Reklama

Reklama

Po stopách svého slavného krajana, francouzského tvůrce hororů Alexandra Ajy, a velmi specifických a krvavých italských giallo filmů se vydalo režisérské duo Alexandre Bustillo a Julien Maury. A jejich vynikající hororový thriller z roku 2007, který byl oceněn na mezinárodním filmovém festivalu Sitges, je skutečně určen jen otrlým povahám. Hlavní hrdinkou je zde těhotná fotografka Sarah, které se jednoho deštivého dne po vážné dopravní nehodě zhroutí celý svět. Ona sice ze zkroucených plechů nakonec vyvázne živá, a dokonce i plod, který nosí v těle, je podle doktorů nezraněn, zato její životní partner Matthieu zaplatí tragický incident životem. A ani o čtyři měsíce později, v čas Vánoc, není Sarah s touto životní ztrátou smířena. Během jedné ze svátečních nocí krátce před porodem se ale odehraje událost, která její pohled na svět změní. Jejím poslem je zoufalé zabušení na dveře, za nimiž stojí neznámá žena tvrdící, že sama právě prožila vážnou dopravní nehodu a potřebuje si zavolat. Zakrátko je jasné, že její příchod rozhodně není náhodný. Tato osoba přišla do domu ubližovat a prolévat krev. Je to ďábel v lidském těle a vyčerpaná Sarah nemůže doufat, že někdo uslyší její volání o pomoc. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

robobaby

Co se brutality týče, tak je À l'intérieur alespoň pro mě asi to nejnechutnější a nezvrácenější co jsem od Francouzů prozatím viděl. Co si budeme nalhávat, děj je prosťoučký a nehraje úhlavní roli. Stejně tak ani postavy. Hlavní je ten Francouzský styl brutality, kterou oni fakt umí a taky ta beznaděj, že žádný happy end se v tomto případě nekoná. Je tam dost scén přetažených přes vlasy, ale dá se to zkousnout a tvůrcům odpustit, když člověk vidí, že prioritní jsou ve filmu jiné věci :-)

robobaby

robobaby (hodnocení, recenze)

 A jak tady všichni píšou že to byl dost brutál horor atd. :D Já nevím kde to vzali :D že toto byl pro mě strop horor, že horší neviděli, ovšem to byly komentáře z roku 2008. Ale stejně, podle mě to bylo něco dost amatérského a dost předvídatelné a navíc herci tam hráli dost tupě :D

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

robobaby

robobaby (hodnocení, recenze)

fiLLthe3DD

Hele, chápu to. Mám už za sebou pár stovek hororů... Ale díky tomu dabingu mi to posralo celý film a už vůbec nevím co na tom vidí moji oblíbený uživatelé verbal a livingdead který hodnotí fakt důrazně a celkem profesionálně, nevím kde z toho filmu vyšťourali tolik hvězd, to je max na 2 :)

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

robobaby

Mám pocit že film má jenom jednu verzi českého dabingu. A na té dělali naprostí amatéři, nikoliv profesionálové, takže i když je to příšerné, chce to trochu soudnosti :) Ti lidé to dělali ve volném čase a zadara :D

na příspěvěk reagoval robobaby

robobaby

robobaby (hodnocení, recenze)

Ten cz dabing.. Já myslel že mi prasknou uši, tak příšerný jsem snad nikdy neslyšel, to posralo celý film :D To je neskutečný jak to posrali :D

na příspěvěk reagoval fiLLthe3DD

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Lenina666

Já mám taky něco nakoukáno . Dávám ,ale přednost ne tak brutálním kouskům . I když taky se dívám někdy na něco takového , ale moc to nevyhledávám. Tenhle film jsem odkládala 3 roky . Včera jsem viděla ten nový Terrifier a to taky není nic mírného. Člověk by řekl , že když má něco nakoukáno tak , že mu to bude jedno ten film ,ale není to vůbec pravda.

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Lenina666

Takových filmů je hodně akorát , že tam nebývá těhotná ženská většinou. Krváků je dost, stačí hledat. Kdyby někdo takový po tobě šel vsadím se , že by jsi to neříkala ,ať je víc takových filmů. 

na příspěvěk reagoval Lenina666

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

ColorkaX

Je to více thriller než horor to máš pravdu. Jeho brutalita je ale hodně velká o tom jako žádná. Osobně považuji Inside za snad nejbrutálnější co jsem kdy viděl. Syrový, drsný a realistický, tak jako umí být život sám.

