Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) jsou dva dospělí flákači, kteří se nemají příliš v lásce. Po svatbě svých rodičů jsou nuceni žít pod jednou střechou. Neustálé soupeření, souboje o televizní ovladač a vzájemné pošťuchování obou nedobrovolných sourozenců ale postupně manželství jejich rodičů rozbíjí. Právě v tu chvíli však tohle nevyzpytatelné duo připraví šílený plán, jak je dát znovu dohromady. Film Bratři z donucení od tvůrců filmů Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec a Zprávař: Příběh Rona Burgundyho je úžasně zábavná komedie, která dokazuje, že k úspěchu není potřeba ani mozek, ani talent. I když, kdo ví… (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
MMR

MMR (hodnocení, recenze)

Místy jsem se opravdu pobavil, zábavná komedie. "Tvý bubny jsou kurvy a já si to s nima rozdám!" "Jenže mý bubny jsou chlapi, takže jsi teplouš, sráči!" 

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Ja som sa pri tomto filme bavil od začiatku až do konca :-DDD opäť ma Will Ferrell príjemne prekvapil a Joh C. Reilly ako herec-komik u mňa zabodoval na plnej čiare, na koľko som ho doteraz moc neregistroval. Odomňa je to za 5 * !!!!

Martinek8)

Martinek8) (hodnocení, recenze)

tak to je parada..skvelej humor,skveli herci...dokonala komedie...smal jsem se celej film...doporucuju vsem..

BARNABY

BARNABY (hodnocení, recenze)

Dlouho jsem hledal a stále hledám ta správná slova, abych se nedopustil při komentáři vulgárních slov. Ovšem těch nejsilnějších. Protože bohužel k vyjádření se k tomuto filmu by jich bylo třeba. Ani vlastně nevím, proč jsem se dodíval do konce, možná kvůli tomu, jak bylo řečeno v jedné Cimrmanově hře, že jsem byl zvědavý jestli druhá půlka bude tak stejně nudná jako ta první.... Bohužel musím říct, že koukat na tento film je absolutní ztráta času a bohužel i nervů a hlavně ztráta iluzí o tom, že v Americe může vzniknout nějaká alespoň dobrá, když ne skvělá komedie. Tenhle ten kousek je fakt totální SHIT a proto nechápu jak může mít v hodnocení tolik procent. Asi mám HOLT jinej vkus.

Soulkeeper

Soulkeeper (hodnocení, recenze)

Will Ferrel ma strasne prekvapil, doteraz mi bol maximalne nesympaticky ako herec, ulohu totalneho dementa zahral vsak uzasne, John Reilly ho skvele doplnuje, smial som sa cca. kazde 3 minuty

Derek

Derek (hodnocení, recenze)

videli a celust na zem mi spadla, ale od smiechu, ferrell je proste borec!

Radiq

Radiq (hodnocení, recenze)

Už jste to viděli? Tak to vám určitě spadla čelist na podlahu, co? Hrozná blbost...

pivo

pivo (hodnocení, recenze)

Tak ten necenzurovaný trailer je peckový, fajnovo som sa nasmial, ak bude taký celý film tak rofl. Will Ferrell rulez ako vždy a John C. Reilly tiež. Pecka.

ladko

ladko (hodnocení, recenze)

Trailer ma vždycky dostane: "You're sounding stupid now."-"I'm sorry. What did you just say?"-"You're just coming off stupid."-"Please, leave this office."-"Do we get any sort of souvenir?":D.Dosť sa teším...

Reklama

Reklama