Reklama

Reklama

Andalázie je kouzelnou říší, kterou již dlouhá léta ovládá zlá a krutá královna. Jedinou šancí poddaných je její nevlastní syn Edward, který je právoplatným dědicem trůnu. Královna však drží prince v ústraní, aby se nemohl nikdy zamilovat, oženit a tím získat nárok na trůn. Jednoho dne ale vyrazí Edward na lov obrů a při cestě do lesa zaslechne půvabný zpěv. Něžný hlas patří dívce Giselle, která stejně jako princ touží po polibku z lásky. Edward je dívkou zcela okouzlen a rozhodne se vzít si ji za ženu. Také Giselle věří, že byli stvořeni jeden pro druhého. Cestou na zámek padne do královniny pasti a jediným kouzlem se ocitá ve světě lidí - v New Yorku. V podivném místě plném divných lidí a věcí budí princezna ve svatebních šatech pozornost, ale nikdo jí nechce ukázat cestu k zámku. Po setkání s pohledným právníkem je Giselle nucena změnit své názory na život a lásku. Může ve skutečném světě přežít pohádková láska? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (442)

nash. 

všechny recenze uživatele

Jsa díky dcerám znalý většiny disneovských i nedisneyovských pohádek, bavil jsem se královsky po celou dobu a vychutnával si všechny ty velké i malé vtípky rozeseté snad na každém metru té úžasně hravé a okouzlující taškařice, která se v některých parodických a sebeparodických scénách téměř dotýká pomyslné hranice geniality... ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Teda,od Kouzelné romance jsem čekal ledacos,že jí střelím odpad za to,že je to totální kravina,že jí dám pět hvězdiček za to,že je to super guilty pleasure,že mě to docela slušně pobaví.Ale nečekal jsem,že to bude nudný průměr.Ten kýč bych bral,když je prej záměrnej,vždyť se mi líbil Grinch!Amy Adams je fakt hezoučká.Patrick Dempsey nepatří k mým oblíbencům,ale nijak mi nevadí.A James Mardsen je vážně dokonalý,toho týpka fakt žeru v jakékoliv roli,jeden z největších sympaťáků.Dal bych možná tři hvězdičky,to by o objektivních kvalitách filmu vypovídalo asi líp.Ale za to,že mě to tak nudilo,ještě jednu hvězdu strhnout musím.Máma mě zabije... 45 % ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

..a tak zlá královna posílá princeznu na místo, kde není štěstí. Do říše lidí…. Musím napsat, že (a mé děti to potvrdí!) je to moc hezká pohádka. Prostě zábava pro celou rodinu! Veselé písničky, kterých je jen pár, ale jistě si u nich budete lehce podupávat a náramně se bavit. A nikoho informovaného snad nepřekvapí, že A.Adams je nádherná a že spolu žili šťastně až do smrti. Na rozdíl od informace, že Karkulka je podvodnice! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem v obchoďáku před multikinem náhodou viděl trailer na tuhle ptákovinku a dost mě na první pohled zaujal. Fakt, že pohádek je jak máku autoři rozhodně vzali za své a tak se ho snažili zpestřit něčím jedinečným. To se jim, dle mého názoru, vcelku vkusně povedlo. Takže je Kouzelná romance taková kreslená pohádka, která se přehoupsne do reality a je o zábavu neskutečným způsobem postaráno. Sice je to neskutečně princeznovské, ale takové pohádky jsou. Každopádně průběh příběhu je klasický a ničím vyjímečný, takže jediné co stojí za pozornost je vlastně námět, který za pozornost určitě stojí. Princeznička je totiž taková fiflena, že nejde jinak než jí nefandit načež princ je takový vůl, že v realitě si nemůže sám namazat ani chleba, ale proč by to vlastně dělal když je to princ a no a v tom tkví celá ta podstata. Pohádkovský svět přepsaný do reality tak zručně až je to neskutečně hezké a nápadité. --- Zdá se že tato krabička ovládá kouzelné zrcadlo ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Klasická kouzelná pohádka v realitě New York City. Musela jsem nad tím sice kroutit hlavou, ale s úsměvem od ucha k uchu. Stejně jako padne střevíček, i tomuto padnul ten pohádkový kýč jako ulitý. Na zpříjemnění večera mi tenhle film přišel zkrátka hrozně vhod. ~(4,0)~ ()

Galerie (83)

Zajímavosti (24)

  • Do kin byl film dodáván pod falešným názvem „Radio“. (HellFire)

Související novinky

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

03.12.2016

Letošní Krotitelé duchů se proměnili v menší katastrofu, studio Sony to ale naštěstí neodradilo od filmů s ženskými hrdinkami. Před pár dny jsme zjistili, že se chystá dámský spin-off 21 Jump Street,… (více)

Kouzelná romance bude pokračovat

Kouzelná romance bude pokračovat

10.10.2016

V roce 2007 šla do kin muzikálová pohádka Kouzelná romance a vůbec si nevedla špatně. Tržby se zastavily na 340 milionech dolarů, takže se ihned začalo mluvit o pokračování, dlouhé roky se s ním ale… (více)

Hugh Jackman je „Avon lady“

Hugh Jackman je „Avon lady“

20.02.2010

Ještě než v létě natočí akční sci-fi o robotické přesdržkové Real Steel, pustí se Wolverine v dubnu do komedie Avon Man pro studio 20th Century Fox. Scénář Kevina Bische (Hitch: Lék pro moderního… (více)

Cameron Crowe dobrodružný

Cameron Crowe dobrodružný

14.06.2008

Komu chyběl Cameron Crowe, režisér minimálně jednoho kultovního a jednoho oscarového filmu, ať zvedne ruku! Po vlažně přijatém Elizabethtown se tvůrce odmlčel... a ticho trvá už téměř tři roky. A… (více)

Reklama

Reklama