Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Sice taková jakože blbost a navic s romantickym nádechem, ale na druhou stranu slušná oddychovka s několika veselejma fórkama, ktery mě kupodivu od srdce rozesmály. Nebo od střev, to už nevim. Každopádně jakože Biggse moc nemusim, tady mi ani nevadil a Isla Fisher je zas docela koukatelná kočka, takže tak... Jinak téměř dokonale "happy" happy end se dal čekat, ale proč ne, když to pak už jede v koleji jasně vedoucí ke štěstí ever after. ()

Tezuka 

všechny recenze uživatele

"Romantická" komedie, v typickém americkém bláznovském stylu, v hlavní roli s legendárním Jasonem Biggsem, který pro mě je navždy Jimmem Levensteinem a Islou Fisher, která je dle mého názoru vedle Alicie Vikander nejkrásnější herečkou, co jsem měl tu čest vidět na plátně ve 21. století. K filmu jsem se dostal přes ukázku, která kolovala na Instagramu, kde hlavní hrdina Anderson (Jason Biggs) osloví neznámou servírku Katie (Islu Fisher), která pracuje v jednom místním fast foodu, a po vyhecování od nejlepšího kámoše Teda, se ji narovinu, bez okolků, zeptá, jestli by si ho vzala. K překvapení všech, i jeho samého, se dočkal pozitivní reakce. To mě natolik zaujalo, že jsem se rozhodl film vyhledat a zhlédnout, s vidinou, že by mohlo jít o zajímavý romcom počin. Bohužel, po zhlédnutí mohu konstatovat, že zbytek děje již tak zajímavý nebyl. Párkrát jsem se u něj zasmál, když se odehrála nějaká vtipná nebo trapná situace, ale romantický aspekt děje zde téměř neexistoval. Když měli možnost si něco hezkého říct nebo ukázat nějaké vstřícné gesto, tak ten dialog totálně zmastili tím, že buď dotyčný začal lhát nebo řvát. Nemělo to žádnou hloubku a přišlo mi to vše tak povrchní a uspěchané, že jsem tam ničemu prostě nevěřil. Nezanechalo to ve mě žádnou odezvu ani žádný emocionální impuls. Aby toho nebylo málo, tak přidejte ještě praštěné rodiče z obou stran a to vše je situováno do 88 min stopáže. Už jsem viděl mnohem mnohem lepší romantické komedie, a to do konce se samotnou Islou Fisher (Určitě, možná). Jednou mi to stačilo. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Typická romantická komedie. Na začátku je plna nápadů a často výborné zábavy a ke konci je to trapný až to bolí. Bohužel obojí u Amorova úletu platí dvojnásob. První polovina překvapuje, šokuje a baví. Druhá je čitelná jak máloco a spousta diváků se za autory musí stydět. Nechápu jak může vzniknout film plný takových rozdílů. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s několika výkyvy oběma směry. Westona už mám prostě zafixovaného jako šílence a dost jsem se divil, že tu hrál víceméně nejrozumnější postavu. Zbytek vedlejších charakterů byl tak půl na půl. Kamarádi fajn, rodiče trapas, policajti super. Celkově ale spíše roztomilé než vtipné. Vidět na druhé straně restaurace obsluhující Islu Fisher se špagetou ve vlasech, tak jí snad požádám o ruku také. // 65% ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

tak tento film opravdu ne, naprosto zbytečná strávená hodina a něco s tímto filmem, tak komedie prostě nemusím, tenhle film měl být snad pokus o romantickou komedie, ale vyšlo z toho akorát trapný nemastný film, který by měl snad mít jen na jednu hvězdičku, ale už kvůli herci Jason Biggs, hodotím takto, i když on není můj oblíbený herec, přesto aspon on chvílemi dával do tohoto filmu nějakou to štávu, ale to je moc málo, rychle zapomenout, ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama