Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Typická romantická komedie. Na začátku je plna nápadů a často výborné zábavy a ke konci je to trapný až to bolí. Bohužel obojí u Amorova úletu platí dvojnásob. První polovina překvapuje, šokuje a baví. Druhá je čitelná jak máloco a spousta diváků se za autory musí stydět. Nechápu jak může vzniknout film plný takových rozdílů. ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Na romantickou komedii velké překvapení. Je to vtipné a nejvíc se zasmějete věcem, které vlastně nemají v romantické komedii co dělat. No i když... U filmu, který začíná smrtí snoubenky na infarkt těsně po žádosti o ruku, se vlastně ani ničemu nedivím. Takových švihlých momentů je tu spousta a přiznávám, že jsem se u nich chechtala nahlas. Dávám tři a půl hvězdičky, poslední ždibec ke čtyřem je za ten potěšující nadstandart v rámci svého žánru. ()

Reklama

m0lL!sS 

všechny recenze uživatele

Jason Biggs dostál své pověsti a opět se objevil v absudrní americké romantické komedii. Vlastně ani nevím, jak jsem se na tento film dostal do kina, popřípadě kdo mě přinutil. Každpádně název "Amorův úlet" je v tomto případě opravdu na místě, o čemž se přesvědčíte hned v úvodní scéně, kdy představitel "slavného" Jima Levinsteina z Prciček žádá svoji dlouholetou partnerku (Isla Fisher) o ruku dosti netradičním způsobem. Opravdu ÚLET! ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení ke kterému mě umluvila přítelkyně, po nějakém tom sebepřesvědčování a vnitřních teoriích o různých podobách smrti, jež nastanou při nadcházejícím sledování jsem film tedy pustil: 1.minuta...přichází Jason v Amorově úborku...leknutím málem polykám skleničku se šťávou..2.minuta...natírání olejem...hehe..začínám se trošku usmívat, doluji šťávu z ucha a bojím se příchodu naolejovaného amora do restaurace..čekám pořádnou trapárnu..5.minuta...tak ne, trošku trapný to bylo, ale úplně jinak než jsem myslel..začalo se mi to líbit, přistoupil jsem na jiné podání romantické komedie a hle..ono to bylo vážně úsměvné, sice nijak excelentní, ale úsměvné a s milými herci. Snad bych trošku přibrzdil ty rodičovské eskapády, tam už to začínalo sklouzávat k menším větším ulítlostem..ale nesklouzlo to..takže celkově tak 60%..já se bavil, přítelkyně také :) ()

luboss822 

všechny recenze uživatele

Dostať infarkt pri žiadosti o ruku? Tak takéto perfektné balancovanie medzi absurdným vtipom a blbosťou som už dlho nevidel. Film sa presne trafil do môjho gusta a byť to asi o i len o trošičku prehnanejšie a absurdnejšie, tak by moje hodnotenie vyzeralo presne naopak. Našťastie sa tak nestalo a také 4 možno trošku slabšie hviezdičky si to zaslúži. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)
  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama