Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Maxmilian 

všechny recenze uživatele

Hodně přitažené za vlasy. No ale je to tipická americká komedie, takže jsem od toho moc nečekal a udělal jsem dobře. Rád jsem se na film podíval, rád jsem se (trošku) zasmál, ale víckrát ho vidět nepotřebuji. Předem hodně předvídatelný děj. Stačilo si prohlédnout ukázky k filmu a vše ostatní jsem si téměř domyslel. A musím říct, skoro jsem se trefil. Prostě romatika, kde nechybí ani happyend. Amerika už moc nepřekvapí s romantickou komedií. ()

Guzmicz 

všechny recenze uživatele

Jak udělat parodii na romantické filmy s ujetým humorem a bez zbytečných fekálností? Zde je důkaz, že to jde! Tento film obsahuje typický scénář romantického filmu, který tvůrci překopali do takové komedie, která dokazuje, že není potřeba film přeplácat úchylnostmi a fekálnostmi, aby mohl být vtipný. Vřele doporučuji. ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

tak tento film opravdu ne, naprosto zbytečná strávená hodina a něco s tímto filmem, tak komedie prostě nemusím, tenhle film měl být snad pokus o romantickou komedie, ale vyšlo z toho akorát trapný nemastný film, který by měl snad mít jen na jednu hvězdičku, ale už kvůli herci Jason Biggs, hodotím takto, i když on není můj oblíbený herec, přesto aspon on chvílemi dával do tohoto filmu nějakou to štávu, ale to je moc málo, rychle zapomenout, ()

luboss822 

všechny recenze uživatele

Dostať infarkt pri žiadosti o ruku? Tak takéto perfektné balancovanie medzi absurdným vtipom a blbosťou som už dlho nevidel. Film sa presne trafil do môjho gusta a byť to asi o i len o trošičku prehnanejšie a absurdnejšie, tak by moje hodnotenie vyzeralo presne naopak. Našťastie sa tak nestalo a také 4 možno trošku slabšie hviezdičky si to zaslúži. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Sice taková jakože blbost a navic s romantickym nádechem, ale na druhou stranu slušná oddychovka s několika veselejma fórkama, ktery mě kupodivu od srdce rozesmály. Nebo od střev, to už nevim. Každopádně jakože Biggse moc nemusim, tady mi ani nevadil a Isla Fisher je zas docela koukatelná kočka, takže tak... Jinak téměř dokonale "happy" happy end se dal čekat, ale proč ne, když to pak už jede v koleji jasně vedoucí ke štěstí ever after. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)
  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)

Reklama

Reklama