevedela co od nudy... VELKA CHYBA! typicka americka blbost, nad ktorou sa mi zastavoval rozum... z rozmyznanych a skazenych dievcat sa akoby cez noc stavaju tie, ktore chcu pomahat a dobrovolne sa vzdavaju draheho auta a penazi na ples... nepravdepodobne, neprirodzene a vyumelkovane... herecky tiez nestali za vela... krasa nie je vsetko, treba vediet aj hrat ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

Místo toho, abych se zdlouhavě rozepisoval o charakteristice filmu, stačí říct dvě slova. Disney Channel. Ano, Krásky od krav jsou jedním z počinů, které vznikají pod taktovkou tohoto studia. Komu by tato informace během výběru DVD unikla, toho hned první minuty nenechají na pochybách s jakým dílem má tu čest. Celá agro-zápletka o rozmazlených dívčinách, které jsou okolnostmi donuceny starat se o otcovu mlékárnu, je neuvěřitelně pitomá a protivná již od samého začátku, herecké výkony jsou mizerné a poté, co dojde na scény jako je jamovací přestávka na oběd nebo moment, kdy jedna z hrdinek vtrhne na luxusní maturitní ples a začne své známé, navlečené do společenských oděvů, přemlouvat aby s ní vyrazili vyrábět jogurty, se běžný divák začne shánět po samurajském meči, aby spáchal harakiri. S postupem času příval nových pitomostí díkybohu klesá, případně se divákův organismus adaptuje na nezvyklé prostředí a stává se imunním vůči dění na obrazovce. A možná si i všimne kladů Cow Belles. Mezi ty patří jednak stopáž o rozsahu 80 minut, jednak několik příjemných písniček, přičemž některé pochází přímo od ústřední herecké dvojice, známé ve světě pop music jako Aly & AJ. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama