Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Tezuka 

všechny recenze uživatele

"Romantická" komedie, v typickém americkém bláznovském stylu, v hlavní roli s legendárním Jasonem Biggsem, který pro mě je navždy Jimmem Levensteinem a Islou Fisher, která je dle mého názoru vedle Alicie Vikander nejkrásnější herečkou, co jsem měl tu čest vidět na plátně ve 21. století. K filmu jsem se dostal přes ukázku, která kolovala na Instagramu, kde hlavní hrdina Anderson (Jason Biggs) osloví neznámou servírku Katie (Islu Fisher), která pracuje v jednom místním fast foodu, a po vyhecování od nejlepšího kámoše Teda, se ji narovinu, bez okolků, zeptá, jestli by si ho vzala. K překvapení všech, i jeho samého, se dočkal pozitivní reakce. To mě natolik zaujalo, že jsem se rozhodl film vyhledat a zhlédnout, s vidinou, že by mohlo jít o zajímavý romcom počin. Bohužel, po zhlédnutí mohu konstatovat, že zbytek děje již tak zajímavý nebyl. Párkrát jsem se u něj zasmál, když se odehrála nějaká vtipná nebo trapná situace, ale romantický aspekt děje zde téměř neexistoval. Když měli možnost si něco hezkého říct nebo ukázat nějaké vstřícné gesto, tak ten dialog totálně zmastili tím, že buď dotyčný začal lhát nebo řvát. Nemělo to žádnou hloubku a přišlo mi to vše tak povrchní a uspěchané, že jsem tam ničemu prostě nevěřil. Nezanechalo to ve mě žádnou odezvu ani žádný emocionální impuls. Aby toho nebylo málo, tak přidejte ještě praštěné rodiče z obou stran a to vše je situováno do 88 min stopáže. Už jsem viděl mnohem mnohem lepší romantické komedie, a to do konce se samotnou Islou Fisher (Určitě, možná). Jednou mi to stačilo. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jason Biggs už překvapil ve snímku 'Křupan' a dokázal, že má pro romantické role velký potenciál. Nejinak je to i u tohoto snímku, kde už nic dokazovat nemusí. Jeho výkon je velmi uvěřitelný a to je zásadní. Partnerku mu tentokrát dělá sympatická Isla Fisher a je na ní vidět, jak si roli uživá. Tvůrci dokázali, že teenagerovskou romantickou komedii lze natočit s úctou a bez ponurého fekálního humoru. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Už po sedmi minutách jsem věděl, že to je ono - i když všichni kolem říkaj, že se naopak po onom rozjezdu báli. Je to zvláštní mix Isliny roztomilosti (já ji prostě zbožňuju; ve 30 hlásek desetiletý a k tomu sexy od hlavy až k patě) a dostatku ujetých, místy až nevkusných fórků ... možná proto Wedding Daze tak bizarně funguje. Jo, funguje. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Víte, on to vlastně nebyl zas až tak špatný film, ale jak mohu dát lepší hodnocení něčemu, co mě 90minut nepředstavitelným způsobem nudilo, z čeho nebyla cítit ani špetka inteligence a kde i vtipy byly tak toporné až budili úškleb ve tváři... Amor ulétl špatným směrem a mě při tom rozhodně nepobavil ani trošinku... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepožádal o ruku neznámou ženu a patrně to již nikdy neudělám, protože by to zase bylo ze strany rodiny ženicha více trapnosti než úletu. A stejně jako v tomto snímku by to musela zachraňovat rodina nevěsty. Její divoká matka Medvědice i zabijácký taťka Medvěd svou roli naprosto fantasticky zvládli a Isla Fisher mi nedala nejmenší šanci se do ní nezamilovat. Myslím si, že mou manželku není třeba o této skutečnosti informovat, i když už jsem pevně rozhodnut, že v příštím životě do toho jdu po hlavě. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama