Reklama

Reklama

Velmi křehké vztahy

(seriál)
  • Česko VKV
Romantický / Drama / Rodinný
Česko, 2007, 286x60 min

Hrají:

Dana Morávková, Oldřich Vízner, Viktor Limr, Daniel Bambas, Hana Holišová, Sandra Pogodová, Rostislav Novák ml., Lenka Termerová, Jan Kačer (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Nové osudy a příběhy hrdinů se budou odehrávat na pozadí nemocnice, ve které hlavní hrdinové pracují. Další zápletky a postavy budou zárukou napínavého děje, utkaného z jemného přediva mezilidských vztahů. Televize Prima tak plní svůj slib, že udělá všechno pro to, aby televizní diváci o své oblíbené herce a pravidelnou dávku emocí nepřišli. Hlavní postavou seriálu Velmi křehké vztahy je charismatický MUDr. Lukáš Kratochvíl (Viktor Limr). Je to skvělý neurochirurg a velký milovník žen. Právě se rozešel se svou milenkou Andreou Rubešovou, protože nechtěl rozvrátit svou rodinu a ztratit syna. Ale na Silvestra potká Ivanku Sýkorovou... Jak vyřeší svůj vztah k trojici žen? A co se bude dít v nemocnici, kterou vede doktor Wagner a inženýr Krátký? Co odhalí finanční kontrola v čele s Hynkem Skálou? Vedle příběhů z nemocnice se mohou diváci těšit i na další osudy Andrey a rodiny Rubešových. Je skutečně Ilonka dědičkou velkého jmění po tetě Kateřině? Vyjde Simoně její plán a dočká se vysněného bohatství? Vnese do situace jasno právník Petr Černý? A jak dopadne jeho vztah se sestřičkou Annou? Jednoduché to nebude mít ani Hynek Skála a jeho syn Honza. Od té doby, co se ve firmě objevila Dagmar Lacinová, zamíchala životy obou hrdinů. Oba řeší složité situace, Hynek s Haničkou, se kterou čeká druhé dítě a Honza svou samotu. Unese Hynek Haniččiny špatné nálady? A najde Honza tu pravou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (429)

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím proč to přejmenovali. Mohli jsme mít alespoň o jeden debilní seriál méně. Ještě větší shit, než úvodní Rodinná pouta, a to fakt nevím proč, když je to vlastně to samé. Někdy si říkám, že to je snad ještě větší sračka, než Zázraky života. Otravné a nudné výkony herců, scény a zbytečně debilní aféry, díky kterým je seriál udělán stojí za hovno. Nic pro mě tenhle seriál. ()

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt humus po všech stránkách. Když už velkovýrobna ovcí, tak ať to vypadá aspoň jako Ulice, viz můj komentář. Herecké výkony jsou příšerné i na české pseudoseriály. Možná jsem to ale nepochopil a jedná se o vynikající parodii českých sraček pro celou rodinu po výplachu mozků. V tom případě by to bylo jasných a neoddiskutovatelných ***** :-) ()

Reklama

slovan1 odpad!

všechny recenze uživatele

Oči od tohohle pryč...! Slátanina, která se stále drží v hlavním vysílacím čase a ja nechapu jak je to možne?! Samozřejmě, co by to bylo za "cool seriál", kdyby se neprestěhoval do nemocničního prostředí...myslím, že takových už bylo a je dost. Stupidita, kde se padesát dílu řeší jedna věc a aby se dořešila potřebuje novou řadu..No fuj! Ale chapu, vymyté mozky podobnými díly asi nedovolí se dívat na něco jiného... ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Druhá podoba první verze Rodinná pouta s Morávkovou v hlavní roli. Abych pravdu řekla já to sledovala. Moc ráda. Tehdy. Ale nyní se na to dívám jako na předchůdce příšerné Ordinace v růžové zahradě z které se mi dělá špatně..Díky roli Alice Bendové - její vypatlané zlatokopky Simonky a také díky Daně a její Andree Rubešové - velké "drsňačce" je obě prostě nesnáším. Sandra Pogodová pro mě díky tomuto seriálu bude navždy prostě drbna a podivná ženská a Jan Révai je prostě potvora :-D...Pamatuju si to jako by to bylo včera, co jsem to sledovala. Ale všechna čest Zuzaně Dřízhalové. ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Podobně duchaplné a přitom mazané jako telefonické hlasování (50 Kč/ 1 volání) o pěněžitou prémii soutěžního pořadu "5 proti 5" na TV Prima s otázkou např. tohoto znění: "Co myslíte, o co nejčastěji žádají letušku cestující v letadle? Jestli si myslíte, že je to PADÁK, pak volejte na číslo *******. A Jestli si myslíte, že to jsou NÁPOJE, pak vytočte číslo *******.".....Efektně stupidní a přítom promyšleně fikaný vlezlý dotaz s jediným cílem - přitáhnout davy, aby žhavili své mobily a volali o stopéro, prostě aby TO S-Y-P-A-L-O! Tahle primácká "pravidelná dávka emocí" je podobně marketingově mazaná - moc to nestojí, filmařsky se u toho člověk moc nenadře, to o co tu kráčí je, že hospodyňky s dcérečkami u toho vypnou, dá se u toho žehlit, či poklábosit o tom, že ta "kráva od vedle si zas koupila novej kostýmek" a především se do toho dá nasekat hafo reklam, aniž by člověk ztratil niť a to je to nejdůležitější. A železo se musí kout, dokud je žhavé, takže občas je třeba ty naše seriálové hvězdy povodit po různých soutěžních show, protože pravidlo "sejde z očí, sejde z mysli" je nepřítelem č.1 každé "celebrity". Takže já nevím, jak vy, ale já se už hrozně těším, až se všichni za 10 let sejdem u dílu č.1134 a dozvíme už konečně, jestli Zounar zbalil Boženku, nebo Anničku a co na to Hynek. A nezapomeňte - Prima je prima! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • K přejmenování Rodinných pout na Velmi křehké vztahy muselo dojít kvůli soudnímu zákazu iniciovanému výrobci prvních dvou řad seriálu, produkční společností Pro TV, které se nelíbilo, že produkci třetí série zadala televize Prima produkční společnosti Etamp. (Olík)
  • Za jeden natáčecí den vznikne kolem 25 minut seriálu. (hippyman)

Reklama

Reklama