Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Olík 

všechny recenze uživatele

Ani si nejsem zcela jist, zda šlo víc o amora nebo o úlet. Na první pohled standardní romantická komedie s lehce koprným Jasonem Biggsem , okouzlující Islou Fisher a hrstkou svérázných vedlejších partů přeskočí za pomoci některých postav nebo situací k „pošahané“ zábavě stejnou rychlostí jakou se dokáže vrátit zpět do nastavených kolejí, čímž se stává osobitou, lehce zapamatovatelnou, ale místy až příliš jednoduchou a prvoplánovou. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me celkem prijemne prekvapilo, cekal jsem neskutecnou traparnu a nakonec to bylo prijemny. Vtipu tu sice moc neni a tech brutalnich tu je jen minimum, ale jinak film hezky odsejpa a hlavne mi prislo, ze tu je vcelku kvalitni scenar, takze film dokaze parkrat prekvapit. Co se tyce hercu, tak Isla je roztomila, Biggs je v klidu, ale mym favoritem je naprosto masakralni Joe Pantoliano. Ne ze bych se u filmu nak moc nasmal, ale bylo to prijemnejch 90 minut, takze si 3* zaslouzi. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Film, který mě nemohl zklamat, jedině překvapit..a tak se taky stalo. Pro mě hoodně povedená komedie v čele se skvělou Islou Fisher. Jason Biggs opět nezklamal a svoji roli ustál na výbornou. Desítky originálních vtipů mě skoro donutily válet se smíchy po zemi (např. netěhotná těhulka). Jediné co nemohu tvůrců odpustit, jsou sexuální scénky Andersonova rodičů..ty byly spíš trapné, než-li vtipné. Ale to je jen malá piha na kráse. "Proč objímá toho poldu?" "Já ti to pak vysvětlím, miláčku." "Ne, vážně, proč objímá toho poldu?"... 4,5*. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Dva lidé co se neznají. On řekne jí: "vezmeš si mě" ona: "ano" Vynikající zápletka na romantický film je vymyšlena. Zde je ovšem námět totálně zazděn pokusem o bláznivou komedii. Místo abychom sledovali, jak se dva navzájem cizí lidé poznávají při každodenních životních situací, jak se učí spolu vycházet, mluvit, poznávají svoje silné a slabé stránky, zkrátka se zamilovávají. Tak je tento "problém" odbyt 5 minutama. A místo toho vydíme rádoby vtipné situace z návštěv u obou rodičů a cesty za svatebním obřadem. Na jejímž konci slova miluji tě, jako žádnou jinou, znějí směšně. Uznávám, že vedlejší postavy jsou zde vykresleny perfektně, ale bohužel zastíňují samotný hlavní pár...ach jo...P.S. Zajímalo by mě, zda někdo zažil tak bláznivé zamilování, že by se chtěl po dvou dnech oženit (nebo vdát) a byl přesvědčen o tom, že je to na celý život...i když cesty lásky jsou nevyzpytatelné... že? ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Mám rád bláznivé, romantické komedie. Mám rád i Islu Fisher. A tek není divu, že se mi i tento film celkem zamlouval. Originální nápad, nádherná Isla a poměrně vtipný Bigss. To všechno funguje dobře, a tak se děj svižně a jistě line kupředu jasným směrem. Jediné, co mě mrzí, je jistá nedotaženost a nevyužitý potenciál. Ze situace, kdy se dva naprosto neznámí lidé ocitnou v jednom bytě a mají fungovat jako pár se vším všudy, se dalo "vytřískat" mnohem více vtipných momentek. Takhle - bohužel - jen za 4*. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)
  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)

Reklama

Reklama