Reklama

Reklama

Kořist

Trailer

Obsahy(1)

Tom Newman dohlíží v Africe na stavbu přehrady a přivezl na pár dnů i svou rodinu, manželku Amy a dvě děti z prvního manželství. Mladší David je nadšený z výletu do Afriky, ale pubertální Jessica se ještě nesmířila s rozvodem rodičů a z jejich rozchodu obviňuje Amy, takže úplně o dokonalou dovolenou se nejedná. Tom domluvil výlet do divočiny s průvodcem Brianem doufaje, že se děti lépe poznají s Amy, a sám jde do práce. Cesta už chvíli trvá, Brian o divokých zvířatech vypráví, ale nikdo žádné zvíře ani nezahlédl, a tak se Brian rozhodne sjet z cesty, aby byla větší šance spatřit šelmy. Když potřebuje malý David na záchod, jde s ním Brian kousek od vozu, ale všimnou si jich lvi ležící v trávě. David se dostane včas zpět do auta, ale Brian lvovi neuteče. Lvi se nehodlají od vozu vzdalovat a Amy, Jessica i David zůstávají uvězněni v autě, protože klíče od auta, měl Brian u sebe. Tom se dozvěděl o nezvěstné rodině až večer po návratu z práce, ale hledání může začít až ráno. Druhý den si David všimne klíčů pár metrů od vozu a Amy se rozhodne pro klíče dojít, neboť za celé dopoledne nezaregistrovali žádný pohyb lvů. Amy se podaří klíče sebrat a pronásledována lvem se stačí vrátit do auta a ujet. Amy při řízení divočinou absolvuje s autem několik skoků, až se auto stane nepojízdné. Zatímco jsou Amy, David a Jessica uvězněni v autě a stále obklopeni lvy, Tom přiměl stopaře Crawforda, aby mu pomohl rodinu najít... (TV Prima)

(více)

Diskuze

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

To je nahoty, to je nahoty..

Tina Krause, Courtney Lanster, Jacqueline Hickel,Lauren McCarthy, Courtney Pahlke, Lauren Ryland nahé.

Prsa, zadky, Sex

Sexytsické scénky sakumprdum: 8 min 18 s 262 ms 

sundream

sundream (hodnocení, recenze)

Děj filmu má celkem spád,neschází tady napětí.Bohužel situace do,které se hlavní hrdinové filmu dostali je dosti odlišná většinovému chápání,kdo se ale přesto dokáže dostat do fatalizace a gradace děje tohoto filmu.Určitě užije si vše dle chutí na pořádný thriller.Toto dílko rozhodně nedoporučuji jako oddechovku s klíblem piva u sofa.Malá připomínka: kamera mohla být o něco živjejší,ale nejde ji upřít reál pohledu té - které situace.

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

nechápem.Celí film boli skoro vlastne iba na jednom mieste.A to v auto.A sem tam nejaka akcia aby sa nepovedalo a aj ta hned skoncila.

OlieM

OlieM (hodnocení, recenze)

Rozmazlená panička na podpatcích s nevlastníma dětma snažící se zachránit před lvama? No mně se to líbilo.

Eddan

Eddan (hodnocení, recenze)

Nesnáším jakékoliv příběhy (i filmy), v nichž se zvířecí přirozenost vydává za negativum nebo záludnost. To první lze zlomkem pochopit, to druhé, patřící výhradně k výbavě lidského druhu, nikoliv.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Až na ty šelmy je tenhle film dost nudnej a nechápu proč pořád točijou to samý dokola a nepříjdou s opravdu dobrým námětem pro takovejhle film a né místo toho ten samej guláš už stokrát dokola uvařenej :-/

dedecekx

dedecekx (hodnocení, recenze)

Neutichající ječení matky s dcerou mě donutilo film předčasně ukončit :-D Jak říká xchipsy: jednu hvězdičku za lvy =o)

xchipsy

xchipsy (hodnocení, recenze)

Mno, tak jednu hvězdičku za lvy (mám ráda velké kočky) a druhou za některé pěkné záběry krajiny a ostatních zvířat. A to je tak všechno. Film sice má myšlenku, ale úroveň skoro 0. Po piraních, žralocích, anakondách, chřestýších, pavoucích, krokodýlech, krakaticích a dalších se mezi krvelačné bestie zařadili i lvy. Naprosto nelogické scény (průvodce vidí jasný útok lva a přesto nestřílí, pytláci ochotně pomáhají bloňdaté krasavici přinést vodu, lovec lvů střelí lvici do břicha a ta okamžitě padne mrtvá k zemi, čelní sklo auta praská jako tabulka čokolády ale pootevřené okénko odolá síle lví tlapy, resp. zaklesnutému drápu a další a další...) dělají z filmu pouze a opět další ubohý snímek zachycující divoká zvířata jako vraždící monstra, která čekají na americkou rodinku, jež je však neuvěřitelně inteligentní a statečná a všechny nakonec přemůže... Prostě klasika, krokodýl bouchne v kanále, žralok na moři a lev v autě...

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Varování pro návštěvníky safari. Nevylézejte z auta!
 Ale i tak jich pár vylezlo a bylo zabito africkými lvy. Toto je příběh několika z nich........

Reklama

Reklama