Reklama

Reklama

Pravidla násilí

  • Velká Británie Straightheads (více)

Obsahy(1)

Napínavý a opravdu brutální thriller vypráví o ženě ze střední třídy a jejím příteli, kteří se po noci plné vášně vydávají na nóbl večírek. Na cestě je však přepadá banda násilníků, kteří muže zmlátí a ženu krutým způsobem hromadně znásilní. Strašný zážitek vyvolává v traumatizované dvojici touhu po pomstě, a proto se ihned poté, co se jen trochu vzpamatují, oba chopí zbraní. Se západem slunce odhodlaná dvojice začíná svou odplatu. Nic je nezastaví a útočníky čeká opravdu trýznivá krvavá lázeň. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

jefff 

všechny recenze uživatele

Pravidla násilý jsem zkouknul pouze kvuli Gillian (asi jako ostatní řekl bych). A po zkouknutí bych jako plus viděl pouze právě zmíněnou Gillian, jinak jde o naprostou kravinu obřích rozměrů. Nic, ale zhola nic se mi na Pravidlech násilý nelíbilo a nic mě nezaujalo. Nuda, trapný scény a zhovadilost v každém záběru filmu. Bléé ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Za začátku jsem měl z příběhu pocit, že Gillian Anderson, která je mimochodem krásná až běda, skrývá nějaký tajemství z minulosti. Po asi patnácti minutách bylo po pocitu a začínal jsem mít druhej pocit, že Gillian Anderson , která je mimochodem krásná až běda, je jedinej důvod proč se na to dívám. Konec filmu jasně dokázál, že můj druhej pocit byl už správný, bohužel. Jo a ještě něco, ani jsem netušil, že Gillian má tak krásnej zadek, pozorný divák zaměřující se na klíčové detaily filmu si toho musí jasně všimnout. ()

Reklama

MareT. 

všechny recenze uživatele

I přes krátkou stopáž film fascinuje svojí prázdnotou a totální jednoduchostí děje. Celý film je jenom o tom, jak se hrdinové na něčem dohadují a když se už na něčem dohodnou, tak je posledních 10 minut. A to nemluvím o plochosti postav a absolutní nesympatii k hlavní mužské roli. Hlavní ženská role je zase neuvěřitelná a místama jsem nechápal, proč co a jak dělá a lokace se střídaly tak, že jsem se nedokázal zorientovat, kde se hrdinové zrovna nacházejí. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Scénář je napsaný velmi divně. Situace je nastolená jednoduše a průběh je až moc komplikovaný. Navíc jsem ještě neviděl tak sobeckou hlavní hrdinku, která mě v průběhu celého filmu svým jednáním a chováním vyloženě srala:-) A hlavní hrdina naprostý opak. Celkově z toho dostáváme jakýsi všemožný mišmaš filmu, od kterého se čeká přímočará dějová linka. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

A safra. To jsem se zase jednou nechal ošálit obsahem. Ten sliboval napínavý a brutální thriller s krvavou lázní. Přitom žebříček napínavých, brutálních a krvavých scén by vypadal následovně; na prvním místě by se umístila srážka s jelenem, druhé by skončilo zastřelení vlčáka, a třetí místo by obsadily moje nehty nudou ukousané do krve. Nebýt toho fantastického obsahu, možná bych jednu hvězdičku z milosti udělil. Ale za ten podvod na diváka po všech házím odpadem. A jen tak mimochodem - od kdy má násilí nějaká pravidla? ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama