Reklama

Reklama

VOD (1)

Alison Scott (Katherine Heigl) je krásná a chytrá novopečená televizní reportérka. Ben (Seth Rogen) je oplácaný a líný povaleč, jehož jedinou ambicí je pokračovat ve sladkém nicnedělání, jak jen to půjde. Ti dva se setkali v baru, společně se opili, vyspali a jen tak mimochodem počali nového člověka. Bez vědomí téhle důležité informace se ráno jako rozumní dospělí lidé zastyděli a rozloučili. Navždy. Pak se ale Alison udělalo špatně a Ben přijal telefonát, který jeho dosavadní sladký život pořádně opepřil. Před budoucími rodiči se vynoří zcela zásadní otázka: Je jejich jediné pojítko – společné dítě – natolik pevné, že je navzdory tomu, že jsou natolik odlišní a vůbec se neznají, udrží pohromadě? Odpověď naneštěstí nehledají sami, ale s pomocí řady vedlejších postav, z nichž za zmínku stojí Benovi blázniví spolubydlící nebo Alisonina přemoudřelá starší sestra. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (628)

Falko 

všechny recenze uživatele

Musim uznat, ze tato romanticka komedia mi tentokrat zapasovala omnoho viac, ako komedia od tych istych tvorcov 40 LET PANIC. Scenar bol vynikajuci, od humoru som cakal asi trosku viac, ale na vine je trailer, na ktorom som sa nasmial viac, nez na filme. Katherine Heigl je skvela, malokto by si spomenul, ze si zahrala v akcaku so S. Seagalom v PREPADENI 2: TEMNE UZEMI alebo po boku G. Depardieua v komedii MUJ TATA HRDINA. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Judd Apatow dokazuje, proč i přes (pro žánr) smrtící stopáže patří k vzývaným polobohům. Může za to jeho neskutečný cit pro vytváření divákových paralel s vlastním životem, kde najít si ‚to své‘ není zase až takový problém. I přes smršť vulgarismů a pokleslého humoru to však funguje. Zvláště díky Rogenovu sympaticky civilnímu charismatu upoceného burana a Heiglové schopnosti působit i v těch nejvypjatějších emočních momentech uvěřitelně. Krásný konec. ()

Reklama

Marius 

všechny recenze uživatele

V záplave amerických „komédií“ veľmi inteligentne a vtipne pôsobiaci kúsok s postavami karikovanými len do tej polohy, kde ešte pôsobia reálne. Trpí však podobným neduhom ako neskorší Superbad – záver nestíha za zvyškom filmu a neverím mu. Ak sa Apatow naučí svoje kúsky ukončiť tak, aby prevrátil žánrové klišé (viď nedávna Juno) bude to u u mňa na plný kotol. 8/10 ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že tahle komedie by se mi mohla líbit, ale nějak mi to nesedlo. Ze začátku to ještě docela šlo a občas jsem se i něčemu zasmál, ale tak od půlky stál celej film za hovno. Vtipy trapný, všichni ve filmu (kromě Paula Rudda) mi začali lézt na nervy a navíc samozřejmě nesmělo chybět nějaký to moralizování a různý dojemný sračky. Byl jsem rád, že jsem to vůbec dokoukal. Jinak na Setha Rogena začínám mít tak trochu alergii. 40% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane veľmi sympatická ústredná dvojica, davy úžasných vedľajších figúrok (vrátane tých štekových - milujem vyhadzovača v diskobare, personálnu pracovníčku z televízie a v podstate všetkých gynekológov), množstvo tučných hlášok a fakt nezabudnuteľných vtipných scén ("Ja nemám zápal očných spojiviek. Som len totálne zhúlený."; "Keď si vracala, vyzerala si ako zomierajúci Jabba Hutt."). Na strane druhej nulová erotická chémia ústrednej dvojice, citeľne nižšia frekvencia gagov ako v geniálnom 40-ročnom panicovi a zbytočne premrštená stopáž (takú ságu z toho naozaj robiť nemuseli, kľudne by som vysekal 20 minút blbostí s výletmi do Las Vegas a podobnými zbytočnosťami). Napriek akýmkoľvek výhradám je to výborná komédia, ktorá posiela "generačné filmy" Kevina Smitha do hrobu. A vôbec, všetci by sme mali Juddovi Apatowovi fajčiť brko za to, že aspoň niekto na tejto planéte ešte dokáže natočiť skutočne zábavnú komédiu. Tých debilných paródií typu Scary Movie a Epic Movie už mám vážne po krk. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (27)

Související novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (více)

Zbouchnutá Bible

Zbouchnutá Bible

10.12.2007

Judd Apatow, který vrátil komedie na čelní místa komerčních řebříčků (a zachránil tak čest žánru celkově klidně se koukněte na letošní statistiku kvalitního humoru v kinech), spojil síly se zkušeným… (více)

Reklama

Reklama