Reklama

Reklama

Velmi křehké vztahy

(seriál)
  • Česko VKV
Romantický / Drama / Rodinný
Česko, 2007, 286x60 min

Hrají:

Dana Morávková, Oldřich Vízner, Viktor Limr, Daniel Bambas, Hana Holišová, Sandra Pogodová, Rostislav Novák ml., Lenka Termerová, Jan Kačer (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Nové osudy a příběhy hrdinů se budou odehrávat na pozadí nemocnice, ve které hlavní hrdinové pracují. Další zápletky a postavy budou zárukou napínavého děje, utkaného z jemného přediva mezilidských vztahů. Televize Prima tak plní svůj slib, že udělá všechno pro to, aby televizní diváci o své oblíbené herce a pravidelnou dávku emocí nepřišli. Hlavní postavou seriálu Velmi křehké vztahy je charismatický MUDr. Lukáš Kratochvíl (Viktor Limr). Je to skvělý neurochirurg a velký milovník žen. Právě se rozešel se svou milenkou Andreou Rubešovou, protože nechtěl rozvrátit svou rodinu a ztratit syna. Ale na Silvestra potká Ivanku Sýkorovou... Jak vyřeší svůj vztah k trojici žen? A co se bude dít v nemocnici, kterou vede doktor Wagner a inženýr Krátký? Co odhalí finanční kontrola v čele s Hynkem Skálou? Vedle příběhů z nemocnice se mohou diváci těšit i na další osudy Andrey a rodiny Rubešových. Je skutečně Ilonka dědičkou velkého jmění po tetě Kateřině? Vyjde Simoně její plán a dočká se vysněného bohatství? Vnese do situace jasno právník Petr Černý? A jak dopadne jeho vztah se sestřičkou Annou? Jednoduché to nebude mít ani Hynek Skála a jeho syn Honza. Od té doby, co se ve firmě objevila Dagmar Lacinová, zamíchala životy obou hrdinů. Oba řeší složité situace, Hynek s Haničkou, se kterou čeká druhé dítě a Honza svou samotu. Unese Hynek Haniččiny špatné nálady? A najde Honza tu pravou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (429)

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt humus po všech stránkách. Když už velkovýrobna ovcí, tak ať to vypadá aspoň jako Ulice, viz můj komentář. Herecké výkony jsou příšerné i na české pseudoseriály. Možná jsem to ale nepochopil a jedná se o vynikající parodii českých sraček pro celou rodinu po výplachu mozků. V tom případě by to bylo jasných a neoddiskutovatelných ***** :-) ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

omlouvám se za brášku,ale tohle mu prostě nevymluvím,on v tom vidí skrytou pointu a nadsázku,já v tom vidím imbecilitu českého národa(tedy důchodců a žen středního věku co na to čuměj plus můj brácha) :-) je to opravdu humus v čem si v dnešní době vydělávaj herci,kteří jsou nebo spíš byli považováni za elitu hereckého národa.no jo,jenže co maj taky dělat když českej film de po hlavě doprdele:-) ()

Reklama

Maynard. odpad!

všechny recenze uživatele

David se Lence přizná, že nechce, aby byli nevlastní sourozenci, má ji rád. Lenka se mu ale vysměje, domluvila si rande se Strnádkem. Alexandr hledá Zuzanu, aby jí poděkoval za přespání. Zuzana je ale s Kratochvílem a Lence je divné, že k nim Alex tak často chodí a shání její matku. Lenka mu prozradí, že nezná svého otce, a vyptává se, jak dlouho zná její matku.... Toto je obsah dílu č.16 a série VI :o) . Naprosto upřímně lituju všechny diváky tohoto pořadu. Musím ale poctivě přiznat, že jsem neviděl ani jeden díl, vlastně ani 10 vteřin. Neměl bych nejspíš hodnotit, ale můžu si to dovolit :o) ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Odpad jsem nedal protože ho z morálních důvodů nedávám, ale tento počin si nezasloužil ani jednu hvězdu a tak jsem se dostal akorát do svého vlastního rozporu. To nic nemění na tom, jak se najdou lidé, kteří dokáží takto zneuctít tv kameru. Ostuda. Typický příklad vedlejších proudů demokracie, která umožňuje i takovýmto způsobem vydělávat peníze. ()

Greedo odpad!

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, jak si někdo i po zrušení tak neodolatelného seriálu jako byly rodinné pouta chce kazit pověst ať to stojí co to stojí. Je to jen další naprostá zbytečnost, která má ohromit slabší část televizní populace a vyplnit čas mezi dalšími filmy. Doporučuji pouze lidem, kteří sedí u bedny denně kolem 12 hodin a nemají co dělat ve svém osobním životě. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • K přejmenování Rodinných pout na Velmi křehké vztahy muselo dojít kvůli soudnímu zákazu iniciovanému výrobci prvních dvou řad seriálu, produkční společností Pro TV, které se nelíbilo, že produkci třetí série zadala televize Prima produkční společnosti Etamp. (Olík)
  • Za jeden natáčecí den vznikne kolem 25 minut seriálu. (hippyman)

Reklama

Reklama