Reklama

Reklama

Půjč mi svou ruku

  • Česko Jak se oženit a zůstat single (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 2

Obsahy(1)

Pro třiačtyřicetiletého Luise, který se živí vymýšlením parfémů, je život procházkou růžovým sadem. Stále svobodný žije se svou matkou a pěti sestrami a nic mu nechybí. Matku i sestry však věčné obskakování už dávno nebaví. Přišel nejvyšší čas Luise konečně oženit. Luis však vymyslí geniální plán, jak se oženit, a přece zůstat svobodný: najde si dokonalou snoubenku, která ho v den svatby potupně opustí před oltářem. Pak si nikdo v Luisově společnosti na ženění nedovolí ani pomyslet! Kde však dokonalou snoubenku vzít? Zdá se, že zbývá jediná možnost: najmout si ji. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu 2

Recenze (21)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Originální zápletka, vtipné dialogy, spousta zábavných situací, krásná hlavní představitelka a voala, předpověď mé nálady vypadá následně : "Dnes bylo celý den v mém životě zataženo, ale večer byl zaznamenám ústup oblačnosti vlivem příjemné nálady, která ke mě proudila z Francie." Předpověď na příští dny : Dokud budu mít ve své hlavince Charlotte Gainsbourg bude svět fajn, protože ona je fakt krásná a v tom "cirkusovém" tříčtvrťáku je prostě totálně neodolatelná. Hmm ňam ! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jako sebestředný jedináček mohu zodpovědně prohlásit, že kdyby bylo řízení mého života přebráno čarodějnickým koncilem ve složení matka a pět sester, tak statečně prchnu z jejich výročního sletu do míst, kam žádná GPS navigace netrefí. Na druhou stranu bych se přitom bavil o něco méně, než když Louis takticky začne ježibaby zbavovat nadvlády nad svým životem. Takhle to byla celkem slušná zábava, o které budu za pár dní přesvědčen, že jsem ji nikdy neviděl. ()

Reklama

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Luis nám na začátku filmu představí celou svou rodinu a jak byl v době Abby ve svých jedenadvaceti letech s dlouhým hárem svou vizáží připomínajícího Adama Sandlere v roli zarostlého izraelského teroristy, bláznivě zamilován do blondýnky Sandrine. S tou se ovšem po nevalných útocích na její osobu ze strany jeho rodiny, známé i jako zasedací G7, která rozhoduje o rodinných záležitostech společným hlasováním, rozešel. Po odchodu Sandriny, s ním ale zůstala její vůně parfému, která mu nedala spát a tak se rozhodl její parfém napodobit, aby si ji připomenul a zároveň se tak stal i jejich tvůrcem. Čas plyne a Luisovi je najednou 43 let a je stále sám. To se samozřejmě nelíbí jeho rodině a tak G7 opět zasedá, aby mu konečně našla pořádnou manželku. Luis je tím ale už unavený a tak dostane nápad, jak se těchto námluv zbavit, rozhodne si najmout profesionální společnici, kterou vybírá se svým přítelem a najednou se ho zeptá: "Pracuje tvoje sestra?" Uměle vytvořený vztah má být jen na 8 týdnu, kdy ho má Emma před svatbou náhle opustit a nikdo mu již žádnou jinou ženu vnucovat nebude, sami ale tušíte, jak to mezi nimi asi dopadne. Velmi oddychový snímek, na který se díky svému nenásilnému humoru příjemně dívá a děj volně plyne až k zdárnému konci, navíc bez toho aniž by vás zbytečně nudil. "Asshole! Asshole! Asshole! Nový papoušek? Dárek od mé ex-ženy." (6/10) ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Pomilionté zpracované, zase to stejně dopadne, ale tady závěru předcházejí zajímavé trampoty s netypickou rodinkou hlavního hrdiny. Nemá cenu čekat nic zásadního, ale jen se bavit - potom čtyři hvězdičky nejsou nadhodnocené. Bohužel závěr se nedokázal vymanit z mnoha klišé, takže jen vkusný humor dohání mírné drhnutí. Udělal jsem velkou chybu, že jsem film sledoval s dabingem. Jednak Charlotte Gainsbourg musí mít určitě krásný hlas a druhak dabing se příliš nevyvedl a mnoho scének kazí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn francouzská romantická komedie s perfektním Alainem Chabatem, který dostane od rodiny za úkol se do roka oženit a jelikož se mu do toho příliš nechce, tak si zaplatí snoubenku, která musí předstírat jeho ženu. Film má pár vtipných situací a po celý film se nese veselá nálada, ale mám raději bláznivější věci od Francie. Více se film bude líbit lidem kolem 35 let a výše. Příběh****, Akce>Ne, Humor***, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí>Ne. 6/10. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Pro roli Sandrina dítěte si režisér vybral vlastního syna, Lazara Lartigau. (Snorlax)

Reklama

Reklama