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Nechápu na co se točí tak brutální filmy . Horor to není je to brutální film. Co když si to nějaká slabomyslná osobnost vezme za své a začne to aplikovat. Tyto filmy jsou nebezpečné. Nač je točit . Ve světě je násilí už i tak až příliš tak proč ještě v někom podněcovat násilí filmem. Takový filmy dle mého názoru by vůbec neměli vznikat. Když neumí točit o něčem jiném ať netočí vůbec.

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf, Lenina666

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

uff tak toto bol neskutocne neprijemny thriller akurat mi pokazil zazitok z filmu nesmrtelnost dvoch zien uz to bolo prehnane

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

A to jsem si myslel, že už jsem viděl nějaký ten brutální film, ale na tenhle neměl ani z daleka (ani například Martyrs z roku 2006) a ten film se mi mimochodem hodně líbil a myslel jsem že už jsem viděl od Francouzů dost, ale na tenhle À l'intérieur to prostě nemělo. A ten konec... prostě třešnička na dortu. Možná jsem zvrhlej a patřím na léčení když tomu dám 5*, ale já prostě musím.

Uživatel fiLLthe3DD smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

JohnMiller

JohnMiller (hodnocení, recenze)

Škoda, že koniec skĺzol do paródie. Keby si to držalo vážnu tvár až dokonca, bol by to iný útok na psychiku.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Gnoma

Gnoma (hodnocení, recenze)

Weyden

Ok. Souhlasím že dabing byl otřesný, ale že kvůli tomu snížíš hodnocení filmu.?? 

Jako vážně. Tvůrci přece nemohou za to že to pak takhle dopadne. :-l

eleintron

eleintron (hodnocení, recenze)

Teda aby mě takhle s*aly obě titulní postavy jsem snad nezažila...celý film jsem nevěděla, jestli mivíc vadí, že ještě žije protivná retardovaná těhule nebo vražedkyně s koňskou hubou.... neskutečně předvídatelná hovadina.... btw - ve Francii nemají příslušníci vysílačky???

Weyden

Weyden (hodnocení, recenze)

dnes jsem si dal reprízu s dabingem, bohužel musím jednu hvězdičku snížit

na příspěvěk reagoval Gnoma

Příspěvek byl smazán administrátorem.

belialzz

belialzz (hodnocení, recenze)

dabing priserny ale stazeni original verze a titulky zabere 10 minut takze nechapu narazky na dabing. dej? nema smysl patrat po logicnosti bylo to jen o umeni nasili, ani jsem v tom nehledal pointu. rozhodne se mi to libilo vice nez saw

Mayers

Mayers (hodnocení, recenze)

Co to mělo znamenat?? :D (když teda pominu ted šílenej "dabing" kterej zněl jak kdyby se parta patnáctiletých dětí rozhodla nadabovat to na notebook ale za to tvůrci filmu nemůžou) Pořád mi to nějak nedošlo. Jo, začátek slušnej, zápletka taky celkem ujde a ty krvavý scény supr. Ale debilita hlavní hrdinky potažmo fízlů - to mi připomínalo spíš hodně špatnou komedii. SPOILER: V celým domě se odehrává supermasakr a policajti jdou opravovat pojistky zatímco si jde naše zmasakrovaná těhule schrupnout...naše milá hlavní hrdinka si vyrobí zbraň (s umem MacGyvera) vezme si foťák a udělá pár snímků do rodinného alba...z policajta s prostřelenou hlavou se stane zombie s krvavýma očima a najednou ho ovládá zlo...KONEC SPOILERU vážně mi to chvílema přišlo jako kdybych byl sjetej - proto nechápu tak vysoké hodnocení. Ale lidi asi dostávají ty hektolitry krve :))) Když už se teda nakonec film tváří tak vážně, nechápu proč se tam muselo objevit takových debilit.

chezush

chezush (hodnocení, recenze)

Lidi, co hodnotí film podle dabingu, tu na csfd nemají co dělat a zakázala bych jim hodnotit filmy. Fakt primitismus, zbytečný lidi tohle.. 

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

další "blb" jakej má český dabing vliv na kvalitu původního filmu pokud nekoho dabing tak znechucuje.... Nečumte na nej....a jaký zombies omg, CSFD prave obohatil dalsi filosof

Pesim4

Pesim4 (hodnocení, recenze)

Teď už se nedivím, že procenta u Inside tak klesly, když se na to každý druhý dívá s dabingem a dává kvůli němu nižší hodnocení. No co už s tim ale...

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Najhorší dabing aky som počul.Dávam za nho dole 1* a ešte aj za tých zombies čo tam jebli.Normalne som s toho nechápal.škoda tak dobre to išlo ale dodrbu to maličkosti.

fililipekk

fililipekk (hodnocení, recenze)

Jeden nebo sto, to je fuk, prostě to jenom nechápu. Já si teď du po dlouhý době pustit Hellraisera, ale jelikož mě včera nasrali v práci tak mu dám místo pěti jenom tři. Ale jinak všechno dobrý, každej ať dává kolik chce.

Epistemolog

Epistemolog (hodnocení, recenze)

dyt tady jen jeden týpek dal za dabing jednu hvězdu dolů...tak co tu hrotíte furt? spíš by mě zajímaly ti další co dali třeba jen jednu hvězdu :-))

fililipekk

fililipekk (hodnocení, recenze)

Nižší hodnocení kvůli dabingu, co to je za úlet??? Nerozumím, nechápu a ani nechci.

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

ješte bych hodnotil i čas a den kdy na film koukám ne ? omg, dabing s původním filmem taky nemá nic společnýho ! tvurci absolutne nemaji sanci to ovlivnit, a jeste jednou...pokud nekoho sere dabing, sezente si originál...

Bloody13

Bloody13 (hodnocení, recenze)

aha, tak proto sklouznul ten film do modrejch barev, kvůli dabingu a reklamám... hmmm

petersmelik

petersmelik (hodnocení, recenze)

xhc: tak to je úplne od veci.Film predsa nemože za to že aké tam stanica drbne reklami ?

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

neviem ako vy, ale ja keď pozerám film v telke a je prerušovaný reklamami, nemôžem to ignorovať .. ak sú zlé reklamy trápne alebo nudné, premietnem to aj do svojho hodnotenia, pretože ide o čas, ktorý som venoval tomu filmu.

petersmelik

petersmelik (hodnocení, recenze)

TomikZlesa: Ako môžeš porovnávat dabing a reklamy.Reklamy s filmom nemajú čo spoločného čo dabing áno.V tomto filme som počuj najhorši dabing a to ako fakt.

Epistemolog

Epistemolog (hodnocení, recenze)

nesnížil jsem hodnocení kvůli dabingu..dal jsem nezaujatě 4-jelikož se diskuzí nezůčastnuji tady je to vyjímka protože tak vyjebané kokoty jsem už dlouho neslyšel

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

a jakej je problem si sehnat verzi bez dabingu, stejně logický jako sundat další hvezdu zato že ve filmu byly reklamy

dawe787

dawe787 (hodnocení, recenze)

přesně! dejte si to s titulkami a pochopíte, že filmaři nemůžou za trapný dabing nahozený v naších končinách

Adush93

Adush93 (hodnocení, recenze)

petersmelik: Dalo by se říct, že dabing nemá s původním filmem nic společného. Nechápu tedy, proč se hodnocení některých uživatelů (a nejen u tohoto filmu) odráží právě od dabingu, se kterým tvůrci filmu nemají nic společného. Je to vaše chyba, že se nekoukáte v originálním znění. Není to chyba toho filmu. 

Epistemolog

Epistemolog (hodnocení, recenze)

Ty zmrdy co dělali ten dabing bych chtěl osobně potkat, jinak je to jedna z lepších vyvražďovaček...ale jedno vím jistě...už jsem viděl víc dobrých filmů se zkurveným dabingem ale tenhle Vás zaručeně nasere!!

pubkitch

pubkitch (hodnocení, recenze)

Film s dobrou pointou? To jako že jedna ženská přijde o dítě a manžela, zblázní se a jde si s nůžkama pro nenarozené dítě ženy, která to zavinila?!

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

TomikZlesa ))) som si toho vedomý, možno je to tým, že moje hodnotenia vychádzajú z bezprostredných pocitov, pričom do toho nezahrňujem výber hercov, najlepšia rola, kostýmy, a pod. - mne ide čisto o filmový zážitok - na koľko ma dokázal zaujať - nič viac nič menej ... tento postoj som chcel vyzdvihnúť v mojom profile - a význam hviezdičiek tam mám taktiež vysvetlený.. teda oscarové a iné ceny sa môjho hodnotenia vôbec netýkajú - ja sa pri filme chcem baviť, o nič iné mi nejde)

Související novinky

Francouzský řezník se vrací

Francouzský řezník se vrací

09.11.2014

Roku 2008 světové festivaly „terorizovala" trojice brutálních hororů z Francie, díky které se dokonce začalo mluvit o jakési nové francouzské hororové vlně, v článcích občas nazývané „new french… (více)

Remake Hellraisera bude krvák

Remake Hellraisera bude krvák

30.10.2008

A zřejmě pořádný. Díky alespoň za to. Nemá smysl sténat nad przněním další hororové klasiky. Poslední sequely už ji zprznily tak, že alespoň pokus o návrat k duchu původního filmu může Pinheadovi a… (více)

Reklama

Reklama