Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

brando odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoduchá rovnice: Moje zvyšující nechuť vydržet tenhle patvar v kině až do konce, byla v přímé úměře mého těšení se na to, až ho tady hodím do odpadu. Film je scénaristicky bezradný, stále se jednotlivé motivy otravně vracejí (vemu si ho / ji , nevemu si ho / ji ) , ubývající čas nenabízí nic zajímavého. Ani dobře obsazený Joe Pantoliano film nemůže zachránit. Nejhorší film na kterém jsem v kině kdy byl. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Film, který mě nemohl zklamat, jedině překvapit..a tak se taky stalo. Pro mě hoodně povedená komedie v čele se skvělou Islou Fisher. Jason Biggs opět nezklamal a svoji roli ustál na výbornou. Desítky originálních vtipů mě skoro donutily válet se smíchy po zemi (např. netěhotná těhulka). Jediné co nemohu tvůrců odpustit, jsou sexuální scénky Andersonova rodičů..ty byly spíš trapné, než-li vtipné. Ale to je jen malá piha na kráse. "Proč objímá toho poldu?" "Já ti to pak vysvětlím, miláčku." "Ne, vážně, proč objímá toho poldu?"... 4,5*. ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s několika výkyvy oběma směry. Westona už mám prostě zafixovaného jako šílence a dost jsem se divil, že tu hrál víceméně nejrozumnější postavu. Zbytek vedlejších charakterů byl tak půl na půl. Kamarádi fajn, rodiče trapas, policajti super. Celkově ale spíše roztomilé než vtipné. Vidět na druhé straně restaurace obsluhující Islu Fisher se špagetou ve vlasech, tak jí snad požádám o ruku také. // 65% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Zo všetkého si musíte najprv uvedomiť že toto je romantická komédia a je to dokonca americká romantická komédia takže s tohoto by ste mali počas sledovania filmu vychádzať. Nečakajte žiadnu originalitu a budete sa celkom slušne zabávať. Veľmi sympatický pár je natoľko zaujímavý že sa nebudete vlastne ani nudiť.Skôr to čakajte od úplne hlúpych vedlajšých postáv, ktoré vlastne podkopávajú filmu tie slabé nožický na ktorých stojí. Jasný a viditeľný dôkaz toho podkopávania uvidíte vo finále kde sa VŠETCI stretnú a za 2 minuty sa všetky ich spory vyriešia. Hotovo . Bodka a musím uznať že je to najhorší koniec v romantickej komédií aký som kedy videl. Ale zase prvá polovička je sympatická a celkovo je to pohodový film , ktorý si treba pozrieť s priaťelkou a možno aj niečo bude. Takže také priemerné 3,* aby sa nepovedalo. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

tak tento film opravdu ne, naprosto zbytečná strávená hodina a něco s tímto filmem, tak komedie prostě nemusím, tenhle film měl být snad pokus o romantickou komedie, ale vyšlo z toho akorát trapný nemastný film, který by měl snad mít jen na jednu hvězdičku, ale už kvůli herci Jason Biggs, hodotím takto, i když on není můj oblíbený herec, přesto aspon on chvílemi dával do tohoto filmu nějakou to štávu, ale to je moc málo, rychle zapomenout, ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)

Reklama

Reklama