Reklama

Reklama

Velmi křehké vztahy

(seriál)
  • Česko VKV
Romantický / Drama / Rodinný
Česko, 2007, 286x60 min

Hrají:

Dana Morávková, Oldřich Vízner, Viktor Limr, Daniel Bambas, Hana Holišová, Sandra Pogodová, Rostislav Novák ml., Lenka Termerová, Jan Kačer (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Nové osudy a příběhy hrdinů se budou odehrávat na pozadí nemocnice, ve které hlavní hrdinové pracují. Další zápletky a postavy budou zárukou napínavého děje, utkaného z jemného přediva mezilidských vztahů. Televize Prima tak plní svůj slib, že udělá všechno pro to, aby televizní diváci o své oblíbené herce a pravidelnou dávku emocí nepřišli. Hlavní postavou seriálu Velmi křehké vztahy je charismatický MUDr. Lukáš Kratochvíl (Viktor Limr). Je to skvělý neurochirurg a velký milovník žen. Právě se rozešel se svou milenkou Andreou Rubešovou, protože nechtěl rozvrátit svou rodinu a ztratit syna. Ale na Silvestra potká Ivanku Sýkorovou... Jak vyřeší svůj vztah k trojici žen? A co se bude dít v nemocnici, kterou vede doktor Wagner a inženýr Krátký? Co odhalí finanční kontrola v čele s Hynkem Skálou? Vedle příběhů z nemocnice se mohou diváci těšit i na další osudy Andrey a rodiny Rubešových. Je skutečně Ilonka dědičkou velkého jmění po tetě Kateřině? Vyjde Simoně její plán a dočká se vysněného bohatství? Vnese do situace jasno právník Petr Černý? A jak dopadne jeho vztah se sestřičkou Annou? Jednoduché to nebude mít ani Hynek Skála a jeho syn Honza. Od té doby, co se ve firmě objevila Dagmar Lacinová, zamíchala životy obou hrdinů. Oba řeší složité situace, Hynek s Haničkou, se kterou čeká druhé dítě a Honza svou samotu. Unese Hynek Haniččiny špatné nálady? A najde Honza tu pravou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (429)

IBBY

všechny recenze uživatele

...ani by mě vlastně nenapadlo vzpomenout na tohle "veledílko" ale nedavno jsem vedla dost emocionálně vyčerpávající diskusi na téma..."herectví Dany Morávkové" a teď jsem se shodou náhod ocitla tady...takže...nehodnotím protože jsem viděla (počítáno celkem) asi 60 minut čistého času ovšem v několika dávkách...no já nevím...říkat něco na téma vyhozených peněz je asi úplně zbytečné a taky proti mým zásadám...každému co jeho jest...ale vidět tu jednohlasnou "odpadovou" záležitost je vážně povznášející!!! ()

Brejlil odpad!

všechny recenze uživatele

Ve většině firem vás za nulový výkon vyhodí, ale od herce v telenovele se dokonce takový požaduje, neboť cokoliv, co by se podobalo hraní, by diváky vyděsilo. Nejhorší na tom je, když si představíte ty diváky. Důchodci, kteří zřejmě podlehli naprosto senilitě, protože když ještě nebyli důchodci, mohli obdivovat (a zřejmě také obdivovali) Högera, Pivce, Hrušínského, Kopeckého, Kemra atd. apod., prostě jakéhokoliv českého herce či herečku, hodných toho jména. Jenže senilita je zřejmě zbavila soudnosti, a místo toho aby požadovali a vyhledávali kvalitu, sledují tohle. Dobře, takovým důchodcům se nebudu smát, jsou to vlastně nemocní lidé, a pevně věřím, že jsou i tací, kteří "kouzlu" VKV nepodlehli. Co ale ty divačky středního věku, které nemají omluvu v degeneraci mozkové tkáně? Ty neomlouvá nic. Jsou prostě blbé, a jen pro blbé je určen blbý seriál. Blbý po všech stránkách. ()

Reklama

EvaM 

všechny recenze uživatele

Velmi křehké vztahy bych přirovnala k potápějící se lodi. Nesmyslné, bezduché dialogy o ničem, které jsou podsouvány hercům, mi spíše připadají jako reality show než dějový romantický seriál z domácího prostředí. Pokud se vůbec někdy vyskytne nějaká zápletka, řeší se nesmyslně 50 a více dílů a pokud jde o pravé domácí prostředí v Čechách, tak vůbec neodpovídá české mentalitě. U nás přece není možné, aby se testy DNA řešily pomalu 100 dílů, aby někdo chodil více než 50 dílů se ženou a zároveň s její sestrou, aniž by to věděl a neznal jejich okolí. Jsou popisováni lidé, kteří žijí vedle sebe a přitom se neznají, události, o kterých v okolí pracovním ani soukromém nikdo neví a další a další zkraty v tomto podivném nezáživném seriálu, který už měl dávno skončit po nalezení majitele prstenu. Teď už je uměle zbytečně udržovaný a celkově odsouzený k zániku. Sestrám scénáristkám doporučuji odchod do politiky, tam se také excelentně mluví o ničem. Dávám 1 hvězdičku, a to jen kvůli slibnému začátku a slušnému výkonu Dany Morávkové. ()

Greedo odpad!

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, jak si někdo i po zrušení tak neodolatelného seriálu jako byly rodinné pouta chce kazit pověst ať to stojí co to stojí. Je to jen další naprostá zbytečnost, která má ohromit slabší část televizní populace a vyplnit čas mezi dalšími filmy. Doporučuji pouze lidem, kteří sedí u bedny denně kolem 12 hodin a nemají co dělat ve svém osobním životě. ()

slovan1 odpad!

všechny recenze uživatele

Oči od tohohle pryč...! Slátanina, která se stále drží v hlavním vysílacím čase a ja nechapu jak je to možne?! Samozřejmě, co by to bylo za "cool seriál", kdyby se neprestěhoval do nemocničního prostředí...myslím, že takových už bylo a je dost. Stupidita, kde se padesát dílu řeší jedna věc a aby se dořešila potřebuje novou řadu..No fuj! Ale chapu, vymyté mozky podobnými díly asi nedovolí se dívat na něco jiného... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • K přejmenování Rodinných pout na Velmi křehké vztahy muselo dojít kvůli soudnímu zákazu iniciovanému výrobci prvních dvou řad seriálu, produkční společností Pro TV, které se nelíbilo, že produkci třetí série zadala televize Prima produkční společnosti Etamp. (Olík)
  • Za jeden natáčecí den vznikne kolem 25 minut seriálu. (hippyman)

Reklama

Reklama