Celý příběh se odehrává okolo ztraceného mobilu, nálezce (Maxima) a jeho vlastníka (Mashy) a jejich snahy si předat mobil zpět. Různá zpoždění a další komplikace oddalují jejich setkání. Jejich hodnoty a očekávání se v průběhu mění a sami netuší, jak taková maličkost může změnit jejich život. (Piplik)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby Celosvetovo $7,594,000║(23.7.2010)
Kreeki
Aneb náhoda je blbec. Tohle má něco do sebe, přinejmenším hlavní "tahoun" celého snímku, vtipná a sexy Yekaterina Fedulova v hlavní roli. Velmi milý a nápaditý film, na který jsem se těšil od té doby, co jsem se o něm dozvěděl. P.S. Varuji, okamžitě nebezpečně zvedá náladu! 7/10. Scénář: Oksana Bychkova, Nana Grinshtein(27.6.2008)
dezorz
Jeden z najuspesnejsich ruskch filmov 2006 je tato lacna romanticka komedia. Uz nielen Korea ale aj Rusi dokazu natocit prijemny maly film snetradicnym napadom a relativne uveritelnym pribehom.(5.1.2007)
rastlinka
Milá romantická komédia, úplný opak takých tých typických amerických. A čo ma očarilo najviac, bol samotný Sankt-Peterburg, kde sa film natáčal - filmári vybrali naozaj nádherné lokácie.(13.11.2011)
GrooveJump
Komedie z prostředí dospívajících petěrburskýh (ne)osamělých duší , z méně uvěřitelné střední vrstvy. Film vlastně vytvářel reklamu na Petěr, a jednotlivé záběry z tohoto města vytvářely dokonalou iluzi o tom, jak je město čisté, krásné, včetně sympatických, bezstarostných bezdomovců a žebráků. V tom byl film přitažen za vlasy. Na druhou stranu však některé komediální prvky mi docela sedli a dali do pohybu moje, posledni dobou trochu zatuhlé, bránice. Atmosfra děje je také v dokonalé symbióze s Ruskem, jako takovým. Film, který vlastně neměl, žádné viditelné ambice, tak i přes tyto drobné nedostatky, působil docela kompaktně a sympaticky. Film bych přirovnal asi s procházkou po podzimním, neoklasicistickem Saint-Petěrburghu s walkmenem na uších, kde vyhrávají alternatiní ruské kapely, od "gympláckých" ska-skupinek až po vkusný ruský hiphop, nejlépe v jazzových polohách. Soundtrack by možná stál za poslech i v deštivé Praze......(14.10.2009)
Toto
Filmy kde sa dvaja ľudia majú stretnúť, ale stále sa obchádzajú, míňajú až sa dve minúty pred koncom konečne dočkajú, sú pekne únavné. Ako v tomto prípade. A nepomohlo ani to, že boli obaja sympaťáci. Oživenie priniesli len rôzne ruské postavičky opilcov, bezdomovcov... A ruština. Na tú sa len tak nezabúda.(3.11.2009)
merigieren
Příjemný romantický film pohrávající si s významem slov mít rád a milovat. Taktéž ukazuje vztah dvou lidí stávajících vedle sebe, hovořících spolu, ale nikdy se nesetkavších.(28.9.2009)
ypres.bass
Takové milé, kdyby to natočili Američani, tak je to trapné, kdyby to točili Korejci je to moc přeslazené. To Rusko tomu dává ty správné grády.(14.10.2009)